Nisan ayı yurt dışı yarış takviminde; Amerika, İngiltere, Güney Afrika, Fransa, Hong Kong, Avustralya, Almanya ve Singapur olmak üzere 90 yarış programı alınarak, bu koşular üzerine müşterek bahis kabulü yapılması planlanmaktadır. Nisan ayında yurt dışı yarış günlerinden, 30'u Amerika, 22'si İngiltere, 13'ü Güney Afrika, 7'si Fransa, 8'i Hong Kong, 7'si Avustralya, 2'si Almanya ve 1'i Singapur olmak üzere toplam 90 yarış programı ekranlarınıza taşınacaktır.

Yabancı Güncel Gazetesi Dopdolu İçeriğiyle Yurt Dışı Yarışlarının Doğru Adresi

TJK’nın her gün oynattığı yurt dışı yurt dışıyarışlarında işinizi daha da kolaylaştırmak için YABANCI GÜNCEL’e safkanların son 3 performansını ve safkanların ayrıntılı doğum tarihlerini de dahil ettik. Artık YABANCI GÜNCEL’de İngiltere ve Dubai yarışlarında safkanların son 3 performansı, orijin bilgileri, ayrıntılı doğum tarihleri, safkanlar hakkındaki bilgisayar analizleri, Matt Doyle’nin hazırladığı koşu yorumları, yabancı uzmanların tahminleri-altılı görüşleri, antrenör ve jokey istatistikleri  ile safkanların detaylı istatistiklerini, Amerika yarışlarında ise safkanların son 4 galoplarını, Matt Doyle’nin hazırladığı, yabancı uzmanların tahminleri-altılı görüşleri ve geniş istatistiksel bilgilerini yarış gününden bir gün önce tüm ganyan bayiler, Hürkont satış noktalarında bulabilirsiniz.

 

Yarışlar naklen TJK TV, TAY TV ve www.liderform.com.tr’de

Yarışseverlerimiz yarışları TJK TV, TAY TV ve www.liderform.com.tr’den canlı olarak izleyebileceklerdir. Yurt dışı yarışlarında 3'lü Ganyan birim fiyatı 25 Kuruş, 4’lü Ganyan birim fiyatı 15 Kuruş, 7'li Plase birim fiyatı 15 kuruş, 6’lı Ganyan ve 5’li Ganyan’ın birim fiyatları ise 8 Kuruş olarak uygulanmaktadır.

Yurt dışı yarışlarda, yurt içi yarışlarda olduğu gibi devir uygulaması bulunmaktadır.