20 Ekim Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda Şartlı 1  2 Yaşlı İngilizler 8 At start önüne geldi bir MARGİANA jokeyini düşürdü kaçtı geri start önüne geldi komiserler kurulu koşturmadı 2. MADNIGHTFIRE startta girmediği için koşmadı  6 tay koştu 4 safkan taraklama fotoya girdi nefesler kesildi bu sefer koşuya protesto çekildi komiserler kurulu kararı ile protesto reddedildi doğru bir karardır

  KOMİRSER KURULU KARARI  

1 numarada kayıtlı GÜRPINARLI isimli atın antrenörü 8 numarada kayıtlı PANORAMİK isimli atın binicisinin kendi atını engellendiği protesto çekmiştir. Kurulumuzca yapılan inceleme sonucunda protestonun reddine karar verilmiştir.

8 numarada kayıtlı PANORAMİK isimli atın binicisi Mustafa ÇİÇEK son düzlükte usulsüz kulvar değiştirmek suretiyle yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış ve savunma istem yazısı kendisine tebliğ edilmiştir. Adı geçen binici savunmasını aynı tarihte Kurulumuza vermiş olup, konu ile ilgili olarak 6132 Sayılı At Yarışları Kanununun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 117/1. maddesi (a) bendi gereği ihtar cezası ile cezalandırılmıştır.

 

 

At yarışları bir şans oyunu olmayıp bilgi ve takip gerektirir

  16 Sayfa LİDERFORM’da kazanmanız için aradığınız herşeyi bulabilirsiniz  

Performansının bol olduğu değişik bilgisayar istatistikleri ile safkanların ve jokeylerin son performans durumları, kazandıran otoriteleri ile 34 yıldır yarışseverlere hizmet etmeye devam ediyor.At yarışları bir şans oyunu olmayıp bilgi ve takip gerektirmektedir.

 

16 sayfa LİDERFORM 34 yıldır kazandırıyor, kazandırmaya devam ediyor.