30 Eylül Perşembe günü İzmir'de 3. ve 6. koşuya protesto çekildi komiserler kurulu Red etti

30 Eylül  Perşembe günü 3. ve 6. Koşuları protesto çekildi komiserler kurulu Red etti her iki koşudada sıra değişikliğine gidilecek bir karar yoktu katılıyoruz İzmir yarış Komiserler Kurulu kararları na katılıyoruz.

  İZMİR KOMİSERLER KURULU KARARLARI  

3.KOŞU

4 numarada kayıtlı ÖZGÜRCE isimli atın antrenörü 1 numarada kayıtlı ŞAL KIZI isimli atın binicisinin kendi atını engellendiği gerekçesiyle protesto çekmiştir. Kurulumuzca yapılan inceleme sonucunda protestonun reddine karar verilmiştir.

1 numarada kayıtlı ŞAL KIZI isimli atın binicisi Muhammed Mir BİLGİN son düzlükte yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış ve savunma istem yazısı kendisine tebliğ edilmiştir. Adı geçen binici savunmasını aynı tarihte  urulumuza vermiş olup, konu ile ilgili olarak 6132 Sayılı Yarışları Kanununun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 117/1. maddesi (a,b-1) bendi gereği ihtar ve 613 TL para cezası ile  cezalandırılmıştır.

  İZMİR KOMİSERLER KURULU KARARLARI  

6.KOŞU

6. koşu sonucunda 7 numarada kayıtlı DERVİŞBEY isimli atın antrenörü yarışa protesto çekmiştir. Kurulumuzca yapılan inceleme sonucunda protestonun reddine karar verilmiştir.

4 numarada kayıtlı BOMBACAN isimli atın binicisi Nevzat AVCİ son düzlük başında ve son düzlükte yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış ve savunma istem yazısı kendisine tebliğ edilmiştir. Adı geçen binici savunmasını yasal süresi içerisinde vereceğini beyan ettiğinden gerekli işlem savunmasını takiben yapılacaktır.

5 numarada kayıtlı CEVAHİRTAY isimli atın binicisi Halil KAPLAN start çıkışından bir süre sonra yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış ve savunma istem yazısı kendisine tebliğ edilmiştir. Adı geçen binici savunmasını aynı tarihte Kurulumuza vermiş olup, konu ile ilgili olarak 6132 Sayılı Yarışları Kanununun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 117/1. maddesi (a) bendi gereği ihtar cezası ile cezalandırılmıştır.

7 numarada kayıtlı DERVİŞBEY isimli atın binicisi Mustafa ÇİÇEK start çıkışından bir süre sonra yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış ve savunma istem yazısı kendisine tebliğ edilmiştir. Adı geçen binici savunmasını aynı tarihte Kurulumuza vermiş olup, konu ile ilgili olarak 6132 Sayılı Yarışları Kanununun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 117/1. maddesi (a,b-1) bendi gereği ihtar ve 613 TL para cezası ile cezalandırılmıştır