1.KOŞU

PARAMPARÇA: İlk metrelerde yarışı grubun 7-8 boy gerisinde takip ederek oldukça gerilerde kalan safkan son düzlüğe sonuncu çıkıp 400 geçildiğinde en dış kulvara açılarak ataklarına başlarken müthiş sprintiyle içindeki YOU NEVER KNOW’a son 20’de hakim olup kazanma başarısını gösterirken fotoya canlı ve diri girişiyle bundan sonraki yarışı için de oldukça ümit vermiştir.

YOU NEVER KNOW: Startla birlikte liderliği alarak yarışı forse eden safkan son 20’ye kadar koşuyu önde götürmesine rağmen dışından gelen PARAMPARÇA’ya sonlarda karşı gelemeyip koşuyu 2.tamamlarken formunu bulmaya başladığı görülmesiyle ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmemelidir.

AKARCA KHAN: Önde yarışı forse eden YOU NEVER KNOW’u takibe alan safkan son düzlüğe çıkıldığında iç kulvara girerek ataklarına başlayıp fotoya kadar mücadeleden tam kopmayarak koşuyu 3.bitirirken güzel formuyla ilk yarışında yakın takibe alınmalıdır.

2.KOŞU

ATEŞADASI: Son 400’den itibaren dış kulvara açılarak ataklarına başlayan safkan içindeki SELİNİKA’yı yakalayıp son 200’den itibaren başa baş 1.lik mücadelesi vererek fotoya yakın rakibine yarım boyla hakim olarak kazanma başarısını gösterirken koşacağı ilk yarışında da dikkat diyoruz.

SELİNİKA: Son düzlüğe çıkıldığında iç kulvara girerek temposunu yükselten safkan koşuya son 300’de hakimiyetini hissettirirken dışından gelen ATEŞADASI ile başa baş 1.lik mücadelesi verip rakibine sonlarda yarım boy farkla geçilerek koşudan 2.ayrılırken ilk yarışında acele etmeyip sprintini sonlara bırakması halinde daha farklı koşabileceğinin izlenimlerini bırakmıştır.

ARUZTAY: Bekleme yarışı yapan safkan iç kulvara girerek özellikle son 200 geçildiğinde kuvvetli atakları ile gelip koşuyu fazla zorlanmadan

3.tamamlarken ilk yarışında kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte bir isim olduğu görülmüştür.

3.KOŞU

ESMERGÖZ: İlk metrelerden itibaren yarışın liderliğini ele geçirerek koşuya tempo veren safkan içinden gelen HAS KARACA’nın tüm ataklarına fotoya kadar başarılı bir şekilde karşı gelerek kazanma başarısını gösterirken bu formuyla koşacağı ilk yarışı için de oldukça ümit vermiştir.

HASKARACA: İç kulvara girerek bariyer dibinden son 200’den itibaren yaptığı canlı ve diri ataklarıyla dışındaki ESMERGÖZ’ü yakalamaya çalışan safkan aradaki farkı eritemeyerek koşudan 2.ayrılırken fotoya canlı ve diri girişiyle koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte bir isim olduğu görülmüştür.

GÜÇLÜKAYA: Yarışları üst üste gelen safkan bekleme yapmayı tercih edip dış kulvara açılarak özellikle son 150’deki kuvvetli atakları ile 3.lüğü içindeki ESİLA’dan kurtarıp dikkat çekerken koşacağı ilk yarışında dikkat diyoruz.

4.KOŞU

ÇALTEPE: Önde ROMEO’nun tempo verdiği yarışta bekleme yapan safkan son viraj dönüldüğünde dış kulvara yakın orta kulvardan ataklarına başlayıp rakibine son 200 geçildiğinde hakimiyetini hissettirip farkı 1-2 boya çıkartırken sonlarda dışından birbirlerini sürükleyen rakipleri ROMEO ve ERTEMİZ’in ataklarına karşı gelip boyun farkıyla kazanma başarısını gösterirken güzel formuyla bundan sonraki yarışı için de oldukça ümit vermiştir.

