18 Ağustos Çarşamba İstanbul ve Elazığ'da Maiden koşuların Analizleri yapıldı, günün yıldızları belli oldu

 

Taylar birbirlerine foul yapmasını iyi değerlendiren sihirbaz ENTERDONAT'la koşuyu kazandı. Günün yıldızı oldu.

18 Ağustos Çarşamba günü İstanbul Veliefedi Hipodromu'nda yapılan 2. Kosu 2 Yaşlı maiden koşusunda 1400 metre çim pistte 5 safkan start alıp  start ile birlikte koşunun lıderliğini YILDIZ AYAK alıp MYTHMAKER CASH IS KING   şeklinde giden koşuda sonuncu durumda ENTERDONAT  şeklinde son viraj bu sırayla dönüldükten sonra ilk 400/24.80 - 600/36.74 - ile geçilmesi bekleme yarışı yapan ENTERDONAT son 200 de iki atın arasından çıkarak lıderliği alan safkan dış kulvarda olan  üç safkanı birbirlerini sürükleseler ENTERDONAT' birinciliği tehlikeye düşebilirdi.Birbirlerie foul yapması MYTHMAKER iki safkan kullarını daratması sonra birbirleri ile didişmesi sihirbaz Karataş fırsatı kazanca çevirip tereyağdan kıl çeker gibi koşuyu boyun farkı 1.26.20 derecesi Halis Karataş ile bütünleşerek kazandı son 800:0.48.39 oldu. RAMMSTEIN ikinci CASH IS KING üçünçü oldu bu safkan barıyer dibine gitme huyu hallolursa maiden'den çıkar. ENTERDONAT ilk yarışında Elazığ da 8/2 oldu daha sonra 4 koşusunda çim pistte Ahmet Çelik bindi bir kez ikinci oldu üç kez üst üste üçünçü oldu Halis Karataş ilk kez bindi kazandı safkan koştukça daha iyi duruma gitmekte olup ihmal etmeyin.

 

Süper Seda kazanmaya devam edecek. Günün yıldızı oldu. 

18 Ağustos Çarşamba günü Elazığ Yurtbaşı Hipdromu'nda yapılan 1. Koşu 2 Yaşlı İngiliz safkanları 1200 metre kum pistte maiden yarışında 9 safkan start alıp  koşunun lıderliğini barıyer dibinden SÜPER SEDA lıderliğini aldı beyaz bayrak ayna yaparak koşuyu 4 boy fark 1.19.33 derecesi  son 800: 0.55.32 yapması aynı gün diğer maiden'ı kazanan YAPARSIN AŞKIM'ın 1.19.79 derecesinden daha iyi derece yapması ilk yarışında maiden koşusunu unutun yine başarılı koşacak dikkat diyoruz.

 

Scarfoot'a ilk Maiden'de dikkat

1. koşu SCARFOOT Starta 3 boy teredütlü çıkan safkan son vırajı orta kulvarda yedinci dönmesi yapmış olduğu müthış sprinti ile yarışı ikinci bitirirken 1.20.03 derecesi kazanan safkandan fotoya daha canlı girmesi ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 

Rose Picer kazanmaya artık çok yakın

Elazığ Hipdromu'nda 6. Koşu ROSE PICER son viraj dönüldükten sonra YAPARSIN AŞKIM  lıderliğini alması  ROSE PICER ile arasında 7.boy fark olması yapmış oldu müthış siprinti baş farkıyla koşuyu ikinci bitirirken ilk iki yarışında tabela dişi kalan safkan bu yarışında DB ilave KGK takılması 9/2 olan safkan ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.