17 Temmuz Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1.Koşu  2 Yaşlı İngilizler 1200 metre çim pistte son 100 de aralıklarla dördüncü durumda olan MI PRİNCESS LLUVIA müthış sprinti ile adeta kanatlanıp uçan at olan safkan aradaki farkı kapatıp at başı koşuyu ikinci üçüncü bitiren MI PRİNCESS LLUVIA  at başı  SELIS ile o gelişi ile bir aksiyon daha olsa koşuyu ikinci bitirebilirdi. 1.13.02 derecesi hayatında ilk yarışında Adana pisttinde ilk yarışında üçüncü, İstanbul çim pistte 3. ve 4. olan safkan bu koşusunda KG takılmayınca ilk kez Bursa çim pistinde daha farklı koşması mesafe uzadıkça daha farklı koşacak olup ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü, notlarınızı alınız.

17 Temmuz Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda yapılan 3.Koşu Handıkap 16  İngilizler 1400 metre kum pistte PRİNCE OF DANGER 5 boy startta kaldı son 100’de müthiş sprinti ile fotoda AIRFIELD'e hakim olup 1.26.22 derece elde ederek son 800:0.49.56 oldu. PRINCE OF DANGER kalite bir safkan olup sınır gücünün bu mesafede 1.25.00 yapabilecek  güçte görüldü, mesafe uzadıkça daha farklı koşacak olup hayatında 9 kez start alması İstanbul Ankara Hipodromu'nda kazanamayan safkan Bursa çim pistte ilk yarışında kazanıp, kum pistte ikinci kez kazandı. Safkan Bursa pistinde çim ve kum pistte çok farklı koşmaktadır. İlk yarışında kazanabilecek güçte görülerek notlarınızı alınız. PRINCE OF DANGER'ın kazanmasına katkı yapan bağlantılarını tebrik ederiz.

17 Temmuz Pazartesi günü Elazığ Hipdromunda 4.koşu KOCA OĞUL son 100' den sonra yaptığı etkili ataklarıyla koşuyu dördüncü bitirirken fotoya 3.olan BARGIRAN’dan daha canlı girmesi ile ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

17 Temmuz Pazartesi günü Elazığ Hipdromunda yapılan 7.koşu 1600 metre kum pistte son 200 den sonra güzel sprinti ile koşuyu boşlukta ikinci bitiren LUST FOR LIFE 4 ay sonra start aldığı koşuda 12.olan safkan bu kez ikinci olmasıyla ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

17 Temmuz Pazartesi günü Elazığ Hipodromunda yapılan 8.koşuda 14 safkan start alırken Maiden 3.Yaşlı İngilizler 1600 metre kum son 100'de barıyer dibinden dördüncü durumda olan GREAT HUNTER müthış sprinti ile fotoya ELDEN RING ile fotoya bir girdiler burun farkıyla koşuyu ELDEN RING kazandı. GREAT HUNTER 13 kez start alan safkan ikinci kez ikinci oldu. Bu koşusunda safkanın aksesuar sistemi değişirken ilk kez DB SK ile koştu. İlk yarışında maiden'dan çıkmasını bekliyoruz notlarınızı alınız.