26.12.2022 Tarihli Rapora Ek Rapor;

 

26 Aralık Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu’nda yapılan 7. Koşuda; 3 numarada kayıtlı ULUDORUK isimli atın Binicisi ŞEVHAT GÖKÇE, koşuda son düzlükte hatalı kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarına aykırı hareket etmiştir. Binici ŞEVHAT GÖKÇE; 6132 Sayılı Kanunun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 117. Maddesinin 1. Fıkrasının (C) bendi gereğince 7 gün sanat icrasından men cezası ile cezalandırılmıştır.

26 Aralık Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu’nda yapılan 10. Koşuda; 8 numarada kayıtlı MAHİRİNİ isimli atın Binicisi ZÜLFÜKAR KARABULUT, koşuda son düzlükte hatalı kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarına aykırı hareket etmiştir. Binici ZÜLFÜKAR KARABULUT; 6132 Sayılı Kanunun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 117. Maddesinin 1. Fıkrasının (C) bendi gereğince 5 gün sanat icrasından men cezası ile cezalandırılmıştır.

26 Aralık Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu’nda yapılan 10. Koşuda; 9 numarada kayıtlı PINARÇA BEYİ isimli atın Binicisi ERHAN AKTUĞ, koşuda son düzlükte hatalı kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarına aykırı hareket etmiştir. Binici ERHAN AKTUĞ; 6132 Sayılı Kanunun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 117. Maddesinin 1. Fıkrasının (C) bendi gereğince 5 gün sanat icrasından men cezası ile cezalandırılmıştır.