1.Koşu

 (1) WALTZ GOES ON: Son 150'den sonra safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 3.bitirirken, fotoya birinci ve ikinci olan safkanlardan daha canlı ve diri girişi ile ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

 2.Koşu

 (5) TOROSDAĞI: Startla birlikte TUĞALP safkana takılıp liderlik mücadelesi başlayarak son 400'den sonra ekürisi ALPTUĞHAN devreye girip fotoya kadar süren mücadeleden yarım boy farkla 1,38,44'lük derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, fotoya canlı girişi ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 

3.Koşu

 (1) PİŞKİN KIZ: Son 100'den sonra BEYAZ KULE'nin dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı yarım boş farkla 2.bitirirken, fotoya kazanan safkandan çok daha canlı ve diri girişi ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 

5.Koşu

 (2) BAYDÖKER: Ön tarafta yarışın yüksek tempoda gitmesini iyi değerlendirip son virajı safkanların dışından kolay tempoda 3.durumda dönmesi son 300'den sonra liderliği alıp 5,5 boy önde 2,03,57'lik derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, ilk yarışında güzel formuyla kesinlikle ihmal etmeyin.

 (3) BENNATO: Bekleme yarışı yapan safkan, son 150'den sonra BAYDÖKER birinciliği garantilemesiyle boşlukta zorlanmadan 2.bitirirken, ilk yarışında dikkat diyoruz.

 

6.Koşu

 (3) GÜÇLÜ KAYA, iyi bir start çekmesinden dolayı dışarları dolaşarak koşuya başlayan safkan, binicisi iki safkanın dışından koşu içinde dönmesi son viraja savrularak safkanların en dışına çıkması son 400'den sonra kırbacağı sağ eliyle kullanarak safkana hakimiyetini binicisi bir anda kaybetti. Dış kulvardan orta kulvara doğru safkan kaymaya başladı. Safkan bariyer dibine doğru gitmesini durduramayıp sağ elinden kırbaçı sol eline alması safkan ancak son 250'de toparlanmaya başlar gibi oldu. Son 100'de safkana sağ tarafından kırbaç vurmak isterken safkana hakimiyetini yine kaybetti. Atın üstünde düşme tehlikesi geçirip yarıştan tamamiyle koup 1,5 boy - burun - yarım boy farklarla safkan yarışı 4.bitirirken, ilk yarışında dikkat diyoruz.

 

 

 1.Koşu

 (8) VİSTULA: Son 200'den sonra atların dışından boşlukta yarışı 3.bitirirken, fotoya canlı girişi ile ilk yarışında ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

 

2.Koşu

(12) NUBİLA: Son 500'de PİRSÜS GÜLÜ jokeyi ile birlikte yıkılmasından en çok etkilenen safkan olup dış kulvara savrulurken, en dış kulvardan yarışı 4.bitirdi. İlk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz

 (8) PİRSÜS GÜLÜ: Son viraj dönülürken jokeyi ile beraber yıkılıp yarışı derecesiz bitirmiştir.

 

 3.Koşu

 (5) TAKİPETBENİ: Son viraj dönüldükten sonra UTKUN BABACAN safkandan ayrılıp farkı açması temposunu fazla düşürmeden boşlukta yarışı 2.bitirirken, koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 

4.Koşu

 (2) YELLOW FATHERLY: Ön tarafta teşvikle iterek 7 at liderlik mücadelesine girmesi starttan 3 boy tereddütlü çıkan safkan, jokeyi atı tutarak bir ara 10 boy gerilerine düşmesi son virajı iç kulvardan son 400'den sonra yapmış olduğu müthiş sprinti ile son 100'de liderliği alarrak 4,5 boy önde kazanma başarısını gösterirken, fotoya canlı girmesi ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 (5) ÇIMŞİT: 7 safkan erken liderlik mücadelesine girmesi herkes birbirini temizlemesi sonucu son 100'den sonra YELLOW FATHERLY'e liderliği vererek yarışı 2.bitirirken, ilk yarışında acele etmeyip sprint mesafesini kısaltması halinde çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

 

6.Koşu

 (10) GÖRGÜNCAN: Son viraj dönüldükten sonra en dış kulvara açılan safkanın sprinti yeterli olmayıp yarışı 5.bitirirken, fotoya canlı girişi ile ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.