Dikkat Çeken Hazırlıklarıyla SKY ONE Maiden'dan Çıkmaya Yakın "İSTANBUL"

1.Koşu: 7

2.Koşu: 5.1.3.10.13.7

3.Koşu: 4.2.1.6

4.Koşu: 2.1

5.Koşu: Uzun mesafelerdeki son başarılı yarışları ile fit durumda olduğunu gösteren (3) VERTIGO, kazandığı yarışından sonraki iyi durumu devam eden (1) KING RUNNER ve kısa bir süre dinlendirildikten sonra eksiksiz hazırlanan (2) CASTIGLIANO ayırt edilmeden yazılmalılar.

6.Koşu: Koştuğu her yarışı sonrası daha iyi duruma gelen (7) TIT FOR TAT bir adım önde gördüğüm isimdir. Kendisine göre rakipleri arasında start alacak olmasıyla (4) NORTHSHIELD bu kez kazanarak Maiden'dan çıkabilir. İlk çim yarışı olsa da tecrübeli safkan (2) JUNIOR WEST'i ihmal etmeyin derim. Tabeladan düşmeyen (9) EXTREME STAR bana göre bu yarışın olmazsa olmazlarından biridir. Yakın ara 5.tamamladığı son koşusu ışıklı (6) SIEGFRIED'e de dikkat ediniz.

7.Koşu: Ön tarafta kendisini rahatsız edecek rakiplerinin olmayışıyla (3) ARTS MAN'den beyaz bayrak ayna yarışı bekliyorum. Daha kısa mesafedeki son 3.lüğü ışıklı (4) DENSO uzayan mesafelerde çok daha iyi koşmasıyla gölgesi olacaktır. Tam olarak beklenen yarışlarını yapamasa da uzun mesafelerdeki bilinen kalitesiyle (1) ZAFER ATEŞİ ve çok iyi form yakalayarak pist ayırt etmeyen (2) ZOLO MUUM daha sonra şans tanıdığım isimlerdir.

8.Koşu: Ankara kum pistinde kazandığı yarışı sonrası iyi durumu devam eden (3) DENİZ ŞÖVALYESİ çimde başarılı koşmasıyla yine önde gelen isimdir. Bursa'daki son 4.lüğünde formunda gelişme gösteren (4) BİLİRHAN'ı rakip görüyorum. (6) GÖKÇE HATUN sonlardaki sprinti ile rakiplerini avlamaya çalışacak olup, yine düzlük sprintiyle formda kısrak (5) LİMA'da koşuya ağırlığını hissettirebilir.

9.Koşu: Start aldığı iki yarışında da dikkatimi çeken (6) SKY ONE kusursuz idman görünümü ve geride bırakabileceği rakiplerinin yanında tek yazılabilir.

10.Koşu: Geri alındıktan sonraki iki yarışı da birbirinden başarılı (9) ZAFER RÜZGARI'na ilk şansı veriyorum. Uzun mesafelerdeki son koşularında adından söz ettiren (2)HALAY formunu sürdürmesiyle rakip görünürken, (1) OLGUNALP'den bu yarışında bir patlama bekliyorum. Üst sıralardan düşmeyen (6) GECE KRALI ile bu kez uzayan mesafede koşacak (3) DARLÖY sırasıyla daha sonraki ihtimallerdir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.1.2

2.Ayak: 7.4.2.9.6

3.Ayak: 3.4.1.2

4.Ayak: 3.4.6.5

5.Ayak: 6

6.Ayak: 9.2.1.6.3

Formunu Koruyan BAY ONUR En Güvendiğim İsim "BURSA"

1.Koşu: 2.1.5.3.4

2.Koşu: 6.4

3.Koşu: 5.1.3.6

4.Koşu: 3

5.Koşu: Maiden koşu ile başlayacak ikinci altılıda; (3) DEMİR SEMEND her geçen gün kazanacak formuna bulan bir isim olmasıyla başta yazılmalı. (5) MEHMET BEY grubun tecrübeli taylarından olmasıyla güven verirken, Ankara'daki son 4.lüğü ilgimi çeken (7) OĞLUM ZEKAİ ile gelişme kaydeden (10) ŞAH FIRTINASI ise daha sonra düşünülmeliler.

6.Koşu: Starttan 10 boy geç çıkarak 4.tamamladığı son yarışı dikkat çekici olan (3) LALABANY favorim. Kazandığı koşusu sonrası formu süren (2) MOYA AZRA ile denk rakipleri arasında (4) NORTHERN LAKES rakip gördüğüm isimlerdir. (7) SOIR DE PARIS idmanlarında aşama içerisinde görünürken, (5) BLACK PINK mutlaka yazılmalıdır. (10) SMART ILLUSION uzun ara vermiş olmasına rağmen dinçlikle etkili koşacak güçte olup, (8) WASSERFALL altı ay aradan sonra piste çıkacak olsa da değerlendirilmelidir.

7.Koşu: Formunu bulmaya başladığını son 2.liğinde gösteren (5) YEĞENİM MİRAÇ bu grupta bir adım öndedir. Dört gün önceki çim yarışını ölçü almadığım (4) BAKIRCI'yı bu kez yazmanızı öneririm. Uzun mesafelere yatkın olan (1) İŞİN ASLI ile yine sevdiği pist ve mesafede koşacak olan (3) WARRION JUSTEN dikkate alınmalılar.

8.Koşu: Kısa mesafelerin başarılı isimlerinin bir araya geldiği yarışta ilk şansı beğendiğim son 2.liğiyle (4) LION EMPIRE'a veriyorum. Süratli (6) MARATONCU 197 günlük aranın ardından katılacağı bu yarışında beyaz bayrak ayna yapmaya çalışacaktır. Sonlardaki etkili sprinti ile (1) AKINCI ve üst üste 2.olan (3) DARTAGNAN'a da bir çarpı atmanızı öneririm.

9.Koşu: İlk startındaki 3.lüğünde kabiliyetli bir isim olduğunu gösteren (6) HULKİ bir adım öne çıkan isimdir. Dikkat çeken 2.liği sonrası start aldığı koşusunu 5.bitirirken bekleneni veremese de (8) NEVZTATTAY'ı bu grupta mutlaka yazmanızı öneririm. (11) YAKIN DOĞU son hazırlıklarında gelişme içerisinde olduğunu belli etmesiyle sürprizimdir.

10.Koşu: İzmir çim pistindeki son koşusunu kazanırken fazla zorlanmayan (2) BAY ONUR'un iyi durumu devam ederken ağır kilosuna rağmen grubun uygunluğu ile tek yazılabilir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.5.7.10

2.Ayak: 3.2.4.7.5.10.8

3.Ayak: 5.4.3.2

4.Ayak: 4.6.1.3

5.Ayak: 6.8.11

6.Ayak: 2