TİGER WOODS ,LİNDSEY VONN, ANDERE AGASSİ,TOM MARGUAND.HOLLİE DOYLE ,MEGAN RAPİNOE SHE ,SUE BİRD 

Breeders Kupasında  Frankie Dettori'yi görmek istermisiniz?

İsviçre SKYDIVER. Daha cesur bir kısrak söyleyin. SKYDİVER  TJK Aygırı DAREDEVİL'İN kıźıdır

Yeni Zelanda 'nın Ellerslie kentinde koşan safkanların bir golfçü sopasıyla atların önüne çıkınca jokeyler atları ile sağa sola kaçarak yara almadan kurtuldular.

TAPIT 2021 Yılı Aşım ücreti  185.000$ olacağı duyuruldu

 

İKONİK MODA. Melbourne Kupası Karnavalı asla hayal kırıklığına uğratmaz.Senin Fovori hangisi?

Şanslı at, 

At Hayranı

 

KANUNU TİZ  Damızlık kupası klasiği  için hazırlanıyor.

Azerbeycan Bakü Sanatçısı DAMLA Azerbeycan savaşında yaralanan Askerleri Hastenede ziyaret etti

18 .10.2020 İZMİR  6 KOŞU 

Romeo ile koşuyu kazandı kırbaç cezasından gün cezası aldı 

2 numarada kayıtlı ROMEO isimli atın binicisi Umut BARLIK son düzlükte fazla sayıda kamçı kullanmak suretiyle ( 7 kamçı) yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış savunma istem yazısı kendisine tebliğ edilmiştir. Adı geçen binici savunmasını yasal süresi içerisinde vereceğini beyan ettiğinden gerekli işlem savunmasını takiben yapılacaktır

Start çıkışında binicisİ oyalanması safkan yarışa jokeysiz başlaması  V.Kızmaz 562 TL ceza aldı

Tökezleyen at 

-----------------------

Tartı mahalinde jokeyler kavga etti Mehmet Parlak 15 gün at binememe 562 TL para cezası aldı Menderes Avşar ihtar aldı aldı.

5 Numaraya kayıtlı KING OF ODESSA isimli atın binicisi Menderes AVŞAR, 2. Koşu sonrası, jokey Menderes AVŞAR ve apranti Mehmet PARLAK tartı mahallinde aralarında çıkan kavga sonucu, konuyla ilgili olarak savunma istem tebligatı yapılmış olup, kendisinin isteği üzerine 7 (yedi) gün içersin de ifadesini vereceğini beyan etmiştir. İfadesini verdikten sonra cezası sisteme girilecektir. 14 Numarada kayıtlı BLACK SAVIOR isimli atın binicisi Mehmet PARLAK konuyla ilgili olarak savunma istem tebligatı yapılmış olup, kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. 2. Koşu sonrası, yarış yerlerinin düzen ve disiplinini bozmasından dolayı, 6132 sayılı Kanuna dayanılarak çıkarılan At Yarışları Yönetmeliğinin Madde 126/1 gereği, 562 TL Para ve 15 (onbeş) gün süreyle tribün ve eklentileri dışında yarışlarla ilgili yer ve tesislere girmekten yasaklama cezası verilmiştir. 5 numaraya kayıtlı KING OF ODESSA İsimli at start çıkışı hatalı kulvar değişikliği yapmıştır. KING OF ODESSA isimli atın binicisi, Menderes AVŞAR’dan konuyla ilgili olarak savunma istem tebligatı yapılmış olup, kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Savunması yetersiz bulunduğundan 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve buna dayanılarak çıkartılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117 / 1 maddesinin (a) bendi gereği ihtar cezası verilmiştir

----------------------

Tartı yükümlülüğü yerine  getirmedi para ve gün  cezası çıktı

8 numaralı DEEP ACTION adlı atın binicisi Halil POLAT’a konuyla ilgili olarak savunma istem tebligatı yapılmış olup kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Tartı mahallinde deklare edilen kilogramdan fazla çıktığından dolayı tartı ile ilgili yükümlülüklerini yerine getirmemiştir. 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve buna dayanılarak çıkartılan At Yarışları Yönetmeliği 120/1 maddesi gereği 1124 TL para cezası ve 7 (yedi) gün süreyle tribün ve eklentileri dışında, yarışlarla ilgili yer ve tesislere girmekten ve sanat icrasından yasaklama cezası verilmiştir.

---------------------------------

Ayhan Kurşun'u iyiki Trolar görmemiş örtü ile ata vurdu diya yaygara yaparlar komiserler kurulu 60 gün süre cezası verirdi.Komiserler kurulu sadece sözlü uyarmış doğrusuda budu.Halis Karataş çok haksız yere ceza aldı.

6 numaraya kayıtlı olarak koşan STALLION FALCON isimli atın jokeyi Ayhan KURŞUN, starttan çıkarken yaptığı davranışından dolayı komiserler kuruluna çağırılmış olup, sözlü uyarı almıştır.