4 Eylül Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda koşulan 3 ve Yukarı İngilizlere mahsus GR-2 /7.koşuda MAXIMUS BOY isimli safkan ile Jokey Ahmet Çelik koşuyu kazandıktan sonra BURGAS’ın sahibine Çelik, bir gönderme yapmıştı ve bu, kendisine www.liderform.com.tr’de haber olarak yer bulmuştu. 

O tarihte Bodrum’da olmamdan dolayı izleyemediğim programı daha sonra izlediğimde 5 Eylül Pazartesi günü Farklı Analiz programında Enver Arslan, adeta bağırarak benim “BURGAS” haberini yapmaktansa ikinci tribünde bir hastaya yardım etmem gerektiğini belirtti. Arslan’ın şahsıma hakaret etme yetkisini nereden aldığını bilemeyeceğim ama anlaşılan o ki sapla samanı karıştırıyor. 

Kuş imparatoru, kuş kafeslerini arabasına koşturarak taşımaktan yorgun düşüp Farklı Analiz programına ara verdi. Onun yerine Jokey Yalçın Akağaç geldi. Enver Arslan, Yalçın Akağaç’ın gelmesiyle devamlı Akağaç’a karşı yüksek ses tonu kullandı. Özellikle kuş imparatorunun yorgunluğu geçip programa tekrar döneceğini sanki Enver Arslan biliyormuş gibi Yalçın Akağaç ile daha yüksek ses tonuyla konuşmasını sürdürdü. Yalçın Akağaç programdan ayrıldı, kuş imparatoru geri döndü. Enver Arslan’ın ise kuş imparatorunun geri dönmesiyle yüksek ses tonu normal tona geri döndü. 

Kemal Akyer