HÜZEGE kazanmaya bir adım daha yakın. SENEM HATUN iyi durumunu düzenli hazırlıklarıyla devam ettirirken, İLKATEŞ mutlaka yazılmalıdır. MUHBİR ile NERİS devreye girecek diğer isimlerdir.

DERTSİZ bu yarışı ile yükselişe geçebilir. İLKİMTAY yarış hazırlıklarındaki görünümünü bu koşusuna yansıtması halinde farklı koşacaktır. ZEKOSH kazandığı yarışı sonrası formunu korurken, BABATAHSİN ile CANSES GÜLÜ sağlam kuponlardaki tavsiyelerim

BANGIRBANGIR gücüne ölçü almadığım son yarışıyla rakiplerinden bir adım önde görünüyor. Sonlardaki sprintine güvendiğim ŞANVERDİ ve kendini bulmaya başlayan GURBET ATEŞİ ciddi rakipleridir.

Ankara’dan çok iyi durumda gelecek olan SAHRACAN bu grubu geçecek güçtedir, tek yazmanızı tavsiye ederim. Rakip olarak sırasıyla BOZKIR KARTALI, MİNNAK ve SULTANİYE diyorum.

MISSEVGENİYA’dan iyi bir bekleme yarışı bekliyorum. ANADOLU ŞAHİNİ ağır kilosundan etkilendiği son yarışı ölçü alınmadan güvendiğim diğer isimdir. Yeni ilgililerinde bir süre istirahatin ardından kendini bulmaya başladığını gördüğüm LITECOIN’de kesinlikle ihmal edilmemeli.

İdeal mesafesinde start alacak olan DAYIM BENIM formda jokeyi Vedat Abiş ile ilk şansa sahip. RABATTO kısa bir süre dinlendirildikten sonra dinç gireceği bu yarışında güven veriyor. MANOIR çok iyi hazırlandığı bu yarışta bana göre mutlaka yazılmalıdır. BLAZE TO VICTORY 161 gün ara vermiş olsa da eksiksiz hazırlıklarıyla güven verirken, KAYIBEYİ yapacağı düzlük sprinti ve iyi durumuyla bence kuponların olmazsa olmazıdır.

Bursa ve İzmir çim pistindeki son yarışları gayet başarılı MİNTEHA’dan yine iyi bir performans bekliyorum. Ankara’daki son koşusunu bu mesafede kazanan BABY FACE yine en şanslılardandır. BUSHFIRE hazırlıklarında iyi durumunun aynı şekilde devam ettirdiğini gösterirken, ANABELLA grubun istikrarlı kısraklarından olmasıyla iddialı olacaktır.

Mükemmel bir form yakalayıp üst üste kazanan EZERDÖVER’in Ankara’daki hazırlıkları çok iyi olup kendisini tanıyan jokeyi ve yatkın olduğu mesafede bence yine fotoyu önde geçmeye çok yakındır, tek yazabilirsiniz. BABADAĞIN OĞLU sevdiği mesafede bu safkana rakip görünürken, çim pistin başarılı diğer ismi TUNÇ SİPERİ bu safkandan sonra düşünülmesi gereken diğer isimlerdir.

İlk defa start alacak olan BAŞ KISRAK uzun zamandan beri idmanda olup orijin yönünden de ümit vermesiyle ilk şansı almayı hak ediyor. Yine yarış yaşamına bu koşusu ile başlayacak olan NURLUOVA son günlerde idman pistinde aşama kaydeden bir isim. TRESOR koştuğu her yarışı sonrası form ve tecrübesini geliştirmeye başlaması ile güven veriyor. BABAYANİ ise hızla kendisini geliştirmeye başlamasıyla sürpriz yapabilir,

136 gün aradan sonra koşacak olsa da idman yönünden kusursuz olduğunu söyleyebileceğim KHANCELOT en güvendiğim isimdir. ARTIEJUNIOR dinç gireceği bu yarışında denk rakipleri arasında şansı yüksek olan diğer safkandır. Her geçen gün gelişme içerisinde olan GRAND FOREVER güven verirken, CHAIN BREAKER bu mesafeyi iyi koşmasını beklediğim bir isim. WABI SABI çim pistteki son ikinciliklerine göre bana göre mutlaka kuponlara yazılmalıdır.

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4.10.5.6.7

2.Ayak: 6.2.8.1.5

3.Ayak: 7.6.8

4.Ayak: 1

5.Ayak: 6.2.3

6.Ayak: 10.2.9.8.6

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6.2.3

2.Ayak: 10.2.9.8.6

3.Ayak: 5.3.6.4

4.Ayak: 2

5.Ayak: 3.8.9.2

6.Ayak: 8.4.7.5.10