1.KOŞU

YILDIZLI ASLAN (1): Son 100'den sonra bariyer dibinden kuvvetli gelen FAST FANTASTIC ile 1.lik mücadelesinde burun farkıyla kazanma başarısı gösterirken koşacağı ilk yarıında ihmal etmeyin.

FAST FANTASTIC (4): Son 100'den sonra bariyer dibinden, açığından, dış kulvardan kuvvetli gelen YILDIZLI ASLAN'a burun farkıyla liderliği verirken yarışı 2. bitirse de ilk maiden yarışında daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz. 

2.KOŞU

KEREM EYLE (4) : Start ile birlikte liderliği alan safkan, son 200'de farkı bir ara 3 boya çıkartırken son metrelerde dışından kuvvetli gelen ATEŞ YELE'nin ataklarına direnerek baş farkıyla kazanma başarısı gösterirken 1,35,64'lük derecesiyle koşacağı ilk yarışında güzel formuyla kesinlikle ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

ATEŞ YELE (1): Son 100'de KEREM EYLE ile arasında 4 boy fark olmasına rağmen son metrelerde farkı başa düşürüp o gelişiyle bir aksiyon daha olsa koşuyu kazanabilirdi, kazanan safkan kadar başarılı koşmuş olup ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz. 

3.KOŞU

KOMET (7): Son 300'den sonra dış kulvardan yaptığı güzel sprintiyle ATOM SAÇAN'a hafif fauller yaparak son 100'den sonra ÇIKMAZOĞLU ile 1.lik mücadelesine başlayıp son 50'de hakimiyetini hissettirip yarım boy farkla kazanma başarısı gösterirken 2,41,90'lık derecesiyle kazanma başarısı gösterdi, ilk yarışında ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

ATOM SAÇAN (3) : Son 300'den sonra dışından gelen KOMET'in faullerine maruz kalıp bozulan aksiyonuyla yarışa adapte olamayıp koşuyu 4. bitirirken ilk yarışında bu koşusunda yaptığı derecesini ve sıralamasını kesinlikle ölçü almayın, çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz. 

4.KOŞU

DÜNÜR (2): Dış kulvardan son 150'den sonra yaptığı ataklarla önündeki dört atın dışında olmasına rağmen yakın aralıklarla koşuyu 5. bitirirken 1. ile 5. arasında 36 salise kötü olup ilk yarışında çok daha farklı koşacak, kesinlikle ihmal etmeyin.

ÖZKARA (7) Son 200'den sonra binicisine göre ilk 4'e girme şansı kalmadığını hissedince enseye basıp safkan, kendi halinde yarışı 9. bitirirken bu koşusunda nefes açmış olup ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz. 

5.KOŞU

DOKTORAT (6): Son 300'de dışından gelen IMBARCO'nun hafif faullerine maruz kalıp bozulan aksiyonuyla yarışa tekrar adapte olamayıp koşuyu 5. bitirirken ilk yarışında bu koşusundaki derecesini ve sıralamasını kesinlikle ölçü almayın, çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz. 

6.KOŞU

STAR SCREAM (3): Son 200'de 7. durumda olan safkan, özellikle son 100'de yaptığı müthiş sprintiyle yarışı 3. bitirirken fotoya ilk 2'deki safkanlardan çok daha canlı ve diri girişiyle ilk yarışında daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

LADY TULPAR (1): Son 250'de sprinte kalktığı anda STAR SCREAM'in dışına gelip son 50'den sonra STAR SCREAM'in içinde bir atın olmasından dolayı düzgün sprint yapacak kulvarı daraltılmış olup binicisi enseye basarak yarışı yakın aralıklarla 5. bitirirken bu koşusunda nefes  açmış olup ilk yarışında çok daha farklı koşacak, kesinlikle ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür. 

7.KOŞU

ALASKA (1): Start ile birlikte liderliği alan safkan son 600'den sonra farkı açarak 1,34,00 derecesiyle kazanma başarısı gösterirken aynı gün diğer maidene kazanan YILDIZLI ASLAN'ın 1,36,97'lik derecesinden yaklaşık 3 saniye daha iyi olup koşacağı ilk yarışında güzel formuyla kesinlikle ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

BABAOKTAY (2): Son 100'den sonra ALASKA 1.liği garantilerken boşlukta yarışı 2. bitirirken 1,35,48'lik derecesi aynı gün diğer maidene kazanan YILDIZLI ASLAN'ın 1,36,97'lik derecesinden daha iyi derece yapmasıyla ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür. 

8.KOŞU

O BİR REİS (3): En dış kulvardan son 200'den sonra yaptığı müthiş sprintiyle son 50'de NİSANOĞLU 1.liği garantilerken fotoda içindeki TAŞERON'dan burun farkıyla 2.liği kurtardı, fotoya canlı ve diri girişiyle ilk yarışında ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür. 

TAŞERON (7): Son 50'den sonra NİSANOĞLU 1.liği garantilerken son metrelerde dışından kuvvetli gelen O BİR REİS'e burun farkıyla 2.liği verip yarışı 3. bitirirken ilk yarışında sprint mesafesini kısaltması halinde çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz. 

1.KOŞU

CHIRON (5): Son 100'de STREET FIGHTER ile arasında 3 boy fark olmasına rağmen aradaki farkı eritip boyun farkıyla kazanma başarısı gösterirken fotoya canlı ve diri girişiyle ilk yarışında ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür. 

2.KOŞU

ATARDAMAR (8): Son 150'den sonra orta kulvardan yaptığı güzel sprintiyle yarışı 4. bitirirken fotoya canlı ve diri girişiyle ilk yarışında daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

SARRAFŞAH (11): Son 150'den sonra bariyer dibinden yaptığı ataklarla 5. olurken ilk yarışında son viraj dönüldükten sonra orta veya dış kulvara açılması halinde çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz. 

3.KOŞU

DIVINE BEAUTY (10): Bekleme yarışı yapan safkan dış kulvardan son 150'de yaptığı güzel sprintiyle yarışı 3. bitirirken fotoya 2. olan safkandan daha canlı ve diri girişiyle ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz. 

5.KOŞU

SEDA KIZIM (9): Son 200'den sonra SUGAR MAN ve HAS ALTUN birbirlerini sürüklerken son 50'de rakibine hakim olup SUGAR MAN 1.liği garantilerken safkan da yarışı 3.bitirdi, fotoya 2. olan safkandan çok daha canlı ve diri girişiyle güzel formuyla ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür. 

6.KOŞU

UĞURSEL (4): Son 200'de 6. durumda olan safkan son 100'de UZUN BEY 1.liği garantilerken 2, 3, 4 ve 5.lik mücadelesinde yarışı 3. bitirirken fotoya 2. olan safkandan daha canlı ve diri girişiyle ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür. 

7.KOŞU

GENÇBERK (12): Son 250'den sonra orta kulvardan yaptığı güzel sprintiyle yarışı 3. bitirirken fotoya canlı ve diri girişiyle koşacağı ilk yarışında daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.