ROMEO: Startla birlikte liderliği alarak KIZILHAN’ın önünde koşuyu forse eden safkan son 200 geçildiğinde ÇALTEPE’ye geçilip 1-2 boy gerisine düşmesine rağmen dış kulvardan özellikle son 100’de ERTEMİZ ile birbirlerini sürükleyerek yaptığı canlı ve diri ataklarıyla tekrar farkı yarım boya kadar düşürüp yakın aralarla koşuyu 2.bitirirken güzel formuyla koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte bir isim olduğunu belli etmiştir.

ERTEMİZ: Bekleme yarışı yaparak grubun gerisinde koşuyu takip eden safkan en dış kulvara açılıp özellikle son 100 metre içerisinde içindeki ROMEO ile birbirlerini sürükleyerek yaptığı güçlü sprinti ile yarıştan yakın aralarla 3.ayrılırken formunu bulmaya başladığı görülüp koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmemelidir.

5.KOŞU

BEST MASTER: Startla birlikte numarayı ele geçirerek yarışı forse eden safkan son düzlüğe çıkıldığında binicisinin teşviklerine her metrede gerektiği kadar cevap verip içindeki LADY SACRIFICE’ın ataklarına direnerek çıktığı gibi beyaz bayrak ayna yaparak kazanma başarısını gösterirken canlı ve diri görünümüyle bundan sonraki yarışı için de oldukça ümit vermiştir.

 

LADY SACRIFICE: Son düzlüğe çıkıldığında iç kulvara girerek dışındaki BEST MASTER’ı yakalamaya çalışan safkan tüm çabalarına ramen aradaki farkı eritemeyerek 2.liği dışından gelen WALTZ GOES ON’dan kurtarırken koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte bir isim olduğu görülmüştür.

WALTZ GOES ON: Bekleme yarışı yapan safkan özellikle son 150 metre içerisinde dış kulvardan güçlü atakları ile gelmesine rağmen yetiştiremeyerek koşuyu 3.bitirirken o gelişiyle 10 metre daha olsa 2.liği kurtarabilirdi. Bugün için hücumda geç kaldığı görülürken ilk yarışında sprint mesafesini bu kadar uzatmayıp kısaltması halinde daha farklı sonuç alabilecek güçte bir isim olduğunun izlenimlerini bırakmıştır.

6.KOŞU

MY ROYAL SUN: Yarışı ön tarafta kabullenerek forse eden safkan son viraj dönüldüğünde binicisinin teşviklerine cevap verip rakiplerini hiçbir metrede yanına yaklaştırmadan 4 boy farkla fazla zorlanmadan kazanma başarısını gösterirken bundan sonraki yarışında da dikkat diyoruz.

DOYOUN HEARTED: Son viraj dönüldüğünde öndeki MY ROYAL SUN ‘ın dışından ataklarına başlayan safkan tüm çabalarına rağmen aradaki farkı eritemese de 2.liği içindeki HASANEFE’den kurtarırken koşacağı ilk yarışında ihmale gelmeyecek güçte görülmüştür.

HASANEFE: 94 gün aradan sonra start aldığı yarışında bekleme yapan safkan iç kulvara girerek özellikle son 200’de kuvvetli ataklarıyla gelip dışındaki DOYOUN HEARTED’la arasındaki farkı yarım boya kadar düşürerek koşudan 3.ayrılırken bundan sonraki yarışında daha farklı koşabileceğinin izlenimlerini bırakmıştır.

4.KOŞU

ÇALTEPE 2 BOY

 

 

 

1.KOŞU

KÜÇÜK BİŞAR: Yarışın liderliğini son 600’de ele geçiren safkan rakiplerini bu metrelerden sonra yanına yaklaştırmayıp fazla zorlanmadan kazanma başarısını gösterirken 2.08.16’lık derecesi aynı gün diğer Maiden’i kazanan BADILLI BEYİ’nin 2.12.53, ADUL’un 2.15.11’lik derecesinden çok daha iyi olmasıyla koşacağı ilk yarışı için de oldukça ümit vermiştir.

