Süper Durumdaki NİRENGİ'ye Güveniyorum "ANKARA"

1.Koşu: 1.9.3.2

2.Koşu: 1

3.Koşu: 1.2

4.Koşu: Denk güçte isimlerin bir araya geldiği yarışta (5) SIRIUS BLACK jokeyi G.Kocakaya ile biraz daha ön plana çıkarken, uygun kilolu (9) ROBIN STAR istikrarlı bir isim olmasıyla rakiplerini geçebilir. (6) NARLICA GÜZELİ'nin 1400 kumda 1.28.00 ile kazandığı yarışı sonrası iyi durumu devam ederken, (10) NOIR PRAIDE uzun mesafede kazanarak hafif sıkletiyle bence yine yazılmalıdır. 2000 çim pistteki son yarışını kazanan (4) BATI KASIRGASI kumda da iyi koşarken, (2) DEMİR ATAŞ 109 günlük bir ara vermiş olsa da ses getirebilir.

5.Koşu: İlk çim pist sınavından başarılı 2.likle ayrılan (5) BEKİRABİ jokeyi Müslüm Çelik ile kazanmaya yakın gördüğüm isimdir. Uzun mesafedeki son koşusunu kazandıktan sonraki iyi durumu süren (4) LEMİS ile başarılı koştuğu mesafede start alacak olan (3) ÖZERDEM iyi durumuyla mutlaka yazılmalıdır. Gücünün bu gruba yetebileceği görüşünde olduğum (2) GELİBOLU RÜZGARI'ndan da sonlardaki etkili sprintiyle etkili performans bekliyorum.

6.Koşu: Çim pistte gücünü ispatlayan ve son koşusunu az farkla kaybeden (3) TAYLOLO'yu ilk şanslı isim olarak görüyorum. Kulaklık çıkartıldıktan sonra çim pistteki son iki koşusunu da kazanan (6) YAMATAI yine birinciliklerine devam edebilecek güçte görünürken, (2) İNCİOĞLU tam bir çim pist atı olmasıyla üst sıraları zorlayabilir. Rakipleriyle arasında kilo farkı olsa da (1) KING OF THE ROSE şans tanıdığım diğer safkandır.

7.Koşu: 2000 kum pistteki son koşusunu kazanarak formunu bulduğunu gösteren (3) SARPTAY kusursuz idman görünümüyle en güvendiğim isimdir. Sprinter safkan (1) SPEED HANNER jokeyi Gökhan Gökçe ile iyi sağlaması ve formunu sürdürmesiyle düzlükten sonra yapacağı güçlü sprintiyle yine fotoyu önde geçebilir. 63 gün aradan sonraki yarışını 3.tamamladıktan sonra daha farklı duruma ulaşan (5) RİNTİNTİN ile uzun mesafedeki son iki koşusunu üst üste kazanan (2) PEHLİVAN'ın da yazılmasını öneriyorum.

8.Koşu: 1200 çim pistte Maiden kazandıktan sonra 1300 kum pistte de fotoyu önde geçerek müthiş bir form yakaladığını gösteren (5) NİRENGİ'den yine birincilik bekliyorum.

9.Koşu: Arap safkanlarının Handikap-14 yarışında; uygun rakipleri arasında biraz daha ön plana çıkan (6) KILIÇ OSMAN'a ilk şansı tanıyorum. Adana 1300 kumunda kazandıktan sonra çim pistte start alarak tabela dışı kalan (3) ULUSABA'yı yakın rakip görüyor, koştuğu her yarışı sonrası aşama kaydeden (13) KOZLUCA'yı sürpriz severlere tavsiye ediyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.9.6.10.4.2

2.Ayak: 5.4.3.2

3.Ayak: 3.6.2.1

4.Ayak: 3.1.5.2

5.Ayak: 5

6.Ayak: 6.3.13

SUPER SWEET Yine Çok Şanslı Durumda "KOCAELİ"

1.Ayak: İstanbul'dan geldikten sonra ilk kez çıktığı kaba kum pistteki yarışını kazanırken kapalı gözlük takılması da yararlı gelen (7) MARKİZ en şanslı isimdir. Kum pistte dört kez koşarak ikisinde fotoyu önde geçerek gücünü gösteren (3) AK ŞARA'yı rakip görüyorum. Etkili yarışları sonrası İstanbul'daki Gr-3 koşusunda güçlü rakiplerinden etkilenen (5) NEZENGÜL ile son 5.liğinde beklenenden kötü koşsa da (6) YÜCEKIZ'a da dikkat edilmeli.

2.Ayak: 2000 kum pistte beyaz bayrak ayna yaparak kazandığı yarışı sonrası formunu sürdüren (8) PERSIAN PRINCE tempo koşularının başarılı jokeyi S.Boyraz ile yine aynı taktikle rakiplerini geçecek güçtedir. Mesafeye grup içerisinde en yatkın isimlerden olan (2) BULDOZER ile Ankara'daki son koşusunda daha kısa mesafede makineden tereddütlü çıkarak tabela dışı kalan (7) EFELERİN EFESİ rakip gördüğüm isimlerdir.

3.Ayak: Bursa 1300 kim pistindeki son koşusunu kazanarak formda olduğunu gösteren (4) SUPER SWEET'in ilgi çeken hazırlıklarıyla yine fotoyu önde geçmesini bekliyorum.

4.Ayak: Sevdiği mesafede start alacak olan (7) TUNÇDAĞ'ı seri yapısıyla en şanslı isim olarak öneriyorum. (5) GÜVENDİK son koşusunu Bursa 1400 kumunda kazanırken elde ettiği 1.34.00 derecesiyle dikkatimi çekerken şansı yine yüksektir. (2) BORDOMAVİ en son Ankara kumunda kazanarak fit durumunu sürdürürken, (4) FEDAİ etkili formunu devam ettirmesiyle mutlaka yazılmalıdır. Gerçek gücüne ulaşmaya çalışan (6) KARDEŞCAN'ı da sevdiği pistte dikkate almanızı tavsiye ederim.

5.Ayak: Kum pistteki başarılı performansı ve etkili formuyla (2)ATEŞİM ilk şans tanıdığım isimdir. Bursa 1800 kum pistindeki son koşusunu önde iyi bir tempo bularak kazanan (1) ANKA ATEŞİ ile İzmir'deki son uzun mesafeli yarışını kazanan (3) TAŞDEMİRBEYİ bu safkana rakip gördüğüm isimlerdir.

6.Ayak: Tabelada yer bulduğu yarışı sonrası idman görünümü ilgi çekici olan (2) MEZİTHABER'e ilk şansı veriyorum. (6) GENCETAY son günlerde önemli gelişme göstermesi ile önde iyi bir tempo bulması halinde bitirmeye çalışacaktır. Son koşusunda artan forma sahip bulunduğunu belli eden (11) ULUBERK güven verirken, (9) CİHANIN GÜLÜ her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşmasıyla yazılmalıdır. Bu aralar toparlanan (12) ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ile geçen hafta 1800 kumda kazanan (13) DODURGA'yı da ıskalamayınız.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7.3.5.6

2.Ayak: 8.2.7

3.Ayak: 4

4.Ayak: 7.5.2.4.6

5.Ayak: 2.1.3

6.Ayak: 2.6.11.9.12.13