17 Ağustos Salı Ankara ve Kocaeli'de Maiden koşuların analizleri yapıldı, günün yıldızları belli oldu

 

MINIGUN ilk maiden koşusunu kazanmaya adaydır

2. Koşu MINIGUN son 200 de binicisi safkana sert bir kırbaç vurması önünde 3 safkan ip gibi dizilmesi dışındanda KORTVELI GOGO olması safkanla iç kulvara doğru gitmesi zaman ve aksiyon kaybı yaşıyan safkan koşuyu beşinci bitirmesi 1.36.07 derece ile aynı gün diğer maiden'ı kazanan RED NINJA 1.36.17 derecesinden daha iyi derece yapması ilk yarışında günün sprüzünü yapmaya hazır maiden atıdır. Bizden söylemesi.

 

Angel Boss'un artık maiden kazanmaması için bir sebep yok 

8 koşu Son viraj dönüldükten sonra iki atın arasında çıkarak lıderliğini ANGEL BOSS alması son 100 de 3 boy önde olması na rağmen fotoda dışından RED NINJA'ya avlanarak burun farkıyla koşuyu ikinci bitirirken hayatında 6. koşusunj koşan safkan dört tanesi Kartepe Hipodrom'unda olup ilk yarışında sprint mesafesini kısaltması halinde meiden'den çıkacak güçte görüldü.

 

Lion Mocca Sin kazanmaya devam edecek

17 Ağustos Salı günü Kacaeli Kartepe Hipodrom'unda 3 Yaşlı  Meiden 1500 metre kum pistte 5.Koşuda 16 safkan start alıp start ile birlikte koşunun ilk 200 metresinde koşunun lıderliğini SUNLIGH alıp barıyer dibinden ikinci durumda LION MOCCA SIN son 300 kadar sıralama gelmesi SUNLIGH içinden gelen LION MOCCA SIN liderliğini alıp 2 boy fark 1.35.28 derecesi jokeyi B.M. Mırık ile kazanma başarısı gösterirken son 800:0.53.01 oldu. Ankara çim pistte 20.05.2021 KG K ile koştuktan sonra safkan geri alınıp 3 ay sona Kacaeli pistinde 16/1 olması eksesuar takılmamak aynı gün diğer maiden'ı kazanan SAMURAY 1.35.61 - RED NINJA 1.36.17 derecesinden daha iyi derece yapması ilk yarışında   kesinlikle ihmal etmeyin.

 

Arslanhan ilk maiden yarışında farklı koşacak 

ARSLANHAN Son 200 den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile fotoya 1.2.3 olan safkanlardan daha canlı ve diri girmesi koşuyu 1.36.06 ile dördüncü bitirirken o gelişi ile bir aksiyon daha olsa koşuyu 3.bitirebilirdi. Hayatında 8 koşu koşan safkan bir ikinciliği birde üçünçü  olması ilk kez N.Demir binmesi ilk maiden koşusunda dikkat diyoruz.

 

BAWIKALIN OĞLU günün yıldızı oldu 

17 Ağustos Salı günü Ankara 75 Yıl Hipodromu'nda yapılan 5 koşu 1400 metre sentetik pistte  2 yaşlı İngiliz safkanların start aldığı koşuda  BAWIKALIN OĞLU  barıyer dibinden bekleme yarışı yapması son virajı barıyer dibinden kolay tempoda üçünçü dönen safkan yapmış olduğu barıyer dibinden güzel sprinti ile son 150 de dış kulvardan açığından lider olan BEST OF ROCK içinden gelerek liderliğini alıp 1.5 boy fark 1.30.98 jokeyi  Özcan Yıldırım ile kazanma başarısı gösterirken  safkan 7.koşusunu koştu son iki yarışında safkana Özcan Yıldırım bindi ilkinde ikinci bu kez kazanma başarısı gösterirken ilk yarışında ihmal etmeyin.

 

HİKAYE ilk maiden koşusunda dikkat diyoruz

HIKAYE  Son vırajı orta kulvardan dördüncü durumda dönmesi biraz piste gezinip son 50 de iyicene barıyer dibine girmesi 3.4 burun ile koşuyu dördüncü bitirirken fotoya ikinci  olan safkandan canlı girmesi 1.31.43 derecesi ilk maiden koşusunda daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.