1.Koşu: 3.2.10.5

2.Koşu: 4.1.5.6.7.8

3.Koşu: 8.4.5.9.1

4.Koşu: 5.1.2

5.Koşu: Bu pist ve mesafedeki son koşusunu aynı rakiplerinin yanında çıktığı gibi kazanırken fazla zorlanmayan (4) DUTY BEAUTY formunu devam ettirmesi ile bence yine rakiplerini geride bırakacaktır. Aradaki kilo farkını iyi değerlendirerek aynı yarışta 2.lik elde ederek rövanşı almaya çalışacak olan (12) WORLDFAST ile fotoyu önde geçtiği son koşusu başarılı (8) ŞÜKRAN HANIM ise bu safkandan sonra şans tanınması gereken diğer isimler olacaktır.

6.Koşu: Uzun mesafede yine sabırlı bekleme yaparak kazanacak güçte olan (2) BOUKEPHALOS'a etkili formu ile ilk şansı tanıyorum. (6) ROTOVATÖR önde kuracağı temposuyla bu safkana yakın rakip olacaktır. (4) LANGERON dilbağı takılmasının yararlı geldiğini son yarışını kazanarak gösterirken, (9) AMIRAL HOLD ön tarafta rahatsız edilmediği takdirde beyaz bayrak ayna yapmaya çalışacaktır. İstikrarlı yarışları sonrası 800/48,6 23.3 R yarış galobunda adeta fotoya kanatlanarak girdiğini gördüğüm (3) FULL THROOTLE mutlaka yazılmalıdır. (7) TREVI FOUNTAIN kendisini tanıyan jokeyi ile adından söz ettirecek güçte görünürken, (8) YAŞAMA SEVİNCİ ile (10) OĞLUM UTKUN bu ayağın sürprizleridir.

7.Koşu: 1600 kumda kazandığı yarışından sonra 51 günlük bir ara vermiş olmasına rağmen idmanlarında kusursuz görünen (4) FIRAT BABA benim yine ilk şansı tanıdığım isimdir. Bursa'da kazanıp ardından Kocaeli kumunda 4.lük elde eden (2) SON PARILTI dikkat çeken hazırlıklarıyla üst sıraları zorlamasını beklediğim diğer isimdir. Son haftalarda çok iyi bir form yakalayan (5) DİRLİK üst sıralardan düşmezken rakiplerinin de uygun olmasıyla mutlaka değerlendirilmelidir.

8.Koşu: İstanbul'da birbirinden başarılı yarışlara adını yazdıran (6) SAMURAI KAJIKI ciddi hazırlıklarıyla dikkatimi çekerken bu grupta favorimdir. Yarış yaşamına 1200 çimde 1.11.15 ile kazanarak başlayan (7) SURPRISE STORM ilerisi için ümit veren bir isim olmasıyla yine şans tanınmayı hak ediyor. Start aldığı yarışlarında iyi bir performans sergileyerek adından söz ettiren (9) LADY NORTH kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte görünürken, 1200 çimdeki son yarışında Maiden kazansa da 1.10.86 derecesi dikkat çekici olan (2) BATUR KHAN' da şanslı durumdadır.

9.Koşu: Dişi İngiliz taylarının Maiden mücadelesinde ilk defa start alacak olmasına rağmen uzun zamandır idmanda gördüğüm bir isim olan  SMARTILLUSION kuponlara öncelikle yazılmalıdır. Start aldığı iki yarışını da 3.tamamladıktan sonra 97 günlük bir ara vermiş olan (6) MASTER STORM bu grupta iddialı olacaktır. Her geçen gün gelişme kaydettiğini idmanlarında gözlemlediğim (3) EURUS ile tabeladan düşmeyerek uygun grupta koşacak olan (4) FREEDOM FOREVER sürprize açık olan bu yarışta şans tanınması gereken diğer isimlerdir.

10.Koşu: Yarış hazırlıklarında farklı koşabileceğini gösteren (8) KUPA ONLUSU'nun uygun rakiplerinin yanında öncelikli değerlendirilmesini tavsiye ediyorum. (18) SERAZA tabeladan düşmediği son koşularında yükselişe geçtiğini göstermesi ile mutlaka şans tanınması gereken diğer bir isimdir. 1600 kumda kazanarak yine aynı pist ve mesafedeki son koşusunda 3.lük yaparak iyi durumunun devam ettiğini gördüğüm (2) GREY DRAGO'da dikkate alınmalıdır.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4        

2.Ayak: 2.6.4.9.3.7.8.10

3.Ayak: 4.2.5

4.Ayak: 6.7.9.2

5.Ayak: 9.6.3.4

6.Ayak: 8.18.2