KING OF THE ROSE İyi Hazırlıklara Sahip

1.Koşu: 3.5.8.2

2.Koşu: 7

3.Koşu: 2.5

4.Koşu: Denk güçte isimlerin mücadelesinde 1400 çimdeki son yarışını 1.25.93 ile kazanırken hayatının ilk birinciliğini Şartlı-3 yarışta elde eden (2) LADY DESPINA yine ilk planda düşünülmeli. Aynı koşuda bu safkanın 1.5 boy gerisinde ikinci kalan (5) GUNEF iyi durumuyla rövanşı almaya çalışacaktır. Grubun formda ve tecrübeli diğer ismi (1) SOLİDO HERMANOS kuponlara mutlaka yazılması gereken safkan olup, (4) HIZLI VE ÜNLÜ yeterli karşıladığım form durumu ile şans verdiğim isimlerden biridir. Dilbağı takılmasının yararlı geldiğini 1400 çimdeki son koşusunu 2.tamamlayarak gösteren (8) STEEL HAWK güven verirken, (3) MARKA POLO 1200 çimde 1.12.76 ile kazanarak formunu sürdürmesiyle yine adından söz ettirebilir. (6) SOUND OF GLORY İstanbul'da dördüncü tamamladığı yarışı sonrası daha iyi duruma ulaşmasıyla devreye girecek güçtedir.

5.Koşu: Adana 1300 çim pistindeki son koşusunu yakın aralarla üçüncü tamamlarken son 100'de iki atın arasında sıkışıp orta kulvardan iç kulvara geçerek zaman kaybı yaşayan (2) ICE TEA sevdiği pist ve mesafede benim favorimdir. Aynı yarışın ikincisi olan (4) ÇETİNEL formunu bulması ve özellikle bu tip kısa mesafelerde iyi koşmasıyla fotoyu önde geçebilecek güçtedir. (7) HUMMING TOP Bursa çim pistindeki son dikkat çeken iki yarışı ile takibimde olup seri yapısı ve kısa mesafede devreye girebilir. (5) BLUE VALENTINE 1600 çimde kazandığı son koşusu ile bence kuponların olmazsa olmazıdır.

6.Koşu: İyi bir bekleme yaparak son yarışını 1900 çim pistte kazanan (3) GOLDEN JET kendisini tanıyan jokeyi G.Kocakaya ile rakiplerine yine üstünlük sağlayabilir. Yarışlarının biraz üst üste gelmesine rağmen (1) ZOLO MUUM iyi durumuyla mutlaka yazılmasını tavsiye edeceğim bir isimdir. Adından söz ettirdiği yarışları ile gayet formda gördüğüm (6) CAPTAIN AMERICA değerlendirilmesi gereken bir isim olup, Adana 1800 çim pistindeki son Kv-8 yarıştaki iikinciliği başarılı (2) ÇAKIRLAR değerlendirilmelidir. Aynı yarışta bu safkanın 1.5 boy gerisinde 3.olan (4) VICTORY WEAPON'da dikkate alınmnalıdır.

7.Koşu: İstanbul 2000 sentetik kum pistindeki son yarışını burun farkıyla ikinci tamamlayıp formunu bulduğunu belli eden (1) ÜÇGÜZEL sevdiği mesafede kazanmasını beklediğim isimdir. 1400 çimdeki son ikinciliğinde kendini bulduğunu gördüğüm (5) GÖZDESULTAN bu safkandan sonra düşünülmelidir. İstanbul'daki son Kv-6 yarışında üst grupta mücadele ettiği için tabela dışı kalan (4) ATAÇHAN jokeyi Vedat Abiş ve bu kez daha müsait rakiplerinin yanında farklı sonuç alacaktır. Beş gün önceki yarışını yakın aralarla tamamlarken gelişme içerisinde gördüğüm (3) GÜLALLAR bu koşudaki sürprizimdir.

8.Koşu: 1400 kum pistteki son koşusunu ön gruba yakın giderek düzlükten sonra yaptığı ataklarıyla kazanma başarısını gösteren (2) ÇABUK formunu sürdürmesiyle yine birinciliğe yakın görünerek ilk şansı tanıyorum. Kısa bir süre dinlendirildikten sonra itina ile hazırlandığını gördüğüm (5) ÜNALAN sevdiği mesafede bu safkana yakın rakip görünürken, kuponlara birlikte yazılmalarını öneriyorum.

9.Koşu: Yarış hayatlarına bu koşuları ile başlayacak olan iki yaşlı İngiliz taylarının mücadelesinde uzun süredir bu yarışına hazırlanarak orijin yönünden çim piste yatkın olan (5) KING OF THE ROSE Salı sabahı 800/49.5 23.9 R yarış galobunda hazır durumda olduğunu göstermesi ile kazanmasını beklediğim isimdir. (3) IRISH MILLIONS uzun süredir bu yarışına hazırlanarak gelişme gösterirken, yine güçlü kan hattıyla dikkatimi çeken (8) BREEZE OF JULY bu taydan sonra değerlendirilmeliler.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.5.1.4.8.3.6

2.Ayak: 2.4.7.5

3.Ayak: 3.1.6.2.4

4.Ayak: 1.5.4.3

5.Ayak: 2.5

6.Ayak: 5