FIRTINAKASIM: Son 400’den itibaren dış kulvardan yaptığı atakları ile öndeki KÜÇÜK BİŞAR’ı yakalamaya çalışan safkan aradaki farkı eritemeyerek koşudan 2.ayrılırken 2.09.87’lik derecesi aynı gün diğer Maiden’i kazanan BADILLI BEYİ’nin 2.12.53, ADUL’un 2.15.11’lik derecesinden çok daha iyi olmasıyla koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte görülmüştür.

HAYAT OĞLU: Bekleme yarışı yapan safkan iç kulvara girerek son 200’den itibaren canlı ve diri ataklarıyla gelip koşuyu 3.tamamlarken 2.10.15’lik derecesi aynı gün diğer Maiden’i kazanan BADILLI BEYİ’nin 2.12.53, ADUL’un 2.15.11’lik derecesinden çok daha iyi olmasıyla koşacağı ilk yarışında yakın takibe alınmalıdır.

2.KOŞU

AYŞEROSE: 62 kilo ile start aldığı yarışında ilk metrelerden itibaren numarayı ele geçirerek koşuya tempo veren safkan rakiplerini son düzlüğe

çıkıldıktan sonra da yanına yaklaştırmayıp çıktığı gibi beyaz bayrak ayna yaparak kazanma başarısını gösterirken güzel formuyla bundan sonraki yarışında da dikkat diyoruz.

UĞURGÜLÜ: Önde yarışı forse eden AYŞEROSE’u kovalayan safkan rakibinin sonlarda farkı sürekli açarak 1.liği garantilemesiyle fazla zorlanmadan koşuyu 3.bitirirken güzel formuyla ilk yarışında kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte bir isim olduğu görülmüştür.

LİZGE: Bekleme yarışı yapan safkan en dış kulvara açılarak özellikle son 100’deki kuvvetli atakları ile koşuyu 3.bitirirken ilk yarışında daha farklı koşabileceğinin izlenimlerini bırakmıştır.

3.KOŞU

ADILLI BEYİ: Son viraj dönüldüğünde içindeki TEK KIRALI’nı yakalayan safkan bu metrelerden itibaren başa baş 1.lik mücadelesi verip rakibine son 200 geçildiğinde hakimiyetini hissettirerek kazanma başarısını gösterirken 2.12.53’lük derecesi aynı gün diğer Maiden’i kazanan ADUL’un 2.15.11’lik derecesinden daha iyi olmasıyla bundan sonraki yarışı için de oldukça ümit vermiştir.

TEK KIRALI: Yarışı ön tarafta kabullenerek forse eden safkan dışından gelen BADILLI BEYİ ile başa baş 1.lik mücadelesi verip rakibinin ataklarına son 200 geçildiğinde karşı gelemeyerek koşudan 2.ayrılırken 2.12.86’lık derecesi aynı gün diğer Maiden’i kazanan ADUL’un 2.15.11’lik derecesinden daha iyi olmasıyla koşacağı ilk yarışında dikkat diyoruz.

KÜÇÜKDENİZKIZI: Bekleme yarışı yaparak koşuya adapte olmakta geciken safkan özellikle son 100’de en dış kulvara açılarak kuvvetli atakları ile gelip koşuyu 3.tamamlarken ilk yarışında ihmale gelmeyecek güçte bir isim olduğunu göstermiştir.

4.KOŞU

WEST GROVE: Son viraja 4.durumda çıkarak bekleme yapan safkan dış kulvara açılarak son 200’den itibaren ataklarına başlayıp içindeki AKINŞAH’a son anda hakimiyetini hissettirerek kazanma başarısını gösterirken fotoya canlı ve diri girişiyle bundan sonraki yarışı için de oldukça ümit vermiştir.

