Ülkemizden ve Dünyadan At Yarışları Haberleri

 

14 Nisan Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda Polis günü koşusunu AHMET BEYLİ jokeyi Ahmet Çelik ile kazandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende, kazanan safkanın sahibi adına Anıl Köseoğlu'naplaketini Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı Fenni Gürsel verdi.

Anıl Köseoğlu ayrıca kazanan safkanın antrenörü adına Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Şengün'ün elinden hediyesini aldı.

Sosyal Hizmetler ve Sağlık Daire Başkanı Ayşegül Özcan kazanan safkanın jokeyi Ahmet Çelik'e günün anısına hediyesini takdim etti.

Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı Fenni Gürsel TJK Başkanı Serdal Adalı'ya günün anısına hediye verdi.

Törene TJK Genel Sekreteri Ahmet Özbelge, TJK Asli Üyesi Oktay Serici ve TJK Genel Müdürü Tuncel Aydın ile birlikte davetliler de katıldı.

Antrenör Metin Özdil Anıl köseoğlu ile beraber kupaları

 

85. Runhappy Santa Anita Derbisi tarih kitapları için bir başka! #TheGreatRacePlace'de heyecan verici bir yarış günü için tüm at oyuncularına, sahiplerine, hayranlarına ve atlılarına teşekkür ederiz.

 

Ayrıntılara gösterilen özen 🤩 G1 Osaka Hai kazananı POTAGER'ın bu #FanArtCumagünü ne kadar iyi ? 😍 ✏️ kisui tarafından (Twitter) #Art #Drawing #EquineArt #Artwork #Artist #FanArt #HorseArt #HorseArtist

 

Grup kazananı Homesman'ın emekliye ayrıldığını görmek güzel@taylasimpson!dan harika bir çalışma@FreedmanRacing ekip ve bağlantılar 🐴Bu kombinasyonun bir sonraki aşamasını görmek için heyecanlıyız

 

Atından düşen Jokey atına bakarken!

 

Atlar, Kadınlar ve Şapkalar