19 Ağustos Cuma günü İstanbul Veliefedi Hipodromu'nda Gökhan Kocakaya 6.7.9 koşuları kazandı. Geçen Cumartesi günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda yapılan G1 koşularını kazanan Hışman Çizik 19 Ağustos Cuma günü  üçünçü ve dördüncü koşularda üsülsüz kulvar değiştirmekten  ceza alma olayı olabileceğini hissetmesinden dolayı 7 gün yasal süre hakkını kullandı. 19 Ağustos Cuma günü İstanbul Veliefedi Hipodromu'nda yapılan koşularda Gökhan Kocakaya 6. 7. 9.  koşuları kazandı. Hişman Çizik cezaları topladı.

  KOMİSERLER KURULU KARARLARI  

3. KOŞU: 2 numaraya kayıtlı olarak koşan YOU ARE THE MAN isimli atın jokeyi Hışman ÇİZİK, start çıkışı ve son viraj dönülürken usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma tutanağı tebliğ edilmiştir. Konu ile ilgili savunmasını tebliğ edildiği tarihi izleyen günden itibaren 7 (yedi) gün içerisinde Kurulumuza ilettikten sonra karar verilecektir.

4.KOŞU : 2 numaraya kayıtlı olarak koşan DÜNDARZADE isimli atın jokeyi Hışman ÇİZİK, start çıkışı usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma tutanağı tebliğ edilmiştir. Konu ile ilgili savunmasını tebliğ edildiği tarihi izleyen günden itibaren 7 (yedi) gün içerisinde Kurulumuza ilettikten sonra karar verilecektir.