AKINŞAH: Öndeki ÜNLÜOĞLU’nu takibe alan safkan orta kulvardan yaptığı atakları ile yarışa son 200’de hakimiyetini hissettirirken dışındaki WEST GROVE’a son anda geçilerek yarım boy farkla gerisinde koşuyu 2.bitirdi. Güzel formuyla koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmemelidir.

SAWYER: Bekleme yarışı yapan safkan orta kulvardan son 200 geçildiğinde canlı ve diri ataklarıyla gelerek koşudan 3.ayrılırken ilk yarışında dikkat diyoruz.

ÖZÜN: Süratli tempoda giden yarışta bekleme yapan safkan iç kulvara girerek son 100’deki kuvvetli sprinti ile koşuyu 4.bitirirken fotoya ilk üçteki rakipleri kadar canlı ve diri girmesiyle ilk yarışında kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte bir isim olduğu görülmüştür.

CAPTAIN PITT: Süratli tempoda başlayan yarışa geç adapte olan safkan orta kulvardan atağa kalkarak özellikle son 100’deki kuvvetli atakları ile koşuyu 5.bitirirken o gelişiyle 50 metre daha olsa farklı sonuç alabilirdi. Güzel formuyla ilk yarışında sprint mesafesini bu kadar uzatmayıp kısaltması halinde daha farklı koşabilecek güçte bir isim olduğu görülüp kesinlikle ihmal edilmemelidir.

ÜNLÜOĞLU: Yarışa ilk metrelerde gereksiz yere fazla sürat kazandırarak forse eden safkan son 200’de AKINŞAH’a yakalanıp bu metrelerden itibaren iyice düşmeye başlayan temposuyla rakiplerine geçilerek koşudan 6.ayrılırken ilk yarışında acele etmemesi durumunda daha farklı koşabilecek güçte bir isim olduğunun izlenimlerini bırakmıştır.

5.KOŞU

MİR BARAN: İlk metrelerden itibaren numarayı alarak koşuyu forse eden safkan liderliğini fotoya kadar koruyup çıktığı gibi beyaz bayrak ayna yaparak kazanma başarısını gösterirken güzel formuyla bundan sonraki yarışı için de oldukça ümit vermiştir.

YELLOW FATHERLY: Grubun gerisinde yarışı takip ederek son düzlüğe 8.çıkan safkan son 200’de öndeki MİR BARAN’la arasında 10 boy fark olmasına rağmen dış kulvardan yaptığı müthiş sprinti ile koşuyu burun farkıyla 2.tamamlarken o gelişiyle bir aksiyon daha olsa kazanabilirdi.

Bugün için kazanan rakibi kadar başarılı koşan safkanı ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyiniz.

KARARSIZ: Yarışa adapte olmakta gecikerek bekleme yapan safkan özellikle son 100’de en dış kulvardan müthiş sprinti ile gelerek koşudan 3.ayrılırken fotoya ilk ikideki rakibi kadar canlı ve diri girmesiyle ilk yarışında kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte bir isim olduğu görülmüştür.

YARIŞ BEYİ: Önde yarışı forse eden MİR BARAN’ı takibe alan safkan son 20’ye kadar koşuyu 2.durumda götürmesine rağmen dışından gelen YELLOW FATHERLY ve KARARSIZ’a son anda geçilip koşuyu 4.tamamlarken ilk yarışında yakın takibe alınmalıdır.

6.KOŞU

BÜYÜK BEREN: Startla birlikte numarayı ele geçirerek koşuya tempo veren safkan son düzlüğe çıkıldığında binicisinin teşviklerine her metrede cevap vererek içinden gelen ALTINSİMA ve dışındaki REBER’in ataklarına başarılı bir şekilde direnip beyaz bayrak ayna yapıp kazanma başarısını gösterirken güzel formuyla koşacağı ilk yarışında da dikkat diyoruz.

