WESSINA Kazanabileceği Grubu Buldu

1.Koşu: 3.4.9.5

2.Koşu: 2.9.3.8

3.Koşu: 1.5

4.Koşu: 4

5.Koşu: İyi bir bekleme yaparak 1300 çim pistteki son 4.lüğünde dikkatimi çeken (3) SEMİHBEY bir adım önde gördüğüm isim. Başarılı yarışları sonrası iki buçuk aya yakın zamandır start almasa da (4) AMADIS bu safkandan sonra önerimdir. Pist ayırt etmeyerek özellikle kısalarda adından söz ettirmekte olan (6) CİHANA BEDEL, 1800 çimdeki Yamak-1 yarışını kazanarak idmanlarında iyi görünen (7) LION CHILD ve son koşusunda yarışa erken sürat kazandırınca temposu düşerek ancak 4.olabilen (10) MISS ME daha sonra değerlendirilmeye alınmalılar.

6.Koşu: Son yarışlarında formunu bulduğunu gösteren (5) EFKARLIEFE'yi sevdiği mesafede başta öneriyorum. (8) BEŞİREFE daha uzun mesafedeki son 3.lüğü ardından formunu üst seviyeye çıkarmasıyla güven veren diğer isimdir. Bu kez hücumda geç kalmadığı takdirde (2)MEZİTHABER etkili koşabilecek güçte görünürken, (4) PEKALP üst üste 2.likleriyle bu kez rakiplerine üstünlük sağlayacak güçtedir. (10) FEYAT BABA önemli gelişmeler içerisinde olduğunu son 2.liğinde belli etmesi ve idmanlarında dikkat çekmesiyle güven veren bir isimdir.

7.Koşu: Kum pistin başarılı isimlerinden olan (3) YAĞMUR GÜZELİ ile Elazığ kumunda üst üste kazanarak mükemmel bir form tuttuğu görülen (2) KEMİYETGÜZELİ benim bu ayakta eşit şans tanıdığım safkanlar olup, (6) ÇELEMLİ son Maiden yarışını gösterişli kazanarak gerçek güç ve kalitesine ulaştığını belli etmesiyle mutlaka değerlendirilmelidir. Yarış yaşamına hızlı bir başlanğıç yaparak son koşularında istediği sonuçları alamamasına rağmen (4) MELİSA KIZI'nın da dikkate alınması taraftarıyım.

8.Koşu: Henüz Maiden bir isim olmasına rağmen 73 Handikap puanı toplayarak sınıf yarışlarda adından söz ettiren (7) YAMANİKO kısa bir istirahatin ardından eksiksiz hazırlanmasıyla kazanmaya yakındır. (6) SERSERİ HAT İstanbul çimindeki son iki koşusunu 1200 metrede üst üste kazanmasıyla yine etkili olacak güçte görünüyor. (1) BERISHA pist ayırt etmeden başarılı olması ve son yarışını kazandıktan sonra hazırlıklarında ilgi çekmesiyle yazılmalıdır. Maiden koşusunu fazla zorlanmadan kazanıp iyi durumunu sürdüren (2) HEAD WORKER, yine alt grupta Maiden kazanarak bu koşuya gelen (3) KUMTEPER ve çim pistteki performansı gayet başarılı olan (4) MOUNTAIN daha sonraki ihtimallerdir.

9.Koşu: Çoğunluğu vasat performansta olan İngiliz taylarının mücadelesinde (8) UMUDUM BATMACI diğer rakiplerine göre ön plana çıkan bir isim olmasıyla kazanmaya çok yakındır. Diyarbakır kum pistinde üst üste 2.likler elde ederek formunu her geçen gün üst seviyeye taşıyan (1) ARYA HANIM bu safkana tek ciddi rakip gördüğüm kısraktır. Birlikte yazılmalarını öneririm.

10.Koşu: Formunu her geçen gün geliştirmekte olan (9) WESSINA'nın uygun rakipleri arasında kazanmasını bekliyorum, bu safkanı günün tek ismi olarak değerlendirebilirsiniz. Bu yarışına daha iyi durumda girecek olan (2) CANIM ABİM ile son 5.liğinde dikkatimi çekerek gelişme içerisinde olduğunu gördüğüm (8) THE MOST GORGEOUS daha sonraki ihtimallerdir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.4.6.7.10

2.Ayak: 5.8.2.4.10

3.Ayak: 3.2.6.4

4.Ayak: 7.6.1.2.3.4

5.Ayak: 8.1

6.Ayak: 9