İstanbul Veliefendi Hipodromu

12 Temmuz Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda yapılan 1 koşu maiden/dişi 2 Yaşlı İngilizler 1200 metre çim pistte FAMILLIAR PRİNCESS  1 boy starttan geç çıkması binicisi Gökhan Kocakaya teşvikleri ile ilk 5 te yerini alması son vırajı 5.inci safkanların dışına çıkması son 450 den sonra tek sert kırbaç vurmadan binicisinin teşvikleri ile son 200 den sonra lıderliğini alması 10 boy fark  1.12.57 derecesi son 800:0.46.80 oldu. FAMILLIAR PRİNCESS yarış koştukça üstüne koyarak gidecek olması mesafe uzadıkça daha farklı koşacak olup bugün için umut saçtı. Aynı gün diğer maiden'ı kazanan GIRL OF DORA'nın 1.13.36 derecesinden daha iyi bir derece yapması hayatının ilk Şartlı 1 koşusunda 6.ıncı oldu. 18 gün sonra çok farklı bir safkan seyrettik ilk yarışında handıkap hakkı doğmadı %80 Şartlı %20 KV koşar hangi grupta koşarsa koşsun kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

12 Temmuz İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2.Koşu Satış 3 Yaşlı Araplar 1900 metre çim pistte YILDIZ EFE iki atın arasında  kalmasına rağmen boyun burun farkıyla koşuyu ikinci bitirirken kazanan safkan kadar başarılı koştu ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

12 Temmuz Çarşamba günü 7.koşu  3 Yaşlı Araplar Şartlı 5/ dişi 1300 metre sentetik pistte FEVKALADE AGF %22 (1) at olması 8 starttan çıkan safkan ilk keskin virajı dönerken dışa gitmek istemesi Mehmet Kaya düzeltmesi son 600 geçilirken BAYAZ GÖLGE binicisi Ercan Çankaya atının kontrolü dışında dış kulvara gitmek istemesi dışına alıp FEVKALADE'yi de götürmesi safkanın koşuyu kazanma şansı orda bitti. son 200 den  sonra safkanın beşinci olma şansı kalmayınca Mehmet Kaya ile koşuyu 6'ıncı bitirdi. İlk yarışında bu koşusundaki derecesi ve sıralamasını ölçü almayın, daha farklı koşacak olup notlarınızı alınız.

12 Temmuz Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda yapılan 2 Yaşlı İngilizler maiden 1200 metre çim pistte MASSAVA binicisi Halis Karataş AGF %55 (1) 7 starttan çıkan safkan hafif faullere maruz kalıp keskin virajı iki atın dışından dönmesi son 200 de binicisi Halis Karataş atın sağ ayağını kontrol etmesi koşuyu 6'ıncı bitirdi. Safkanın start ile birlikte başlanan sorunlar anlık sorunda olabilir safkan bugün için başarılı koşamadı, bir sonraki yarışında daha farklı koşacak olması ilk yarışında notlarınızı alınız.

Elazığ Hipdromu

 12 Temmuz Çarşamba günü Elazığ Hipdromunda 3.koşuda NALKIRAN son 100 de barıyer dibinden yapmış olduğu güzel sprinti ile dördüncü olması ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü, notlarınızı alınız

12 Temmuz Çarşamba günü KUMLUBEL sprint mesafesini binicisi ayarlayamayıp geç kalarak koşuyu üçünçü bitirirken ilk yarışında daha farklı koşacak olup kazanabilecek safkanlar içinde notlarınızı alınız.