Longchamp Fransa Prix Vanteaux 2022 G3

MQSE de Sevigne (Siyouni) iyi bir performans sergiledi! Çemberde, Edouard de Rothschild'in temsilcisi gerçekten göze çarpıyordu. Pistte Prix Vanteaux'yu (Gr3) kazanarak asalet mektuplarını, kalın büyük harfini kazandı. Hot Queen (Recorder) tarafından yönetilen ve ardından Indian Wish (The Grey Gatsby) tarafından yönetilen bir yarışta pusuda , son virajın çıkışında öncekinin ardından kaydırıldı. Mqse de Sévigné devreye girmek için biraz zaman aldı, ancak Hugo Besnier'in ortağı 200m civarında liderliği ele geçirdi ve çabasını iyi bir şekilde sürdürdü ve bir buçuk boy farkla kazandı. o yapmadı Kendini Bil (Galileo) yarışının iyi bir şekilde sona ermesinden endişe duymuyordu, Hot Queen kısa bir dekolte ile üçüncü sırayı aldı. Bu üç kısrak ve diğerleri vardı.

Jokey: HUGO BESNIER

Derecesi: 1:54.11 

Pist: 1800m Çim

Antrenör: A. FABRE

At Sahibi:  BARON EDOUARD

 

Longchamp Fransa Prix la Force 2022 G3

Rock Boy'un (Rock Of Gibraltar) Prix Djebel'deki ve Malavath'ın (Mehmas) Le Prix Imprudence'daki başarılarından birkaç gün sonra, klasik bir hazırlık yarışını kazanan bir başka devremülk daha ! Mister Saint Paul (Dariyan) %50'si Bernd & Torsten Raber, diğer sekiz ortakla birlikte: Luc Josse, Pierre Klimenko, Daniel Le Fur, Denis Marin, Julien Chevallereau, Aline Petitgas, Francoise Lasne ve Noel Raby. Prix ​​La Force'ta (Gr3) baştan sona zafer kazandı. Bu derneğin arkasında tutkulu, arkasında güzel bir hikaye var. Ortaklardan biri, büyük bir sağlık sorunu yaşadıktan sonra yarışları biliyordu . Pazar günü Longchamp'ta bulunan tayını tartıya döndüğünde büyük bir duyguyla karşıladı... Mister Saint Paul şimdi Qatar Prix du Jokey Kulübü'nün (Gr1) başlangıcında sıraya girmeli.

Jokey: THEO BACHELOT

Derecesi: 1:59.56 

Pist: 1800m Çim

Antrenör: E&G. LEENDERS

At Sahibi:  ECURIE BERND

 

Longchamp Fransa Prix d'Harcourt 2022 G2

7 yaşındaki Jean-Claude Seroul, Prix d'Harcourt'ta (Gr2) hala kendisine güvenilmesi gerektiğini gösterdi. Cesaret verici bir üçüncü sırayı aldığı ve iyi bitirdiği Prix Exbury'ye (Gr3) geri döndüğünde bizi biraz tereddütte bıraktı. Pazar günü, bizi birkaç saniye korkuttu… Geri dönen Mare Australis'in (Avustralya) liderliğindeki bir yarışta son olarak Skalleti bekledi. ip boyunca, Sealiway(Galiway) eşliğinde. Düzlüğün başlangıcında hızlanmaya yetişemeyecek izlenimi verdi… Hayır! Maxime Guyon, fırlatmadan önce bekledi ve büyük Skalleti'yi gördük. Direksiyondan 200m uzaktaki bacaklarını değiştirdi ve doğru bir yarış sonu yazarı olan Sealiway'in önünde dörtte üçü bir uzunluğa sahip olmak için tüm pelotonu yükseltti. İlk ikisi Haras de Colleville tarafından Arqana'ya satıldı. Sealiway, Ganay 2021'den bu yana yarışmamış olan Mare Australis'te iyi bir geri dönüşle kredilendirilmek üzere liderliği aldı . Harcourt'un başlangıcında üç Gr1 kazananı vardı: kazanan üçlüyü oluşturuyorlar.

Jokey: MAXIME GUYON

Derecesi: 2:08.75 

Pist: 2000m Çim

Antrenör: J. REYNIER

At Sahibi:  JEAN-CLAUDE

 

Longchamp Fransa Prix Zarkava

Yeni sahibi Haras de Hus'tan (Xavier Marie) br 1 M M. Ayrıca, Maisons du Monde mağaza zincirinin kurucusunun paltosu (diğerlerinin yanı sıra) ilk kez bir yarış pisti gördü. Ve bir Grup değerinde olan bu Listede, Grand Glory, onların direği önde geçtiklerini görmesine izin verdi. Şimdi 6 yaşında olan Gianluca Bietolini'nin sakini geri dönüşü için , parlaklığından hiçbir şey kaybetmemiştir. Japonya Kupası'nda (Gr1) çok iyi beşinci olduğu zamandan beri yarışmamıştı. Ve çok iyi oluşturulmuş bir alanla karşı karşıya kaldığında, emperyaldi bile.

Jokey: CRISTIAN DEMURO

Derecesi: 2:18.57 

Pist: 2100m Çim

Antrenör: G. BIETOLINI

At Sahibi:  HARAS DE HUS