PERFECT EFFECT Risk Edilebilir

1.Ayak: Son koşusunu 1400 kum pistte 1.28.06 ile kazanarak formuna ulaştığını gösteren (2) LA TRAVIATA kusursuz idman görünümünün yanısıra yine sevdiği mesafede ve jokeyi Ayhan Kurşun'la ilk şans tanıdığım isimdir. Uzun mesafedeki son koşusunu fazla ölçü almadığım (4) LUCKY DAISY bir önceki 1200 kum üçüncülüğünde 1.14.92 derece elde etmesiyle bence farklı sonuç alacaktır. Son yarışlarına göre bu kez daha uygunlaşan grupta start alacak olan (1)DEMİR ATAŞ seri yapısıyla rakiplerini avlamaya çalışacak olup, 1200 kumdaki son beşinciliğinde 1.15.16 derece elde eden (8) YOSUNKIZ kilo avantajıyla dikkate alınmalıdır.

2.Ayak: 3 Yaşlı Arap taylarının Maiden mücadelesinde aralıklarla start aldığı üç koşusunda da adından söz ettiren (2) CERRAHPAŞALI 131 gün aradan sonra piste çıkacak olsa da ciddiyet kazandırdığı çalışmalarıyla gelişme göstermesi ve grubun uygun olmasıyla kazanabilir. Her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşarak en son 1200 kumdaki üçüncülüğünde 1.26.62 derece eldeeden (3) EMİRDEMİR en ciddi rakibi olacaktır. Koştuğu yarışları sonrası form ve tecrübesinin her geçen gün geliştiğini gördüğüm (6) PEHLİVAN İSMET mutlaka yazılmalıdır. Bugüne kadar start aldığı dört yarışı da çimde olan (7) ULUSABA ilk defa çıkacağı kum piste rağmen grubun uygun olmasıyla dikkate alınmalıdır.

3.Ayak: İngiliz safkanlarının Kv-7 koşusunda ekürisi Sılent Wave ile bu yarışına iştirak edecek olan (6) UĞURTAY dikkat çeken 800 metrelik galobunda güç ve kalitesine ulaştığını belli ederken jokeyi Ahmet Çelik ile kazanmaya bir adım daha yakındır. Son yarışında bir süre koşmamaktan etkilendiğini gördüğüm (2) NARTIN KILICI şanslı durumdadır. 2000 kumdaki yakın ara ikinciliği sonrası 8.tamamladığı yarışında bekleneni veremese de düzenli hazırlıklarıyla gayet iyi durumda olduğunu belli eden (8) KING SERKAN'ın da mutlaka kuponlara yazılmasını tavsiye ediyorum.

4.Ayak: 160 gündür start almasa da idmanlarını hızlandırarak açıklarını her geçen gün açıklarını gidermeye başladığını gördüğüm (2) HAYALET ŞEHİR'in bu gruptan üstün olmasıyla başta değerlendirilmesini tavsiye ediyorum. Son iki koşusunu mesafe ayırt etmeden 2100 ve 1400 kum pistte üst üste kazanarak müthiş bir form tuttuğunu gösteren (3) HOPA ŞAHI'nı sıkı rakip görüyorum. Her ne kadar formundan uzak görünmesine rağmen hazırlıklarında toparlanmaya başladığını gördüğüm (5) TEKKURŞUN'un bu yarışıyla çıkışa geçmesini bekliyorum.

5.Ayak: 2000 kum pistte kazanarak ardından 1400 ve 1900 kum pistte mücadele ederek etkili üçüncülükler elde eden (4) PERFECT EFFECT'i uygun rakiplerinin yanında günün en güvenilir ismi olarak görüyor, tek yazılmasını uygun karşılıyorum. 177 gün aradan sonra 1900 kum pistte dördüncü bitirdiği yarışı dikkat çekici olan (1) SAİMHAN ve aşama içerisinde olduğunu son üçüncülüğünde gösteren (8) THE NIGHT RIVER rakipleri olacaktır.

6.Ayak: Maiden yarışta 61 kilo ile start alacak olmasına rağmen form durumunu bu grup için yeterli karşıladığım (1) ÖZGÜNTAŞ jokeyi A.Çelik ile rakiplerinden bence bir adım öndedir. Grubun en formda isimlerinden olup tabeladan düşmeyen (2) CANBERKE kusursuz hazırlanmasıya en ciddi rakibidir. Koştuğu her yarışı sonrası daha iyi duruma geldiğini gördüğüm (4) ÖZERIRK mutlaka yazılmasını önereceğim isimdir. İlk yarışında makineden geç çıkarak altıncı olan (3) KIRKÇERİ ilgi çeken idman görünümüyle önemli gelişmeler içerisinde olduğunu göstermesiyle farklı sonuç alabilir. 1400 kum pistte iknici olup ardından 1200 kum pistte dördüncülük elde eden (5) SARIBAŞAK'ın da değerlendirilmesi taraftarıyım.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.4.1.8

2.Ayak: 2.3.6.7

3.Ayak: 6.2.8

4.Ayak: 2.3.5

5.Ayak: 4

6.Ayak:  1.2.4.3.5