4 Ocak Cumartesi günü Adana Yeşilova Hipodromu'nda yapilan Kurtuluş Koşusu'nu Sanem Kahraman'ın sahibi olduğu HEADMAN jokeyi Selim Kaya ile 1.25.70 ile kazandı BITCOIN ikinci, stardan 5 boy geç çıkan THE MATCHED yarışı üçüncü bitirdi

Kurtuluş koşusu sonrası Padok görüntüsü Selim Kaya fanlarI

KURTULUŞ KOŞUSU'NUN KUPA SEREMONİSİ

Adana Kurtuluş koşusu Kupa töreni Adana Belediye başkanı Zeydan Karalar Koşuyu kazanan jokey Selim Kaya'ya Çiçek verdi.

Tarihimizin önemli sayfalarından birini oluşturan bu kutlu günün anısına, her yıl olduğu gibi Adana Yeşiloba Hipodromu’nda düzenlenen Kurtuluş Koşusu (Açık-A2), 4 Ocak Cumartesi günü gerçekleşti.

Kazanan safkan için bitiriş derecesinin 1.25.70 olarak sonuçlandığı koşuda farklar 2 Boy - 1/2 Boy - Baş şeklinde oluştu.

Yarışın ardından kalabalık bir ödül seremonisi düzenlendi. Kazanan atın sahibi Sanem Kahraman’a kupasını Adana Valisi Mahmut Demirtaş takdim etti.

Safkanın antrenörüne vekâleten Kadir Kıygır’a Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar çiçek verdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ayrıca kazanan safkanın jokeyi Selim Kaya’ya da bir buket çiçek takdim etti.

Şeref Tribünü’ndeki törene; Genel Sekreterimiz Sadettin Atığ, Avrupa Akdeniz Atçılık Federasyonu II. Başkanı, YKK Üyesi ve 

TJK eski Başkanlarından Behçet Homurlu, Asli Üyeleri Mehmet Milli ve Halid Milli ile Adana Hipodrom Müdürü Feyyaz Bora Güralp de katılım gösterdiler.