CANMETE bu formuyla bir kez daha kazanmaya çok yakın “İZMİR”

1.Ayak: Birbirlerine denk güçteki 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının 1300 metre çimdeki Handikap-15 mücadelede benim sıralamam; (8) MUHARREM ABİ başta olmak üzere (9) ONE MORE DAISY, (2) BEULIEU, (1) BATUR KHAN, (4) CANTALOUPE, (6) POINT OF FINALLY, (3) UYGAR BEY, (5) TORUN YUSUF, (7) MURİÇKA ve (10) MY GİRL LİSA şeklinde olup ayağı hepsi diyerek kapıtoyurm.

2.Ayak: Bu sezon ilk yarışını koşacak olmasına rağmen idman pistindeki form durumu beğenilen (4) SPEEDY KING, sevdiği pist ve mesafede favorim. Son koşusunu 1400’de kum pistte ön tarafta istediği tempoyu bulup 1,27,27 ile çıktığı gibi 4 boy önde kazanan müsait kilolu (9) DİPMEN, yakaladığı güzel formuyla favorimin en yakın rakibidir. Geçtiğimiz hafta sonu 1900’de kumda koşup kazanma başarısını gösteren (7) MITTELMEER, yakın aralıklar ile start alacak olsa da koruduğu formuyla ihmal edilmemeli. Geçen haftaki koşusunda Kv-6’da sert rakiplerinden etkilenen bu kez dişine göre grupta start alan (6) KUPA ONLUSU şanslı bir başka isim olup zaman zaman etkili yarışlar sergileyebilen hafif kilolu (8) WIN LOVES MAYA kuponlarda bulunulmalılar.

3.Ayak: Bir süre ara verdikten sonra İstanbul sentetik kumunda bir yarış gören (6) BABA ARİF, bu yarışına daha iyi durumda girecek olup sevdiği kaba kum pistte ve kalitesi ile favorim. Önde istediği tempoyu bulması halinde (1) GÖKÇESTAR, yine beyaz bayrak ayna yapabilir. Bu kez sevdiği pist ve mesafede start alacak olan (2) HAVZA ASLANI, son yarışı ölçü alınmaksızın A.Yıldız ile şanslı bir başka isimdir.

4.Ayak: Güzel form yakalayıp son Grup yarışlarını arka arkaya kazanma başarısını gösteren (1) CANMETE’nin yarışları üst üste gelmesine rağmen bu grupta günün sığınılacak en güvenilir limanıdır.

5.Ayak: Son koşusunu 1900’de kum pistte yerinde yaptığı güçlü atağı ve ile kazanmayı başarıp 600/41,0 27,3 R yarış galobunda formunu koruduğunu belli eden (1) AHİRDAĞ ve istikrarlı koşularının ardından hafta içindeki hazırlığında tırnağının ucunda görülen M.Çiçek’li (6) İREMİM arasında geçmesini beklediğim bir koşu.

6.Ayak: Bu pist ve mesafedeki yarışlarını beğendiğim (3) GINGSENG her geçen gün artan form durumu ile favorim. Mesafe ayırt etmeksizin son iki koşusunda etkili olup 600/36,4 23,8 R yarış galobunnda tam not alan (2) FEDERER ve bir yarış koştuktan sonra daha iyi duruma gelen eküri avantajına sahip (6) PATRIOT rakipleri olup Bursa’daki son yarışını fazlaca ölçü almadığım (1) BATTLE CROWN ihmal edilmemelidir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 8-9-2-1-4-6

2.Ayak: 4-9-7-6-8

3.Ayak: 6-1-2

4.Ayak: 1

5.Ayak: 1-6

6.Ayak: 3-2-6-1

KADHAN bu rakiplerinden bir adım önde “ANTALYA”

1.Ayak: Yarış hayatlarına bu koşu ile başlayacak olan 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının 1300 metre sentetik pistteki Şartlı-1 mücadelesinde sıralamam; (3) FIGHTING FALCON başta olmak üzere (4) MY SON LARK, (2) CREATHINK, (1) CAPTAIN PLANET, (8) CANDY ROSE ve (6) SHARP KING şeklinde olacaktır.

2.Ayak: Her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşmaya başlayan M.Kaya’nın bindiği (6) MASTER OF PUPPETS, artan form durumu ile favorim. Geçtiğimiz haftaki ilgi çeken dördüncülüğüyle artan bir form durumuna sahip bulunduğunu belli eden (11) KANEKONUN OĞLU, favorimin en yakın rakibi. İki ay arası olmasına rağmen bu koşusu için güzel bir hazırlık devresi geçiren piste yatkın (7) KISADEVRE dinçlikle bence ihmale gelmez. Son koşusunda 2100 sentetik pistte başarılı bir ikincilik elde eden (5) HIDDEN MONEYS diğer şans verdiğim isim olup (3) REAL CHAMPION ve (1) POWER RHTYM sürprizlerim.

3.Ayak: Bu tip mesafedeki son iki yarışında hem kum hem de sentetik pistte başarılı üçüncülükler elde eden (4) TANGÜL HANIM, artan formu ile favorim. Sentetik pistteki son koşusu ölçü olmayan kaba kum pist performansı çok iyi (2) PRINCESS MERİDA ve gücü nispetinde tatminkar koşular sergileyebilen (6) MIRACLE OF VICTORY rakipleri olup idman pisti görüntüsü gayet iyi (1) SERİDAY ihmale gelmez.

4.Ayak: Sertleşen rakiplerine rağmen yakalamış olduğu güzel formunu muntazam idmanlar yaparak koruyan (4) GÜVENDİK ve İzmir’deki son iki yarışında sert gruplarda oldukça başarılı koşan ekürili (5) OĞLUM SERKAN arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine (8) YÜKSELABİ’de katılmaya çalışacaktır.

5.Ayak: Grubun en formda ve istikrarlı koşan safkanı (4) ODATEŞİ, birinciliğin en güçlü ismidir. Geçen hafta Kocaeli’deki yarışını ölçü almadığım kilo avantajına sahip (7) İYİKİM en ciddi rakibi olacaktır.

6.Ayak: Üç yarış önce bu mesafede kumda kazanan, son koşusunu da 2000 kum pistte kazanan grubun en kaliteli safkanı (3) KADHAN’ın sentetik pisti yadırgamadığı taktirde yine kazanmasını bekliyorum.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3-4-2-1-8-6

2.Ayak: 6-11-7-5-3-1

3.Ayak: 4-2-6-1

4.Ayak: 4-5-8

5.Ayak: 4-7

6.Ayak: 3