Dişi Arap safkanlarının Handikap-14 mücadelesinde DÜLUCAN’ın kazandığı yarışından sonraki iyi durumu devam ediyor. ARSLAN KRALİÇE grubun formda diğer ismi olmasıyla bu safkana rakip görünürken, MAVİLİKIZ kesinlikle ölçü olmayan son koşusuyla yazılmalı. DURDUR BENİ güven veren bir diğer isim olup, ADIYAKŞİ ile NESLİNUR sürprize açık olan yarışta sonraki ihtimallerdir.

BABAMEDET son yarışında olduğu gibi yine beyaz bayrak ayna yapacak bir isimdir. EFESLİ HALİL son koşularında birinciliğe adım adım yaklaştığını göstermesi ile en ciddi rakibi olacaktır. Müthiş bir form tutarak üst üste kazanan HİMAYUN başarılarına yenisini ekleyecek güçte görünürken, ara verdikten sonra iki yarış görerek sürekli daha iyi duruma geldiğini gördüğüm GÖKTEKİNOĞLU bu ayaktaki sürprizimdir

Geçen hafta kazanan POWER OF HAN’ın idmanlarında iyi durumunun devam ettiği görülüp yine fotoyu önde geçmeye çok yakındır. BABA SERGEN jokeyi F.Yardımcı ile bu safkanın gölgesi olacaktır. TAŞKESEN sonlardaki etkili sprintini gerçekleştirmesi halinde bu kez adını üst sıralara yazdırabilir.

Üst üste kazandığı yarışları ile gerçek gücüne ulaştığını gösteren KOŞAN ZEYNEL kaldığı yerden devam edebilir. ŞİMŞEK OĞLU grubun formda isimlerinden olması ile mutlaka yazılmalıdır. Son yarışında makinede kaldığı için gerçek gücünü gösteremeyerek kendi halinde koşuyu tamamlayan KANATLI TAY’a bu kez güveniyorum. YARAMAZ SALİH istikrarlı bir isim olması ile daha sonra değerlendirilmelidir.

Her yarışı bir öncekinden başarılı SİVEREKLİCAN’ın kazanarak Maiden’dan çıkması normal sonuç olacaktır. OĞLUM MİRAN grubun tecrübeli isimlerinden olmasıyla güven veren bir diğer safkandır. Önemli gelişmeler içerisinde olduğunu son yarışında gösteren AŞKIN bu koşuda mutlaka dikkate alınmalıdır.

Altılının kapanış ayağında tabeladan düşmediği son yarışlarında dikkatimi çeken CINNAMON uygun grubu bulmasıyla bence kazanacaktır, bu safkanı tek yazmanız bence uygundur. TAWANNA ile HAPPY PRINCESS ise eksik koşması durumunda tavsiye edeceğim diğer isimler.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 10.6.3.5.2.7

2.Ayak: 5.9.10.8

3.Ayak: 8.7.3

4.Ayak: 6.2.1.3

5.Ayak: 3.2.6

6.Ayak: 4