Son yarışı ve form durumu iyi BEKİRABİ risk edilebilir "ANKARA"

1.Koşu: 1-3-9-6

2.Koşu: 1-4-2

3.Koşu: 3-1

4.Koşu: Son yarışını 1400 kumda bugün start alacağı aprantisi F.S.M.Sansar ile kazanırken formunu bulduğunu belli eden (6) NARLICA GÜZELİ, bu tip mesafeli kum yarışlarına uyumu ve koruduğu formuyla favorimdir. Mesafe ayırt etmeksizin Bursa ve Ankara kumundaki son yarışlarında istikrarlı koşup adından başarıyla bahsettiren tırnağının ucundaki (9) ROBIN STAR hafif kilosu ile bugün özlediği birinciliğe kavuşabilir. Gücü nispetinde başarılı yarışlar sergileyebilen ve bu tip mesafeleri çok seven G.Kocakaya'nın tercihlediği (5) SIRIUS BLACK, bu kez kilosunu buldu, ihmal edilmemeli. Başarılı bir Adana sezonu geçirip Ankara'ya formda gelen (4) BATI KASIRGASI, pist ayırt etmiyor, M.Akyavuz'la ihmale gelmez. Uzun bir süre önde forse ettiği son yarışından ikincilikle ayrılırken beğenimi kazanan (1) ANADOLU EDASI'nın kilosu yine ağır olmasına rağmen ön tarafta rahat kalması halinde bitirebilir. Adana'dan kazanıp gelen kilosu da müsait (10) NOİR RAPİDE'siz bence kupon olmaz.

5.Koşu: İlk kez çime çıktığı son koşusunda 2200 çimde startta 4 boy kalmasına rağmen sondaki kuvvetli sprinti ve 2,32,29 ile ikinci olurken beğendiğim Müs.Çelik'in tercih edip bindiği (5) BEKİRABİ bence risk edilip tek yazılabilir.

6.Koşu: Bu pist ve mesafede kazandığı yarışlarındaki güzel formunu düzenli idmanlar yaparak koruyan (6) YAMATAİ, ideal pist ve mesafesinde yine kazanmaya en yakın isim. Uzun mesafe deneyimi başarılı olup Adana'dan formda gelen (2) İNCİOĞLU ve İstanbul'daki son uzun mesafeli yarışlarını beğendiğim (3) TAYLOLO favorimin rakipleri. Son koşusunda sert rakiplerinden etkilendiği görülen ve G.Kocakaya'nın ısrarla bindiği (1) KING OF THE ROSE kuponlarda bulunulmalı.

7.Koşu: Bu pist ve mesafedeki son koşusunu 2,09,98 ile 5 boy önde kazanıp hafta içi hazırlığında formunu koruduğu görülen (3) SARPTAY yine kazanmaya en yakın isimdir. Üst üste kazandığı uzun mesafeli koşularıyla ne denli formda bir isim olduğunu belli eden (2) PEHLİVAN ve kaba kum pistte başarılı koşular sergileyen mesafenin etkili ismi (1) SPEED HANNER favorimin rakipleridirler. Bu yarışında "dilbağı" aksesuarı takılacak olan G.Kocakaya'nın bindiği (6) IRISH MILLIONS bence kuponlarda bulunulmalı.

8.Koşu: İstanbul çimindeki son Gr-3 yarışında koşu içerisinde titizlik yapıp viraj dönüldüğünde dış kulvara saparak zaman ve aksiyon kaybı yaşamasına rağmen yakın ara yedinciliği tatminkar olan (6) PERDE KIZ, ilk kez kum pistte start alacak olsa da bu grupta en şanslı isim. Çim-kum ayırt etmeksizin kazandığı yarışlarının ardından idman pistinde formda bir görünüm sergileyen (5) NİRENGİ favorimin en sert rakibidir.

9.Koşu: Dilbağı takısı denendiği son koşusunda tabela dışı kalsa da üst gruptaki bir önceki dördüncülüğünü beğendiğim G.Kocakaya'nın bindiği (6) KILIÇ OSMAN ve son üçüncülüğü gayet başarılı olan önde iyi bir yer tutması halinde (4) KOCAMEMİK arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine sert gruptaki son koşusunu ölçü almadığım eküri avantajı da bulunan (3) ULUSABA'nın da katılmasını bekliyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6-9-5-4-1-10

2.Ayak: 5

3.Ayak: 6-2-3-1

4.Ayak: 3-2-1-6

5.Ayak: 6-5

6.Ayak: 6-4-3

Formunu bulan PERSIAN PRINCE beyaz bayrak ayna yapabilir "KOCAELİ"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7-5-3-1-6

2.Ayak: 8

3.Ayak: 3-4-1-5

4.Ayak: 4-2

5.Ayak: 2-4-1

6.Ayak: 13-6-9-11-12-8