05 Aralık Pazartesi günü Şanlıurfa Hipodromu'nda 1300 metre kum pistte yapılacak, 2 Yaşlı İngiliz taylarına ait günün 6.Koşusu olan Maiden yarışta; (8) PERİ YILDIZI, Şanlıurfa Hipodromu'nda son katıldığı koşuda 10/2 olan tay, bu kez kazanmaya çok yakın olup benim birinci atımdır. (7) MY PASIFIC GIRL diğer şanslı atım.

05 Aralık Pazartesi günü Şanlıurfa Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılacak, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarına ait günün 7.Koşusu olan Şartlı-5 yarışta; (6) REAL BLUE, Şanlıurfa Hipodromu'nda son iki yarışında üçüncü olan safkan bu kez kazanmaya yakın isim olması benim birinci atımdır. Sırasıyla diğer şans verdiğim isimler: (4) RISING MAN, (1) ÇAPRAZ ve (8) DR ROCK’dır.

05 Aralık Pazartesi günü Şanlıurfa Hipodromu'nda 1300 metre kum pistte yapılacak, 3 Yaşlı Arap taylarına ait günün 8.Koşusu olan Handikap-15 yarışta; (9) KAMIŞLI ŞİMŞEĞİ, Elazığ pisttinde son üç yarışında ikinci olan safkan bu kez kazanmasını bekliyorum benim birinci atımdır. (15) BAKIMLI, (1) KEMİYETGÜZELİ ve (2) ZEKİ KIZ Sırasıyla diğer şans verdiğim isimlerdir.