Uygun Grupta CANMETE Yine Kazanacaktır "İZMİR

1.Ayak: Çim pist mücadele ile başlayacak olan ilk ayakta bugüne kadar start aldığı çim yarışlarındaki başarılı performansıyla dikkat çeken (8) MUHARREM ABİ eksiksiz hazırlanmasıyla favorim olup, yarış yaşamına 1200 çimde kazanarak başladıktan sonra bir süre geri alınan (9) ONE MORE DAISY yakın rakibidir. Her ne kadar kilosu ağır olsa da çim piste yatkın olan (1) BATUR KHAN, idman pistinde gelişme kaydeden (2) BEULEU ve (4) CANTALOUPE sırasıyla güvendiğim diğer isimler.

2.Ayak: Geçen hafta 1900 kumda kazanarak formunu bulduğunu gösteren (7) MITTELMEER yine rakiplerine üstünlük sağlayabilir. Orta ve uzun mesafelerdeki son yarışlarında adından söz ettiren (4) SPEEDY KING ve ölçü almadığım koşusu sonrası bu kez daha farklı performans sergilemesini beklediğim (9)WINLOVESMAYA yakın rakipleridir.

3.Ayak: Son yarışında tabela dışı kalsa da bir önceki koşusunu 2000 kumda kazanan (2) HAVZA ASLANI bir adım önde gördüğüm isimdir. 1600 kumda çıktığı gibi kazanarak 1.50.94 derece elde ettiği son yarışı ardından formunu koruyan (1) GÖKÇESTAR ile bu koşusu ile çıkışa geçmesini beklediğim (4) O BİR REİS yakın rakipleri olacaktır.

4.Ayak: Güç ve kalitesi bu gruptan tartışılmaz iyi olan (1) CANMETE geçen hafta kapalı gözlük denenerek 1900 kumda kazanma başarısını gösterip formunu sürdürürken uyum sağladığı jokeyi Ö.Yıldırım ile bence yine fotoyu önde geçecektir.

5.Ayak: 1900 kumda kazanarak ardından 1200 kum pistte 2.lik elde eden (2) MİSTRAL en son koşusunu gerilerde tamamlasa da iyi idman görünümüyle ilk şansa sahiptir. 1900 kumda kazanma başarısını göstererek fit durumunu sürdüren (1) AHİRDAĞ yakın rakip görünürken, 1600 kumda Maiden kazanan (3)YALNIZSEN mutlaka yazılmalıdır. Tabeladan düşmeyerek uzun mesafelerde ümit veren (6) İREMİM ile hazırlıklarında gelişme içerisinde olduğunu gösteren (5) GÜZ SANCISI sürpriz yapabilir

6.Ayak: 3 yaşlı İngilizlerin uzun mesafeli Maiden mücadelesinde tabeladan düşmediği son koşularında gayet formda gördüğüm (2) FEDERER bir adım öndedir. Yarış yaşamına 1200 çim pistte 2.olarak başlayıp bir süre geri alınan (6) PATRIOT eküri avantajıyla şansı yüksek diğer isimdir. Diğer eküri isimlerden (3) GINGSENG grubun tecrübeli isimlerinden olmasının yanısıra idman pistinde gelişme kaydetmesiyle yazılmalıdır.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 8.9.1.2.4

2.Ayak: 7.4.9

3.Ayak: 2.1.4

4.Ayak: 1

5.Ayak: 2.1.3.6.5

6.Ayak: 2.6.3

Formda ODATEŞİ Ayrıca Mesafeyi de Sevmesiyle Tek Yazılabilir "ANTALYA"

1.Ayak: Yarış yaşamlarına bu koşuları ile başlayacak olan İngiliz taylarının mücadelesinde iç pistteki 1000 galobunda iyi görünen (3) FIGHTING FALCON bir adım öndedir. Her geçen gün daha farklı duruma gelmesiyle (1)CAPTAINPLANET güven verirken, (4) MY SON LARK İstanbul'da ciddi hazırlıklar yapmasıyla üst sıraları zorlayacaktır. Orijin yönünden ümit veren (6)SHARPKING ile İzmir'deki 1200 galobunda fit duruma ulaştığını gösteren (2) CREATHINK mutlaka değerlendirilmeliler. (8) CANDY ROSE ile (9) HELENID daha sonra tavsiye edeceğim isimlerdir.

2.Ayak: Sürprize açık olan yarışta sentetik pistte iyi koşmasını beklediğim (8) KISADEVRE ile daha güçlü rakipleri arasındaki son 3.lüğüne göre (6) MASTER OF PUPPETS ön planda değerlendirilmeliler. (5) HIDDEN MONEYS son 2.liğine göre mutlaka yazılması gereken bir isim olup, (3) REAL CHAMPION dikkate alınmalıdır. Hazırlıklarında gelişme kaydeden (8)HIZLIMELEK ile önde boş kalması durumunda (11) KANEKONUN OĞLU'da etkili koşabilirler.

3.Ayak: Üst üste kazanıp uzun mesafedeki son koşusunda beklenenin altında kalan (2) PRINCESS MERIDA'yı ilk şanslı isim olarak tavsiye ediyorum. Tabeladan düşmeyen (4) TANGÜL HANIM ile geçen hafta uzun mesafede kazanarak bu kez mesafenin biraz daha kısalması avantajı ile (5) CARPE DIEM BABY'de bence yazılmalı.

4.Ayak: Arap safkanlarının Gr-3 mücadelesi zevkli bir mücadeleye sahne olacak gibi. Öncelikle 2100 kumdaki son yarışını kazanıp iyi durumu devam eden (8) YÜKSELABİ ile Bursa 1300 kumunda kazanarak süper formu devam eden (4) GÜVENDİK ilk şans tanıdığım isimlerdir. Tabeladan düşmeyen (6) TORAMANKAYA ile uzun mesafedeki son yarışını kazanan (2) CANIMKARDEŞİM mutlaka yazılmalıdır. (9) GÜLDÜRENKIZ bu kez üst gruba rağmen sürpriz atım olup, (7) TUNÇDAĞ farklı duruma ulaşmasıyla adından söz ettirebilir.

5.Ayak: Uygun rakipleri arasında start alacak olan (4) ODATEŞİ yakaladığı formunu devam ettirirken uyum sağladığı jokeyi M.Kaya ile bence tek yazılabilir.

6.Ayak: İzmir'deki son yarışı bana göre gücünün karşılığı olmayan (1) GÜLNİSANCAN ile 1400 kumda kazanarak ardından 5.tamamladığı kısa mesafeli koşusunda da dikkatimi çeken (5) KIZILVAZO arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.1.4.6.2.8.9

2.Ayak: 7.6.5.3.8.11

3.Ayak: 2.4.5

4.Ayak: 8.4.6.2.9.7

5.Ayak: 4

6.Ayak: 1.5