DAGMAR'ın bu rakiplerini geçmesini bekliyorum "İSTANBUL"

1.Ayak: Üç yarış önce Kocaeli'de 1400'de 1.37.70 ile kazanan, bu pist-mesafedeki son koşusunda düzlükten itibaren bariyer dibinde verdiği güzel mücadele sonucu dördüncü olurken ilgimi çeken yine A.Çelik'in bindiği (4) RÜZGAR KIZI'na ilk çarpıyı atıyorum. Grubun formda ve istikrarlı koşan ismi olan (3) MAVİŞİN KIZI idman pistindeki iyi görünümünü yarışına taşıyabilmesi halinde ihmale gelmez. Yaklaşık dört ay ara verdikten sonraki yarışını bu pist-mesafede virajı 7.durumda dönmesine rağmen 1.34.12 ile kazanmayı başaran (10) KAFKAESQUE yeniden buluştuğu pilotu S.Boyraz ile diğer şans verdiğim isim. Geçen hafta Bursa'daki yarışı bu koşusunun galobu gibi gelen (2) SUZİ İMREN'e ağır sikletine rağmen bir çarpı atılmalı. Gördüğü her koşusunun ardından formunu bulduğunu bu pist-mesafede Kafkaesque'nin arkasından ikinci olduğu yarışı ile belli eden (12) SILENT RIVER ve kazandığı koşudaki güzel formunu muhafaza eden bütünleştiği binicisi Gök.Bektaş'la start alan (11) AĞDAŞLI kuponlara yazılmalılar.

2.Ayak: Önde istediği tempoyu bulduğu son koşusunu 1400 sentetikte kazanmayı başaran ve hafta içi hazırlığında formunu koruduğunu belli eden (2) SAADGIRL ilk planda şans verdiğim isim. Sentetik pistteki ilk sınavından 1400'de Şartlı-4'de ikinci olurken geçer not alan (4) GÖKYÜZÜNDE artan formuyla favorimin öncelikli rakibi. İzmir'de 1400 kumda kazanan, aynada ikinci kaldığı son yarışı da başarılı olan kusursuz idman pisti görünümüne sahip (3) EFSANEAT, ihmal edilmemeli. Mesafe ayırt etmeksizin sentetik pistteki son koşularında başarılı bir performans sergileyen (7) PİYANİST'siz bence kupon olmaz. Bursa'da kalabalık grupla mücadele verip yakın ara kaldığı son altıncılığıyla bu koşusuna adeta yeşil ışık yakan (6) NEDİMİNOĞLU şanslı bir başka isim olup ağır sikletine rağmen bu kez dişine göre rakiplerini bulan (1) BERTANHAN kuponlarda bulunulmalıdır. 

3.Ayak: Uzun mesafede sentetik pistte galibiyetle ayrıldığı son koşusu ile formunu bulduğunu belli eden usta antrenörünün bu koşuya itinayla hazırlayarak üzerine Abiş'i attığı (8) TAŞKENT ile uzun mesafe deneyimi iyi olup son üç yarışında hedefe uzanamasa da koşularını beğendiğimiz tırnağının ucundaki (2) ANAYURT arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine bu aralar çıkış içerisinde olan dişine göre rakiplerini bulan (1) NASUH'un da katılmasını bekliyorum.

4.Ayak: Sentetik pistteki başarılı koşularının ardından 1400 çimdeki yarışında Kv-8'de son 200'e kadar önde forse ettiği koşuyu Blue Sunset'in arkasından ikinci bitirirken başarılı bir performans sergileyen form durumu iyi (1) AL TAN ile Adana'daki son koşusunu 1900 kum pistte starttan çıktığı gibi 9 boy önde kazanarak İstanbul'a hayli formda gelen bir kez daha S.Kaya'nın bindiği (11) WOLF SEYFO arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesinden sonda binicisinin az hata yapanın kazanacağını düşünüyor, ayırt etmiyorum.

5.Ayak: Mükemmel bir form durumuna sahip bulunan, bu pist-mesafede yakın ara ikinci kaldığı yarışının ardından hedeflediği bu koşusuna dereceli galoplarla hazırlanan sentetik pistin başarılı safkanı (1) DAGMAR'ı adeta bütünleştiği pilotu Vedat Abiş ile günün sığınılacak limanı olarak öneriyorum.

6.Ayak: Geçen sezon İzmir çim pistindeki başarılı koşularının ardından yaklaşık altı ay ara verse de hedeflediği bu yarışı için yapmış olduğu idmanlarında yeterli form ve kondisyona sahip görünen (8) MINDPOWER dinçlikle ilk atım. Aranın ardından sentetik pistte iki yarış koştuktan sonra Ankara'daki idmanlarında formunu toparlamış görünen çimci kısrak (3) CANSUCAN'dan bu kez farklı bir koşu bekliyorum. Form durumunu ve idman pisti görünümünü beğendiğim (12) SHE IS APPROVED'a sevdiği çim pistte bir çarpı atılmalı. (7) MARIE LU diğer şans verdiğim isim olup bir süre aranın ardından yakın ara altıncılığı ışıltılı (13) SHIROKE kuponlarda bulunulmalıdır.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4-3-5-10-2-12-11

2.Ayak: 2-4-3-7-6-1

3.Ayak: 8-2-1

4.Ayak: 1-11

5.Ayak: 1

6.Ayak: 8-3-12-7-13

Formda safkan AKYAVUZ cazip tekim "BURSA"

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1-6-3-8-9

2.Ayak: 7-3-5-4

3.Ayak: 2

4.Ayak: 5-2-3-1-8-7

5.Ayak: 9-5-10-3

6.Ayak: 1-3

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5-2-3-1-8-7

2.Ayak: 9-5-10-3

3.Ayak: 1-3

4.Ayak: 8

5.Ayak: 10-5-1

6.Ayak: 1-8-16-15-3