Formda Aprantisiyle ADAMIM Diyorum "İZMİR

1.Koşu: 3.6.2.1

2.Koşu: 1.2.11.3

3.Koşu: 2

4.Koşu: Zor bir yarışla başlayacak olan ilk ayak sürprize açık olup öncelikle JASON BOURNE yakaladığı iyi formuyla ön planda değerlendirilmeli. Son haftalardaki yükselişi devam eden (2) LİKAKİ ile formunu yeterli karşıladığım (3) MINIGUN rakipleri olacaktır. Bu defa fazla geç kalmazsa (8) GRAY WOLF daha iyi koşabilecek güçte olup, (7) BEST FRIEND uzun süredir start almasa da grubun en yüksek handikap puanına sahip bulunmasıyla kalitesini konuşturabilir. (1) JUST ME uzun mesafede kazanarak formunu korurken, (4) TEVAZU ile (5) YAHYAHAN mesafenin başarılı diğer isimleri olmasıyla dikkate alınmalılar.

5.Koşu: Daha güçlü rakipleri arasındaki son Kv-6 yarışını 5.bitirip idman pistinde formunu bulmaya başladığını gösteren (1) ADAMIM iyi bir çıkış yakalayan formda aprantisi E.Çizik ile kazanmasını beklediğim isimdir.

6.Koşu: Fit durumdaki (3) BOZARSLAN'ın kazanmaya bir adım daha yakın olduğu bu yarışta bu defa çok daha iyi koşmasını beklediğim (10) TOKATEŞ'e de güveniyorum. Kum pistin başarılı ve formda diğer ismi (6) HALİM AĞA mutlaka yazılmalıdır. İlk kez İstanbul dışında start alacak olmasına rağmen formu çok iyi olan (9) RÜZGARDAHAN ile kazandığı son koşusu alt grupta da olsa bir hayli gösterişli (1) ALPER ABİ'yi de göz ardı etmemek gerek.

7.Koşu: 1200 kum pistte 1.14.49 ile kazandığı yarışı sonrası formunu sürdüren (1) BLACK PHANTOM ile beş aya yakın aradan sonraki koşusunu 2.bitirip çok daha farklı duruma ulaşan (5) KEEP YOUR DISTANCE arasında mücadele geçmesini bekliyorum.

8.Koşu: Maiden koşuda her yarışı bir öncekinden başarılı (8) SAFDERUN ayrıca bende mesafe uzadıkça daha iyi koşacak izlenimi bırakmasıyla kazanmaya bir adım daha yakındır. Önde numara götürerek son koşusunu 3.bitiren (4) ILIÇ ESİNTİSİ en ciddi rakibi olacaktır.

9.Koşu: İyi bir form yakalayan (3) BABAM BENİM'i ağır kilosuna rağmen başta değerlendirebilirsiniz. Ekürisiyle (1) OĞLUM YAMAN şansı yüksek diğer isim olup, (6) KEŞİFTAY bu kez farklı sonuç elde edebilir. Aşama kaydetmeye başlayan (10) GÜNDÜZBABA ile sıkı hazırlanan (2) ALAÇATI AĞASI'na da dikkat edilmelidir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6.2.3.8.7.1.4.5

2.Ayak: 1

3.Ayak: 3.10.6.9.1

4.Ayak: 1.5

5.Ayak: 8.4

6.Ayak: 3.1.6.10.2

ANGEL OF THE SNOW Yine Kazanır "ADANA

1.Ayak: İyi durumu ve uyum içerisindeki jokeyi ile (5) MELİKENUR ilk planda değerlendirilmeli. Kazandığı yarışı sonrası formunu sürdüren (6) GÖZLÜCE güven verirken, bu koşusuyla çıkış yakalamasını beklediğim (3) ŞEF NURİ ve ekürisinin desteğini alarak kendini bulmaya başlayan (7) TEMELŞAH'ı da değerlendirmenizi tavsiye ediyorum.

2.Ayak: Seri bir isim olan (3) CEYAR rakiplerini çıktığı gibi geride bırakabilir. Uzun ara sonrası piste çıkacak olan (7) RED ORCHESTRA eksiksiz hazırlanmasıyla adından söz ettirmeye çalışacak olup, (2) BORANES ara veren diğer bir isim olmasıyla mutlaka yazılmalıdır. (4) KING FALCON sonlardaki kuvvetli sprintiyle ses getirebilecek diğer safkandır.

3.Ayak: Taktik mücadelesine sahne olacak yarışta (1) MAHZUNKRAL en güvendiğim isim. Kazandığı son koşusu ile gücüne ulaştığını belli eden (6) TAŞAN yine iddialı olacaktır. Önde boş kalırsa inatçı yarış karakteri ile (3) CEVHER beyaz bayrak ayna yapmaya çalışacak olup, (7) TORAMANKAYA bu defa kendisini tanıyan jokeyi M.Kaya ile farklı sonuç alabilir. (8) YILDIRIMİZİ az farkla kaybettiği yarışı sonrası daha iyi duruma gelirken, (5) SOYDERE sonlardaki sprintiyle bu kez etkili olabilecek güçtedir.

4.Ayak: Formu bu grup için yeterli düzeyde olan (2) KUMTEPER'i bir adım önde görüyorum. Yarış hazırlıklarında aşama içerisinde görünen (3) POWER SOUL bu kez farklı sonuç elde edebilir. Kazandığı koşusu sonrası fit durumu devam eden (5) CRAFTER ile formu bu grup için yeterli olan (6) ZAMBURİ'ye de dikkate almanızı öneririm.

5.Ayak: Birinciliğe adım adım yaklaşan (1) GÖKÇE HANIM ile 158 günlük aranın ardından start alacak olan Turbo temsilcisi (6)HARPUTATEŞİ arasındaki mücadele bana göre Maiden'dan çıkacak ismi belirleyecektir.

6.Ayak:  1400 kumda Maiden'dan çıkarken 1.29.03 derece elde eden (4) ANGEL IN THE SNOW ilerisi için ümit veren bir isim olması ve formunu düzenli hazırlıklarıyla sürdürmesiyle benim programda önereceğim tek atımdır.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.6.3.7

2.Ayak: 3.7.2.4

3.Ayak: 1.6.3.7.8.5

4.Ayak: 2.3.5.6

5.Ayak: 1.6

6.Ayak: 4