SOUND OF HEART Yine Kazanır "İSTANBUL"

1.Koşu: 2.4.3.1.5.6

2.Koşu: 6.2.1.4.3.5

3.Koşu: 1

4.Koşu: Uzun mesafedeki son yarışını kazanan (3) SÜLOTERCAN'ın etkili formu devam etmesiyle bu grupta yine ilk şansı almayı hak ediyor. Son Gr-1 koşusunda rakiplerinin güçlü olmasından etkilenen (4) AKGOBAK ile Bursa'da iyi sonuçlar alan (5) BAY ONUR en ciddi rakip gördüğüm isimlerdir. İzmir çimindeki son kısa mesafeli yarışlarında üst üste 2.likler elde eden (2) NAİFOĞLUM güven verirken, (1) TİLKİ ANDREA ile (6) TAMDEVRAN sürprizlerimdir.

5.Koşu: Bursa 1800 kumunda fotoyu önde geçerek ardından İstanbul'a gelip 2000 sentetik kumda bu yarışında start alacağı jokeyi E.Aktuğ ile yine kazanan (2) SOUND OF HEART uzun mesafelerde ilerisi için ümit vermesiyle tek yazılabilir.

6.Koşu: Süper bir forma sahip olan (2) KATIOĞLU son koşularını Bursa ve İstanbul çiminde üst üste kazanırken yine rakiplerine üstünlük sağlayacak güçtedir. Kocaeli 1400 kumundaki son yarışında formda rakibi Büyükdünya'ya ya yarım boy farkla geçilen (1) DÜNDARZADE ile grubun kalite isimlerinden olan (4) BERKENİN KIZI en son Ankara çiminde kazanarak bir süre istirahate çekilmesiyle devreye girebilirler.

7.Koşu: Uzun mesafelerde iyi koşan (1) AMBARGO'yu en şanslı isim olarak görüyorum. Etkili sprinti ile gelerek 2000 sentetik kumdaki son yarışını kazanan (5) COOL STAR yine jokeyi G.Kocakaya ile şansı yüksek diğer isimdir. Son 5.liğinde ilgimi çeken (7) KOPDAĞ ile her geçen gün daha farklı duruma ulaşan (6) BAĞ BOZUMU'na da dikkat etmek gerekir.

8.Koşu: Kocaeli kumunda 3.tamamladığı yarışı sonrası bu kez daha yatkın olduğu çim pistte start alacak olan (5) YILDIZ TOZU önde gelen isimdir. Son koşusu bana göre ölçü olmayan (1) CAMBAZ pist ve mesafeyi sevmesiyle rakip görünürken, (3) LUMINESCENCE Ankara'daki son koşusunu 1600 çimde kazanmasıyla yazılmalıdır. Kendisini tanıyan jokeyi G.Kocakaya ile start alacak olan (4) TEMURKHAN ile son bayan binicilere ait olan yarışını kazanan (6)ANADOLU HARİKASI'na da dikkat edilmeli.

9.Koşu: Son uzun mesafeli yarışını 2.bitirirken formunu bulduğunu gösteren (4) ÇAĞGÜR ile önde boş bırakılması halinde beyaz bayrak ayna yapabilecek güçte gördüğüm (9) ATLI AHMET arasındaki mücadele bence birinciyi belirler.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.4.5.2.1.6

2.Ayak: 2

3.Ayak: 2.1.4

4.Ayak. 1.5.7.6

5.Ayak: 5.1.3.4.6

6.Ayak: 4.9

YETİM OĞLU Formunu Koruyor "ELAZIĞ"

1.Ayak: Denk güçte isimlerin mücadelesinde; iki yarış önceki 3.lüğünde dikkatimi çeken (3) REBER'den farklı koşmasını bekliyorum. Grubun en formda isimlerinden olan ve üst sıralardan düşmeyen (5) ULUGÖL rakip görünürken, (8) BALKUHAN bu defa daha uygun kilosuyla kazanabilir. Önde istediği tempoyu bulması halinde (7) JON DERE ise sürprizim olacaktır.

2.Ayak: Son koşularındaki 2.likleri başarılı (7) CHAIN BREAKER birinciliğe yakın gördüğüm isimdir. Kazandığı son yarışı ile (9) APPE FEHİM ile gelişme gösteren (10) FERMUZ rakipleri olup, (4) MUHAREBE'yi bu grupta mutlaka yazmanızı öneririm. (3) GARONOR bu grup için yeterli forma sahip görünürken, (2) KING LEONİDAS'ın kilosu ağır olmasına rağmen sürpriz yapabilir.

3.Ayak: Arap taylarının Şartlı-3 mücadelesinde; (1) HARPUTGÜZELİ'ni en şanslı isim olarak görüyorum. (3) GÜNDÜZÜM fotoyu önde geçtiği yarışı sonrası formunu devam ettirirken, (2) CAKİHANIM mutlaka değerlendirilmesini tavsiye edeceğim diğer kısraktır.

4.Ayak: Tabela dışı tamamladığı yarışı sonrası kendini bulmaya başlayan (4) SÜPERMEN bir adım öndedir. (3) ÇIĞRÜZGARI birinciliğe adım adım yaklaşırken, (1) MAZLUM AĞA son günlerdeki yükselişinin devam etmesiyle bence etkili olacaktır.

5.Ayak: Start aldığı üç yarışı da birbirinden başarılı olmasıyla (8) TAKE IT GIRL kazanarak Maiden'dan çıkabilir. (7) CRISTİNA yarış yaşamına dikkat çeken 2.lik elde etmesiyle başlarken, (1) HADAAF tabelada yer bulduğu koşusundan sonra sürekli kendisini geliştirmesiyle yazılmalıdır. (6) BAL BİKE ilk kez koşacak olup yeterli nefese ulaşma çabasında olması ve jokeyi N.Altın ile ıskalanmamalıdır.

6.Ayak: Son yarışını kazanarak formuna ulaştığını gösteren (6)YETİMOĞLU formunu devam ettirmesi ve yine kendisine göre rakipleri arasında bence tek yazılabilir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.5.8.7

2.Ayak: 7.9.10.4.3.2

3.Ayak: 1.3.2

4.Ayak: 4.3.1

5.Ayak: 8.7.1.6

6.Ayak: 6