ALTINSİMA: Son viraja 6.durumda çıkarak bekleme yarışı yapan safkan iç kulvara girerek ataklarına başlayıp dışındaki BÜYÜK BEREN’le arasındaki farkı ancak 1 boya kadar indirip koşudan 2.ayrılırken formunu bulmaya başladığı görülmesiyle ilk yarışında dikkat diyoruz.

REBER: Bekleme yarışı yapan safkan dış kulvara açılarak son 200’den itibaren kuvvetli atakları ile gelip yakın aralarla koşuyu 3.bitirirken fotoya 1.ve 2.olan rakipleri kadar canlı girmesiyle ilk yarışında kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte görülmüştür.

BUMBAİ: Dış kulvardan son 200’den itibaren yaptığı canlı ve diri ataklarıyla koşuyu 4.bitiren safkanın formunu bulmaya başladığı görülüp ilk yarışında daha farklı koşabileceğinin izlenimlerini bırakmıştır.

BURÇAKHAN: Yarışı arka grupta takip eden safkan en dış kulvara açılarak son 100’deki atakları ile ancak 5.olabilirken bugün için hücumda geç kaldığı görülüp ilk yarışında sprint mesafesini bu kadar uzatmayıp kısaltması halinde daha farklı koşabileceğinin izlenimlerini vermiştir.

7.KOŞU

ADUL: Son düzlüğe çıkıldığında iç kulvara girerek ataklarına başlayan safkan son 200’den itibaren koşuya hakimiyetini hissettirip dışından gelen YAĞMUR TANESİ’nin ataklarına fotoya kadar başarılı bir şekilde karşı gelerek kazanma başarısını gösterirken bundan sonraki yarışında da dikkat diyoruz.

 

AĞMUR TANESİ: Son 300’den itibaren dış kulvara açılarak ataklarına başlayan safkan içindeki ADUL ile arasındaki farkı giderek azaltıp boyun farkıyla gerisinde koşuyu 2.bitirirken fotoya kazanan rakibi kadar canlı ve diri girmesiyle ilk yarışında kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte görülmüştür.

AKKUŞ FIRTINASI: Grubun gerisinde yarışı takip ederek son düzlüğe 8.çıkan safkan en dış kulvara açılarak ataklarına başlayıp özellikle son 50’deki güçlü sprinti ile koşudan 3.ayrılırken o gelişiyle 50 metre daha olsa farklı sonuç alabilirdi. Koşacağı ilk yarışında dikkat diyoruz.

İMKANBEY: Starttan çıkmayan safkan yarışı derecesiz bitirmiştir.

 

8.KOŞU

FREE POWER: Startla birlikte liderliği alarak yarışı forse eden safkan temposunu fotoya kadar bozmayıp çıktığı gibi beyaz bayrak ayna yaparak kazanma başarısını gösterirken canlı ve diri görünümüyle bundan sonraki yarışı için de oldukça ümit vermiştir.

BELLA CAVALLO: Bekleme yarışı yapan safkan iç kulvardan son 200’den itibaren etkili atakları ile gelerek 2.liği kurtarırken fotoya canlı ve diri girişiyle bundan sonraki yarışında kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte görülmüştür.

QUEEN SALIMA: Yarış içerisinde kendi stilinde rakibi FREE POWER olduğu için numaraya çıkamayan safkan 61 kilo ile start aldığı yarışında dış kulvardan yaptığı atakları ile fotoya kadar mücadeleden tam kopmayıp koşudan 3.ayrılırken güzel formuyla ilk yarışında dikkat diyoruz.

ALYANAKLIM: Bekleme yarışı yapan safkan en dış kulvara açılarak özellikle son 100’deki kuvvetli atakları ile koşudan 4.ayrılırken fotoya canlı ve diri girişiyle koşacağı ilk yarışında dikkat diyoruz.