BEBESHA farklı kumaş olma yolunda üstüne koyarak 3 Yaşlı dişiler arasında dikkat çekmeye devam ediyor

27 Mart Mart Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda yapılan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti koşusuna 4 safkan katılım gösterdi. Start ile birlikte koşunun liderliğini GUILLOTINE aldı ikinci ASCOT üçünçü LAST BEST dördüncü BEBESHA şeklinde temponun normal olduğu koşunun son 600 den sonra süratlenmesi son vırajı  sıralamada ilk iki aynı üçünçü sırada BEBESHA şeklinde dönüldükten sonra son  400'den sonra safkanların dışından BEBESHA bir boy içinde ASCOT 3 boy önde GUİLLOTİNE şeklinde geçilirken son 100 de içindeki rakiplerine bir anda hakim olup istasyon yapmadan lider olup 3.5 boy fark 1.27.41 derecesi jokeyi Ayhan Kurşun ile bütünleşerek kazandı. Koşunun son 600 den sonra süretlenmesi Ayhan Kurşun son 200 de sağ taraftan sert bir kırbaç sol eline kırbacı alıp ikide uyarı kırbacını son 100'de vurması ile safkan vites değiştirme yaptı 0:50.00 oldu. Hayatında dört kez üst üste koşarak kazanırken geçilmezliğini sürdürmekte olup üstüne koyarak gitmesi mesafe uzadıkça daha farklı koşacak olup mesafe ayırt etmeden ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü.

Yarışın ardından düzenlenen törende, kazanan safkanın sahibi TJK Başkanı Serdal Adalı'ya kupasını Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir verdi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Yasemin Atasoy ise TJK Başkanı Serdal Adalı'ya günün anısına çiçek takdim etti.

Törene TJK Asli Üyesi Halid Milli ve davetliler de katıldı.