10 Haziran Cumartesi günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda yapılan 1.Koşu'da; AGF’de % 16 (2) at olan RAIN FALL koşuyu Mustafa Çiçek ile sonuncu bitirdi. Yine aynı gün 2.Koşu’da; AGF’de % 15 (2) at olan SAUDADE koşuyu Nevzat Avci ile sonuncu bitirdi. Aynı koşuda AGF’de % 39 (1) at olan GRESCA Hişman Çizik ile koşuyu dokuzuncu bitirdi. 9.Koşu’da BLOW THE WORLD yarışı ikinci Mustafa Çiçek bitirdi ve atındın inmiştir. Bahse konu at Saha Veteriner Hekimlerince muayene edilmiş atın sağ ön ayak flexor teninde etmemeye bağlı topallık tespit edildiğinden detaylı tetkik ve muayene amacıyla at Hastanesine sevk edilmiştir. Diğer geri kalan safkanlardan Veteriner Hekimlerince muayene edilmiş olup atta herhangi bir klinik bulguya rastlanmadığı bildirilmiştir. Jokeyler Mustafa Çiçek ve Nevzat Avcı menajerleri tarafından bildirilmiştir safkanların sabah idmanlarında bineceği safkanlarına mutlaka idman yapması gerekir yapılmazsa cezalar devam edeceklerdir.

Komiserler Kurulu Raporları

KOŞU NO: 1

8 numarada kayıtlı RAIN FALL isimli at koşuyu sonlarda tamamlamıştır. Bahse konu at Saha Veteriner Hekimlerince muayene edilmiş olup atta herhangi bir klinik bulguya rastlanmadığı bildirilmiştir.

KOŞU NO: 2

9 numarada kayıtlı GRESCA isimli at koşuyu sonlarda tamamlamıştır. Bahse konu at Saha Veteriner Hekimlerince muayene edilmiş olup atta herhangi bir klinik bulguya rastlanmadığı bildirilmiştir.

9 numarada kayıtlı GRESCA isimli atın binicisi Hişman CİZİK koşunun yaklaşık son 1000 metrelerinde usulsüz kulvar değiştirmek yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden sözlü olarak uyarılmıştır.

12 numarada kayıtlı SAUDADE isimli at koşuyu sonlarda tamamlamıştır. Bahse konu at Saha Veteriner Hekimlerince muayene edilmiş olup atta herhangi bir klinik bulguya rastlanmadığı bildirilmiştir.

KOŞU NO: 9

4 numarada kayıtlı BLOW THE WORLD isimli atın binicisi Mustafa ÇİÇEK koşu sonrası atından inmiştir. Bahse konu at Saha Veteriner Hekimlerince muayene edilmiş atın sağ ön ayak flexor tendonda esnemeye bağlı topallık tespit edildiğinden detaylı tetkik ve muayene amacıyla at hastanesine sevk edilmiştir.