2015 yılından bu yana geleneksel olarak düzenlenen bu anlamlı koşuda, 4+ yaşlı İngiliz atları 1200 metre kum pistte start aldı. İlk 200 metre içinde doldurarak ön tarafa gelen LUMINARY yarışın liderliğini aldı. KING BERKAY ikinci REGARDLESS üçünçü sırada son 800 den sonra koşunun temposu arttı. Bu sıralama ile son viraj dönüldükten sonra son 200 geçilince KING BERKAY jokeyi Ahmet Çelik ile koşunun liderliğini alıp 3 boy fark 1.12.72 derecesiyle koşunun galibi oldu. Safkan üst üste ikinci yarışını kazanırken kariyeri boyunca 23 yarışta koştu ve 9 kez kazanma başarısı gösterdi. 2 kez A 3 Koşusu kazandı. KING BERKAY’ın galibiyetinde emeği geçenleri tebrik ederiz.

Yarışın ardından Şeref Tribünü’nde gerçekleştirilen törende, kazanan safkanın sahibi adına Kıvılcım Şen'e kupasını, merhume Özgecan Aslan’ın annesi Songül Aslan ve babası Mehmet Aslan birlikte verdiler.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise Kıvılcım Şen’e çiçek takdim etti.

Törene Tjk Yönetim Kurulu Üyesi Gülnur Gülerce, kadın at sahipleri, kadın dernekleri temsilcileri ve çok sayıda davetli de katıldı.