YEŞİLKALE Farklı Koşmasını Beklediğim Bir İsim

1.Ayak: Formunda gelişmeler olduğunu son dikkat çeken dördüncülüğünde gösteren (8) VICTORY VOLLES jokeyi N.Altın ile kuponlara öncelikle yazılmalı. 1400 kumda kazanıp ardından 1200 kum pistte dördüncü olan (2) KARAPUS'u yakın rakip görüyorum. Kum pistteki performansı iyi olan (10) JUST A FEELING rakiplerinin uygun olmasıyla mutlaka yazılmalıdır. Formunu bu grup için yeterli karşıladığım (3)  PİRKANHAN güven verirken, her yarışı bir öncekinden başarılı olan (4) RUN FOR BABA mutlaka yazılmasını tavsiye edeceğim isimdir. Kilosunun ağır olmasına rağmen aşama içerisindeki (1) EZELHAN ve önde istediği tempoyu bulup boş bırakılması halinde (5) MEHMEDOV sürprizde tavsiyelerim olacaktır.

2.Ayak: Maiden koşuda ilk yarışını altıncı bitirdikten sonra form ve tecrübe olarak kendisini geliştirdiğini gördüğüm (2) ANADOLU GÜCÜ'ne ilk şansı tanıyorum. İki yarış koşarak çok daha farklı duruma ulaştığını tespit ettiğim (3) AYDINALP OĞLU en ciddi rakibi olacaktır. Grubun formda isimlerinden olan (1) DELİ ENGİN ağır kilosuna rağmen güven verirken, (8) MİRHATCAN 1200 kumda ikinci tamamladığı son yarışına göre fotoyu önde geçebilecek güçtedir. Adana'daki son koşusunu tabela dışı tamamlasa da formu yeterli (4) GÖKEFE ile bu yarışına biraz daha formda girecek (10) TESTERE'yi de göz ardı etmeyiniz.

3.Ayak: İyi bir form yakalayıp 1900 ve 2000 kum pistteki son iki koşusunu üst üste kazanan (7) JON DERE jokeyi F.Yardımcı ile yine rakiplerini geride bırakacak güçtedir. Üst sıralarda yer bularak son Handikap-17 yarışını tabela dışında bitiren (10) DİKME AĞASI iddialıdır. Bu koşusu ile çıkışa geçmesini beklediğim (2) ULUPAMİR ihmale gelmeyecek güçte görünürken, (5) TUMBULKAVÇİNOĞLU'nu eküri koşma avantajı ile yazınız. 1400 kum pistte etkili ikincilik elde ederek son koşusunu tabelaya yakın bitiren (6) YAĞIZALP'i de dikkate alınız.

4.Ayak: 1300 kum pistte kazanarak son koşusunu yedinci bitiren (10) YEŞİLKALE jokeyi F.Yardımcı ile start alacağı bu yarışında bana göre fotoyu önde geçecektir, tek yazmanızı uygun karşılıyorum. Mesafe ayırmadan son koşularında tabeladan düşmeyen (7) KORAY ile iyi bir form tutan (8) CANFARUK bu safkandan sonraki tavsiyelerimdir.

5.Ayak: Maiden koşuda formunda gelişmeler gördüğüm (3) BİLEKLİ son yarışını 1200 kumda ikinci tamamlayıp çok daha iyi duruma gelmesiyle rakiplerinden bir adım öndedir. Adana kumundaki son yarışlarında adından söz ettirerek kendini bulmaya başladığını gösteren (5) GÜNTAYLI en ciddi rakibi konumunda görünürken, beşinci bitirdiği koşusu sonrası farklı duruma ulaşan (8) KUTAYHAN mutlaka yazılmalıdır.

6.Ayak: 1400 kum pistteki son yarışını kazanarak formunu bulduğunu belli eden (1) ANGRY BULL rakiplerine göre ağır kilo ile start alacak olmasına rağmen bu kez yarışın 100 metre daha kısalması avantajı ve seri yapısıyla yine ilk şansa sahiptir. Uzun aradan sonra sıkıştırılmadan yarış gösterilerek gücüne ulaşmaya başladığını gördüğüm (12) RADİN farklı koşmasını beklediğmi bu yarışında ciddi rakibi olacaktır.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 8.2.10.3.4.1.5

2.Ayak: 2.3.1.8.4.10

3.Ayak: 7.10.2.5.6

4.Ayak: 10

5.Ayak: 3.5.8

6.Ayak:  1.12