16 Temmuz Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda yapılan 3.Koşu Maiden 2 Yaşlı İngilizlerin koşusunda KRAL DÖKER  koşunun durumunda her durumdane hakim olması ilk üçüncü grup koşuda binicisi Kadir Tokaçoğlu'nu tutarak düzlüğünü ikinci uzatma durumunda son 400'de arka grubu kontrol ederek son 200 'den sonra ikinci kez arka grubu kontrol ederek son 100'den sonra enseye basarak 7 boy fark yaparak 1.17.65 derecesi ile sabah galobu yapar gibi kazanırken aynı gün diğer maiden'ı kazanan ALAGİDİN'i n 1.17.92 derece daha iyi hale gelen ilk yarışında ikinci olan safkan ikinci yarışında umut saçması ilk Şartlı koşusunda kazanabilecek sınıra sahip olmayacağınızı alınız.

 16 Temmuz Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 5. koşuda son 200'de orta kulvardan  SONEMİR'in eline geçmesini binişi A.Ceylan Kontrolü dışında safkan en dış kulvara gitmesi zaman kaybetmesi ile taraklama fotoya girerek kazanabileceği koşudan 5.inci parçalanırken, ilk yarışta günün sürprizini yapacak güçte görülüp dikkat davet ediyoruz.

 16 Temmuz Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda yapılan 6. koşuda YİGİTKARDEŞ   fauller yaparak koşuyu kazandı. Barıyerin yanınan son 200 den sonra iki adım öne geçti TUNÇ SİPERİ' ne fauller yaptı, koşuya protesto çekildi komiserler kurulu kırmızı yaptı . Komiserler kurulu MSÇelik ' e fazla kamçı kullanmaktan ve ayrı olarak son düzlük boyunca usulsüz kulvar değiştirmekten MSÇelik 7 gün yasal makamları kullanır. TUNÇ SİPERİ kazanabileceği koşudan ikinci ayrılıkta ilk yarışta kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız

16 Temmuz Pazar günü İzmir Şirinyer 7.koşu 2200 metre kum pisti LIVING MY BEST son 50'de iki çıkışın çıkışı ile koşuyu DREAM DUST kazandı. 6 boy starta kalan LIVING MY BEST yarım boy farkla ikinci olması 2.29.32 derecesi ile ilk yarışında kazanabilecek güçte görülüp notlarınızı alınız.

16 Temmuz Pazar İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 7. Koşu 2200 metre kum pisti HER ŞEY ALRİGHT %22 (1) at olup başarısız olması durumu koşu sonrasında saha veteriner hekimlerince muayene edilmiş ve sağ ön koltuk altı bölgesinde açık tespit yara tespit edilmesin gerekli tetkik ve muayene amaçlı hastanesine sevk edilmiştir. İlk yarışında bu koşusundaki derece ve sıralamasını ölçü almayın, çok daha farklı koşacak olup değillerinizi alınız.

16 Temmuz Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda yapılan 4. koşu 4 yaşlı Araplar 1900 metre çim pistte son 200 de içte DAĞKAAN dışından GÜLAĞA başa baş mücadelesinde fotoya yakın içte olmasına rağmen boyun farkıyla kazanan DAĞKAAN 1.46.98 derecesi bu yerde çok iyi olup N. Demir ile kazandı. İlk yarışında kazanabilecek safkanlar içinde notlarınızı alınız. Koşunun 3.4 mücadelesinde son 200'den sonra içteki safkan  SERHAT FIRTINASI yarım boy farkla koşuyu üçünçü bitirirken fotoya birinci olan safkanlardan canlı ilk daha yarışında günün sürprizini yapabilecekleri güçte görüldü, notlarınızı alınız.

 16 Temmuz Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda yapılan 8. koşuda ALTINSİMA son 200'den sonra koşunun lİderliğini yapan REPAIR MAN dışından 2 boy gerisinden gelmesine rağmen fotoda ALTINSİMA jokeyi M.Akyavuz ile baş farkıyla REPAIR MAN  binicisi Özcan Yıldırım'ı avladı. 2.12.56 derece son 800:0.50.80 oldu. İlk yarışında kazanabilecek güçte görüldü, notlarınızı alınız.

16 Temmuz İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda yapılan 9. koşu ilk kez start alan 3 Yaşlı Araplarda İWOJİMA oğlu 400'de orta kulvardan 9. durumda olan safkan kendi yarışmasına girmeden yükselişi Vedat Abiş safkanların gelmesi İWOJİMA'yı gelmesi son 200'de soldan sert bir kırbaç vurması ile birlikte safkan vites değiştirmesi son 50 de izini alarak 2.5 boy farkla 1.23.19 derece jokeyi Vedat Abiş ile bütünleşerek kazandı. Son 800:0.55.00 oldu. İWOJİMA'nın kazanmasına katkı yapan bağlantılarını tebrik ederiz. Kaliteli bir safkanları vermiş olmasıyla ilk yarışında beden kazanabilecek güçte görüldü, notlarınızı alınız.