19 Temmuz Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda yapılan 1. koşuda ATEŞTAY son 200'den sonra dış kulvara açılması son 100 den sonra en demirlere gitmesi oldukça zaman kaybetmesine neden olup koşuyu üçünçü bitirirken koşacağı ilk yarışında bu koşusundaki derecesi ve sıralamasını unutun, atın ilgilileri bir daha dış kulvara açılmaması için tedbirler alacak olması halinde ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

19 Temmuz Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda yapılan 5.Koşu  Maiden 2 Yaşlı İngilizler 1300 metre sentetik pistte ABDÜL son vırajı 10.durumda savrularak dönmesi son 450'den sonra safkanların dışına çıkmasıyla zaman kaybederek son 300 den sonra yapmış olduğu güzel sprinti baş farkıyla koşuyu ABDÜL binicisi Gökhan Kocakaya ile ikinci oldu. 1.22.11 derecesi ilk maiden yarışında kazanıcak güçte görüldü notlarınızı alınız. Koşuyu 5'inci bitiren SPEZZATURA son viraj dönüldükten sonra  ABDÜL'ünde dışında olmasına rağmen binicisi ile safkan koşuya uyum sağlayamadı ilk startından sonra 3 ay ara vermesi safkan son virajı en dış kulvardan dönmesi barıyer dibinden koşuyu 5.inci bitirirken bu koşusunda nefes açmış gibi olup ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

19 Temmuz Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda yapılan 7.Koşu  Handıkap 21 3 ve Yukarı İngilizler 1900 metre çim pistte AMBARGO isimli safkana binen  E.Çizik santim santim koşarak tereyağından kıl çeker gibi koşuyu kazandı. Son virajı kolay tempoda orta kulvardan dönmesi ve hafif dış kulvara açılması son 400'de iki atın arasına giren ve bir anda çıkması son 50 dış kulvardan liderliğini AMBARGO ile alması 1.5 boy farkla kazanma başarısı gösterirken 1.56.73 derecesi E.Çizik ile bütünleşerek kazandı, son 800;0.48.24 oldu. Koşuyu üçüncü bitiren SÜPÜRÜCÜ ilk yarışında  günün sürprizini yapabilecek işaretlerini bu koşusunda vermiş olup notlarınızı alınız.

19 Temmuz Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda yapılan 9.Koşu Satış 2  4 ve Yukarı Araplar 1600 çim pistte koşuyu dördüncü bitiren SHEHZADE ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

ELAZIĞ

19 Temmuz Çarşamba günü  Elazığ Hipodromu'nda 2000 metre kum pistte 3.Koşuda GRANDE AQUILA boşlukta fazla zorlanmadan koşuyu ikinci bitirirken ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

19 Temmuz Çarşamba günü  Elazığ Hipodromu'nda 4.koşu 1700 metre kum pistte Şartlı 4 yarışta ikinci ve üçüncülük mücadelesinde GOLDEN HEATING dış kulvardan yaptığı ataklarıyla ikinci olurken fotoya canlı giren safkan ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

19 Temmuz Çarşamba günü Elazığ Hipodromu'nda yapılan 8.Koşu 1200 metre kum pistte RUN FOR PEAK son 100 de 5.'inci son 50’de üçüncü durumda olan safkan fotoya canlı girmesiyle ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.