Çarşamba ve Cuma günleri İstanbul'da koşarak bir sonraki yarışında dikkat edilmesi gereken safkanlar

BU ATLARA DiKKAT!!!

Koşunun videosunu izlemek için tıklayınız...

8 Haziran Çarşamba günü İstanbul at yarışlarında OKLAHOMA isimli safkan KV-9  2100 metre çim pistte 4.koşuda son vırajı 8. durumda barıyer dibinden dönmesi safkan hayatında 11 kez start alıp binicisi M.Akyavuz safkana ilk kez binmesi  ve safkan ilk kez KV-9 yarış koşuyor son 400 den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu 6'ıncı bitirirken ilk fotoya canlı girmesi ilk handıkap ve Şartlı koşularını kazanabilecek güçte görüldü  KV koşularında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü.

 

Koşunun videosunu izlemek için tıklayınız...

8 Haziran Çarşamba günü İstanbul Veliefedi Hipodromu'nda yapılan 1600 metre çim pistte son virajı barıyer dibinden 11 durumda LİMA dönmesi zaman kaybetmemek üzerine binicisi Halis Karataş'ın elinde sermaye olmasına rağmen önünde üçlü set dışından atların olması trafik sorunları yaşamasına rağmen son 100 den sonra önü açılıp kısa sprint ile koşuyu 1.48.34 ile ikinci bitirirken (pist ölçümü 3.6 çim Yumuşak) ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

 

Koşunun videosunu izlemek için tıklayınız...

10 Haziran Cuma günü İstanbul Veliefedi Hipodromu'nda yapılan 1. Koşu 3 Yaşlı Araplar Maiden koşusunu SARAFIN İNCİSİ startan 1.5 boy geç çıkması barıyer dibinden bekleme yarışı yapması son vırajı 9 durumda dönmesi son 4OO de önünde üçlü bir set olması safkanı binicisi B.Çığlı orta kulvara safkanı alması son 100 de  yapmış  olduğu güzel sprinti ile koşuyu beşinci bitiren safkan dördüncü olan safkandan daha canlı fotoya girmesi 1.31.95 derece çim pistte ve sentetik pistte ilk koşacağı yarışında günün sürprizini yapacak güçte görüldü.

 

Koşunun videosunu izlemek için tıklayınız...

10 Haziran Cuma günü Veliefendi Hipodromu'nda yapılan 9 koşu 1300 metre sentetik pistte SAİTCAN BEY   bekleme yarışı yaparak son vırajı 11 durumda pistti ortalıyarak dönmesi son 400 11.durumda safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile fotoda baş farkıyla üçünçü olurken fotoya birinci ikinci olan safkanlardan daha canlı girmesi 1.29.15 derece hayatında ilk yarışında başarılı koşmuş olup ilk yarışında maiden den çıkacak güçte görüldü.