Formda YOLLARAZ'ın Tam Mesafesinde Kazanmasını Bekliyorum "BURSA"

1.Koşu: 4.3.6

2.Koşu: 4.1.10

3.Koşu: 2.7.5.10

4.Koşu: 2

5.Koşu: Grubun en formda ismi olan (2) GECEKRALI mesafeye yatkınlığı ile fotoyu önde geçmeye daha yakındır. İzmir'deki son uzun mesafeli koşusunda ağır kilo ile 3.olan (3) YARIMADA önde istediği tempoyu bulması durumunda bu defa adını birinciliğe yazdıracak güçte görünürken, sürprizde ise her geçen gün gelişme kaydetmesiyle (5) RAGNER'i tavsiye ediyorum.

6.Koşu: Arap safkanlarının Maiden mücadelesinde; üst üste 2.tamamladığı yarışları dikkat çekerken özellikle en son 1.22.91 derecesiyle dikkatimi çeken (7) BELKIS ANA kazanmasını bir adım daha önde gördüğüm isimdir. Yeterli hazırılıklara sahip bulunan ve aşama kaydeden (2) DEMİR SEMEND güvendiğim diğer tay olup, (1) CANDARLI ciddiyet kazandırdığı çalışmaları ve güçlü kan hattıyla adından söz ettirebilir. Grubun tecrübeli isimlerinden (8) MİLANAZ devreye girecek güçte görünürken, yarış gördükten sonra daha farklı duruma ulaştığı idmanlarındaki görünümü ile tespit edilen (4) OĞUL FİRUZ'a dikkat edilmelidir.

7.Koşu: Üst üste kazandığı yarışlarından sonraki 5.liğinde gereksiz yere koşuya yüksek sürat kazandırınca sonlarda temposu düşen (1) BESTEKAR bu defa jokeyi T.Yıldız ile çok daha farklı sonuç alacaktır. 1.21.91 ile yakın ara 5.tamamladığı son dikkat çeken koşusu ardından bu defa kulaklık takılacak olan (6) DOSTBAĞI şansını yüksek gördüğüm diğer isim olup, (2) EMİRSOY 1500 kumda kazandığı yarışı sonrası formunu devam ettirmesiyle yazılmalıdır. İzmir 1600 kum pistinde beyaz bayrak ayna yaparak kazanan (3) EYMENAĞA ile yeni yeni kendini bulmaya başlayan (9) BALKANAĞASI'nı sürprizde öneriyorum.

8.Koşu: İstanbul çim ve sentetik kumunda üst üste kazanarak en son Gr-1 yarışta elde ettiği 5.likle de tüm dikkatleri üzerine toplayan (8) YOLLARAZ kendisini tanıyan jokeyi S.Boyraz ile benim program üzerinde en güvendiğim isim olup, tek yazılabilir.

9.Koşu: İstanbul'daki ilk startında dışından gelen rakibini geç farkedince 3.olabileceği yarıştan 4.ayrılan (1) BAZİLO orijin yönünden de ümit veren bir isim olmasıyla başta değerlendirilmelidir. Kum pistteki ilk koşusunda etkili 2.lik elde eden (7) UÇANKUTLUTAY iç starttan yarışa başlayacak olmanın da verdiği avantajla fotoyu önde geçebilecek güçte görünürken, ilk defa start alacak olan (6) TILISIM her geçen gün nefesini geliştiren bir isim olmasıyla yazılmalıdır.

10.Koşu: Her yarışını bir öncekinden daha etkili koşmaya başlayan (4) LADY İREM'i bu grupta ilk şanslı isim olarak görüyorum. Ara verdikten sonraki yarışının kum piste alınmasıyla fazla sıkıştırılmadan kendi halinde koşuyu tamamlayan (9) SWEPS mesafe uzadıkça iyi koşan bir bir isim olmasıyla bu kez farkılı sonuç elde edebilir. Son haftalarda yükselişe geçerek Bursa ve İzmir çiminde dikkat çeken 3.lükler elde eden (11) ZEYBEK FLIGHT ile hızla gelişme kaydeden (5) KERTENKELE FERHAT bu ayağın değerlendirilmesi gereken diğer isimleridir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.3.5

2.Ayak: 7.2.1.8.4

3.Ayak: 1.6.2.3.9

4.Ayak: 8

5.Ayak: 1.7.6

6.Ayak: 4.9.11.6

Uygun Grupta KOCA OĞUL Risk Edilebilir "ŞANLIURFA"

1.Koşu: 1

2.Koşu: 11.7.9

3.Koşu: 1.2.3

4.Koşu: Handikap-16 yarış ile başlayacak olan ilk ayakta (3) TAMDEVRAN'ın yakaladığı iyi formu devam ediyor. 1700 kumda kazanan (1) MELİSA KIZI iyi hazırlanmasıyla yine şansı yüksek isimlerden olup, (5) BİLEKLİ jokeyi F.Yardımcı ile mutlaka yazılmalıdır. Tabelada yer bulduğu son koşuları ışıklı (2) BABA BALIKHAN ile Elazığ 1600 kumunda kazanarak ardından uzun mesafede 4.olan (8) KILIÇBAĞI'nı da yazmanızı tavsiye ederim.

5.Koşu: Maiden koşuda; ilk startındaki 2.liğinde ümit veren (10) YAKAR BABA başta olmak üzere, bu yarışına çok daha formda girecek olan (8) OĞLUM DORUK ile bir koşu gördükten sonra gelişme gösteren (12) BALIMSIN birlikte yazılmalılar.

6.Koşu: Üst üste kazandığı yarışlardan sonraki koşusunu Diyarbakır'da 5.bitiren (4) AIRMAN bu defa Şanlıurfa kumunda favorimdir. Ağır kilosuna rağmen formu iyi (1) BILLKY KID ile formuna ulaştığını son dikkat çeken yarışlarında gösteren (5) SILVER CLOUD rakipleri olacaktır. Bu tip mesafelerde üst üste kazanan (6) TANERHAN güven verirken, yükselişe geçen (11) GUVEN HAN ile bir süre dinlendirilerek bu yarışına dinç girecek olan (8) DAR SOKAK dikkate alınmalı.

7.Koşu: Formunda gelişmeler olduğunu dikkat çeken son 3.lüğünde gösteren (7) KEMİYETGÜZELİ ile son haftalarda iyi ve istikrarlı koşarak fit durumda olduğunu belli eden (3) RECEBİN CEYLANI arasında mücadele geçmesini bekliyorum.

8.Koşu: Son koşusunu 3.bitirirken dilbağı takılmasının yararlı geldiği görülen (6) KAYIP PRENS bu kez kazanarak Maiden'a veda edebilir. İki yarış koştuktan sonra sürekli kendisini geliştiren (10) UĞURLU AT jokeyi N.Altın ile mutlaka yazılmalıdır. İç starttan çıkacak olan (3) BERTAN BİR iki yarışında da tabeladan düşmeyerek dikkat çekerken, (13) FİDAN HANIM etkili son 3.lüğü ve jokeyi F.Yardımcı ile etkili sonuç elde edebilir.

9.Koşu: Her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşan (4) KOCA OĞUL uygun rakipleri arasında start alacak olmasıyla kazanmasını beklediğim isimdir, tek yazabilirsiniz.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.1.5.2.8

2.Ayak: 10.8.12

3.Ayak: 4.1.5.6.11.8

4.Ayak: 7.3

5.Ayak: 6.10.3.13

6,.Ayak: 4