13 Haziran Salı günü Kocaeli Kartepe Hipodrom'unda yapılan  3 koşuda 6.HAKK HANI Antrenörü Tuba Öztürk Timurtaş 7.numaralı LEBRON isimli safkanın binicisi U.Levent atına foul yaptığı belirtmesi sıra değişikliğine gidilmesi gereken bir foul olmayıp Komiserler kurulu kararı doğrudur. Bu koşuda BLENDE RENDE start ile birlikte PERSIAN PRINCE  ile liderlik mücadelesinde 1800 metre kum pistte temponun çok yüksek olması birbirlerini temizlemeleri BLENDE RENDE ilk yarışında  bu koşusundaki derecesi ve sıralamasını unutun ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup notlarınızı alınız. KAYI BEYI Kocaeli Kartepe Hipodrom'unda Aksusuar değişikliğine gidilmesi KG SK ile koşan safkan son iki yarışında üstüne koyarak üst üste kazanması son katıldığı koşuda sabah galobu yapar gibi kazanması bir üst grupta bu formuyla kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

KOMİSERLER KURUR KARARI

6 numaraya kayıtlı HAKK HANI isimli atın antrenörü Tuba ÖZTÜRK TİMUR Kurulumuza vermiş oldukları dilekçelerde 7 numaralı atın jokeyinin kendi atını engellediğinden neticeyi protesto ettiği bildirilmiş, koşu kurulumuzca incelenmiş olup protestonun reddine karar verilmiştir.

1 numaraya kayıtlı olarak koşan BLENDE RENDE isimli atın binicisi Berkant GÖKÇE, son düzlükte usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma tutanağı tebliğ edilmiş olup, kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Savunması da Kurulumuzca dikkate alınarak 6132 sayılı At Yarışları Kanununun 4. maddesinin (a) bendi uyarınca ihtar cezası ile cezalandırılmıştır.

1 numaraya kayıtlı olarak koşan BLENDE RENDE isimli atın binicisi Berkant GÖKÇE, uygunsuz biniş yaparak yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden dolayı sözlü uyarı almıştır

8 numaraya kayıtlı olarak koşan FINAL SONG isimli at start makinesinden çıkış yapmayarak suçunu tekerrür ettiğinden dolayı, 6132 sayılı At Yarışları Kanununun 4. maddesinin (e) bendi uyarınca 7 (yedi) gün süreyle koşulara katılmaktan yasaklanmıştır. Antrenörü Mehmet ÇELİK, atını yeteri kadar eğitemeyerek start makinesinden çıkış yapmamasına sebebiyet verdiğinden ve suçunu tekerrür ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma tutanağı tebliğ edilmiş olup, kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Savunması Kurulumuzca yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanununun 4. maddesinin (a) bendi uyarınca ihtar cezası ile cezalandırılmıştır.

13 Haziran Salı günü Kocaeli Kartepe Hipodrom'unda yapılan 4 koşuda  komiserler kurulu nasıl bir karar aldı

13 Haziran Salı günü Kocaeli Kartepe Hipodrom'unda yapılan 4 koşuda 2.numaralı  COMMITMENT isimli atın Antrenörü Ömer Yıldırım 1 numaralı CHAIRMANA foul yaptığı gerekçesiyle koşuya protesto çekildi son 350 den itibaren son 300 kadar iki kez foul  COMMITMENT yan tampon yapması sıra değişikliğine gidilip gidilmemiş tartışmaya açık olup %60 sıra değişikliğine gidilmemesine %40 gidilmesi gereken protesto koşusunda Tolga Yıldız'a sadece ihtar verilmesi komiserler kurulu kararı ödül olmuş bize göre Tolga Yıldız 5 veya 7 gün süre cezasi ve ihtar para cezası verilmelidir.

KOMİSERLER KURUR KARARI

2 numaraya kayıtlı COMMITMENT isimli atın antrenörü Ömer YILDIRIM Kurulumuza vermiş oldukları dilekçelerde 1 numaralı atın jokeyinin kendi atını engellediğinden neticeyi protesto ettiği bildirilmiş, koşu kurulumuzca incelenmiş olup protestonun reddine karar verilmiştir.

1 numaraya kayıtlı olarak koşan CHAIRMAN isimli atın binicisi Muhammet ÖZDEMİR, son düzlükte usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma tutanağı tebliğ edilmiş olup, kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Savunması Kurulumuzca yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanununun 4. maddesinin (a) ve (b-1) bendleri uyarınca ihtar ve 1861 TL para cezası ile cezalandırılmıştır.

2 numaraya kayıtlı olarak koşan COMMITMENT isimli atın binicisi Tolga YILDIZ, son düzlükte usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma tutanağı tebliğ edilmiş olup, kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Savunması Kurulumuzca yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanununun 4. maddesinin (a) bendi uyarınca ihtar cezası ile cezalandırılmıştır.