TJK Tarihinde bir ilk! Aynı satış koşusunda 4 safkana 12 kişi Talip oldu, kuralar çekildi.

26 Mart Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda yapılan 8. koşuda(satış koşusunda) kuralar sonucu safkanlar yeni sahiplerine ring mahallinde teslim edilmiştir.

 

 Komiserler Kurulu Raporları 

 

SATIŞ KOŞUSU (SATIŞ-1/DHÖW) koşusunda;

 

1 numaraya kayıtlı olarak koşan ASTEROİD isimli ata; 1 (bir) kişi Murat ÇELİK isimli kişi 80.000 TL teklif vermiş olup, at Murat ÇELİK isimli kişiye satılmış ve ring mahallinde yeni sahibine teslim edilmiştir.

 

4 numaraya kayıtlı olarak koşan FARANELLİ isimli ata; 1 (bir) kişi Ercan YILDIRIM isimli kişi 80.000 TL teklif vermiş olup, at Ercan YILDIRIM isimli kişiye satılmış ve ring mahallinde yeni sahibine teslim edilmiştir.

 

6 numaraya kayıtlı olarak koşan SİVEREK HAN isimli ata; 7 (yedi) kişi 80.000 TL teklif vermiş olup, taliplilerin arasında yapılan kura çekimi sonucunda at Mehmet Ali BECENE isimli kişiye satılmış ve ring mahallinde yeni sahibine teslim edilmiştir.

 

7 numaraya kayıtlı olarak koşan YAĞIZ BEYİ isimli ata; 3 (üç) kişi 80.000 TL teklif vermiş olup, taliplilerin arasında yapılan kura çekimi sonucunda at Recep GÜLDOĞDU isimli kişiye satılmış ve ringa mahallinde yeni sahibine teslim edilmiştir.