10 Eylül Cumartesi günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda yapılan koşularda jokey Ahmet Çelik, 3., 4., 5., 6., 7. ve 8. yarışlarda at bindi. Koşularda at biniyorsa jokey odasında olması gerekir. Komiserler kurulu 3.4.7 koşularda Ahmet Çelik, tartı mahallinde bulunamadı. Ankara Komiserler Kurulu jokey Ahmet Çelik ile sağım solum sobe oyunu oynadılar.

10/09/2021 CUMARTESİ ANKARA KOMİSERLER KURULU KARARI

KOŞU NO 3

4 numaraya kayıtlı olarak koşan HABBE isimli atın binicisi Ahmet ÇELİK, son düzlükte usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış ancak tartı mahallinde bulunamamıştır. Savunması alındıktan sonra gerekli işlem tesis edilecektir

KOŞU NO 4

5 numaraya kayıtlı olarak koşan GHOST RUNNER isimli atın binicisi Ahmet Çelik, son düzlükte usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış ancak tartı mahallinde bulunamamıştır.

KOŞU NO 7

1 numaraya kayıtlı olarak koşan ENNABİ isimli atın binicisi Ahmet ÇELİK start çıkışı usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış ancak tartı mahallinde bulunamamıştır.