VİZİGOT ve LUMINESCENCE günün en güvenilir isimleri "İSTANBUL"

1.Koşu: 2

2.Koşu: 6-3-1-2-4-5

3.Koşu: 1-5-3

4.Koşu: İzmir'deki son iki yarışında 1200-1300 çim pistte başarılı ikincilikler elde edip İstanbul'a bir hayli formda gelen seri stile sahip (2) NAİFOĞLUM, ön tarafta rahat kalması halinde favorimdir. Kazandığı yarıştaki güzel formunu muhafaza eden çim piste yatkın (3) SÜLOTERCAN ikinci şans verdiğim isim. Bursa'dan gayet iyi durumda getirilen (5) BAY ONUR başarılı son koşularıyla kazanabilecek aday isimlerden birisi. Bu kez grubunu ve mesafesini bulan (4) AKGOBAK'dan farklı bir koşu bekliyorum. Şanlıurfa'dan geldikten sonra burada sentetik pistte ağır kiloyla etkili bir yarış çıkaran (6) TAMDEVRAN ve müsait kilo avantajına sahip bulunan (7) HARDİN ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

5.Koşu: İlk kez sentetik piste çıktığı son yarışını da kazanmayı başaran bu koşusuna Karacabey idman merkezinde hazırlanıp İstanbul'a gelen Kurtel'lerin (2) SOND OF HEART ve sert gruptaki son yarışında tatminkar bir yedincilik elde eden bu kez grubunu bulan Ö.Yıldırım'lı (6) KING RUNNER arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine uzun mesafelerde sentetik pistte oldukça başarılı bir performansa sahip bulunan etkili formuyla (3) SPHENDONE'nin de katılmasını bekliyorum.

6.Koşu: Ön tarafta istediği tempoyu bulabildiği bu tip mesafelerde oldukça başarılı yarışlar çıkarabilen son ikinciliğini beğendiğim (1) DÜNDARZADE uyumlu pilotu T.Yıldız'la bugün hedefe uzanabilir, en şanslı isim. Geçtiğimiz hafta 2100 çim pistte koşup 2,22,52 ile yine kazanırken ne denli formda bir isim olduğunu belli eden uyumlu binicisi A.Sözen'le mücadele edecek olan (2) KATIOĞLU, 3'de 2 yaptığı sentetik pistte favorimin rakibi. Üç ay arası olmasına rağmen Ankara'da bu koşusu için güzel bir hazırlık devresi geçirip İstanbul'a gelen (4) BERKENİN KIZI, dinçlikle şanslı bir başka isimdir.

7.Koşu: Grubun en formda ismi olup bu pist ve mesafedeki son yarışından 2,05,11 ile galibiyetle ayrılan (5) COOL STAR, yine G.Kocakaya'nın tercih edip binmesi ile kazanmaya en yakın isim. Sert gruptaki son yarışı bir nevi bu koşusunun galobu gibi gelen uzun mesafeyi çok iyi koşan (1) AMBARGO ve bu kez starttan düzggün çıkması halinde farklı sonuç alabilecek kaliteye sahip ideal mesafesinde (3) ANADOLU BAHARI favorimin rakipleri olup bu aralar formunda ilerlemeler kaydeden (7) KOPDAĞ'dan sürprizi bekliyorum.

8.Koşu: Ankara'daki son yarışını 1600 çimde Kv-7'de 1,35,27 ile kazanırken formunu bulduğunu belli eden (3) LUMINESCENCE'nin bu grubu geçmesini bekliyor, günün sığınılacak limanı olarak öneriyorum.

9.Koşu: Uzun mesafeli çim pist yarışlarını seven (9) ATLI AHMET'in Bursa'daki son koşusunu ölçü almıyor, E.Aktuğ ile ilk çarpıyı bu safkana atıyorum. Bu tip rakiplerle koşup ikinci olduğu son yarışını beğendiğim (4) ÇAĞGÜR ikinci şans verdiğim isim. Geçen hafta Ankara'da koşup tatminkar bir dördüncülük elde eden artan forma sahip (7) TARSUS ŞELALESİ'nden bu yarışında "gözlük" takısı çıkartılırken, sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde rakiplerine hakim olabilir. İki ay aranın ardından yarış görüp hem formunu hem de kondisyonunu geliştiren çime yatkın (2) KARAGÜL CAN'dan bu kez farklı bir yarış bekliyorum. Her geçen gün formunu ilerleten (3) ABONE şanslı bir başka isim olup aranın ardından iki yarış koştuktan sonra farklılaşan (1) JAVELİN kuponlarda bulunulmalı.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2-3-5-4-6-7

2.Ayak: 2-6-3

3.Ayak: 1-2-4

4.Ayak: 5-1-3-7

5.Ayak: 3

6.Ayak: 9-4-7-2-3-1

Formunu bulan CHAIN BREAKER bu kez birinciliğe çok yakın "ELAZIĞ"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2-4-3-5-7-8-6

2.Ayak: 7

3.Ayak: 1-3-8

4.Ayak: 3-4

5.Ayak: 7-1-4-5-8

6.Ayak: 6-3-2-10