Önde Boş Kalacak Olan ARTS MAN Beyaz Bayrak Ayna Yapar "İSTANBUL"

1.Koşu: 7.4.6.9.8.5

2.Koşu: 5.3.7

3.Koşu: 4

4.Koşu: 1.2

5.Koşu: Son yarışlarında sürekli iyi gruplarda mücadele eden (5) ROSA DI PAPA dereceli hazırlıklarıyla bu kez daha müsait rakiplerinin yanında favorimdir. Uzun mesafelerde iyi koşarak formunu sürdüren (3) VERTIGO ile 2200 kumda kazanırken kulaklık takılmasının yararlı geldiğini gördüğüm (1) KING RUNNER rakipleridir. Yeterli formuyla (7) ENDLESS TIME, en son Kocaeli'de 2.olan (8) ARSİYAN ve 72 günlük aranın ardından titizlikle hazırlanan (2) CASTIGLIANO sırasıyla yazılmasını tavsiye edeceğim diğer isimlerdir.

6.Koşu: Maiden koşuda; her geçen gün daha farklı duruma ulaşan (4) NORTHSHIELD'i rakiplerine göre daha şanslı durumda görüyorum. Etkili çim pist 3.lüğü sonrası fit duruma ulaşan (7) TIT FOR TAT en ciddi rakibi olacaktır. Grubun formda isimlerinden (9) EXTREME STAR ile kendini bulmaya başladığını son 5.liğinde gösteren (6) SIEGFRIED'i de  yazmanızı tavsiye ederim.

7.Koşu: Başarılı yarışları sonrası iyi durumu devam eden (3) ARTS MAN usta jokeyi H.Karataş ve önde kendisini rahatsız edecek rakiplerinin olmamasıyla bence istediği tempoyu bularak çıktığı gibi kazanacaktır.

8.Koşu: Bursa çim pistindeki son Gr-3 yarışını önde numara götürerek 4.tamamlarken beğendiğim (4) BİLİRHAN bu kez çok daha farklı koşacak güçte bir isimdir. Ankara 1400 kum pistinde kazanarak çim pist performansı da başarılı olan (3) DENİZ ŞÖVALYESİ'ni yakın rakip görüyorum. Üst üste 2.likleriyle fit durumda olduğunu gösteren (5) LİMA ile iyi durumunu sürdüren (6) GÖKÇE HATUN yazılmasına tavsiye edeceğim dişi isimlerdir.

9.Koşu: Bölünen Maiden koşunun diğer ayağında; her yarışı bir öncekinden daha başarılı olan (2) HALLELUKA ile etkili iki koşusu sonrası kazanacak formuna ulaştığını gördüğüm (6) SKY ONE bence ayırt edilmeden yazılması gereken isimlerdir.

10.Koşu: Rakiplerine göre uygun kilo ile start alacak olan (12)  ARISAN son koşularında da dikkatimi çeken bir isim. Bir yıl aradan sonra start aldığı iki koşusunda 4. ve 2.olan (9) ZAFER RÜZGARI bu kez kazanacak güçte olup, (2) HALAY grubun istikrarlı safkanlarından olmasıyla yazılmalıdır. (7) HÜR UÇAN önde boş kalması durumunda bitirmeye çalışacak olup, (1) OLGUNALP ilgi çeken idman görünümüyle sürprizimdir. Bursa ve Kocaeli'de iyi koşan (6) GECE KRALI ile kısadan uzuna çıkacak olan (3) DARLÖY sonraki ihtimallerdir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.3.1.7.8.2

2.Ayak: 4.7.9.6

3.Ayak: 3

4.Ayak: 4.3.5.6

5.Ayak: 2.6

6.Ayak: 12.9.2.7.1.6.3

Uzun Ara Vermiş Olsa da Kısa Mesafede MARATONCU Yakalanmaz "BURSA"

1.Koşu: 5.2

2.Koşu: 6.4.5.3.2.7.11

3.Koşu: 5.6.1

4.Koşu: 3

5.Koşu: Üç ay aradan sonra Ankara kumunda 4.olurken nefes yönünden zorlanarak temposu düşen (7) OĞLUM ZEKAİ bu kez rakiplerine üstünlük sağlayacak güçtedir. (6) NEDİMİNOĞLU koştuğu iki yarışı sonrası sürekli kendisini geliştirirken, (5) MEHMET BEY tecrübesiyle yazılmalıdır. Koştuğu yarışlarıyla gücünü toplayan (3) DEMİR SEMEND'i de yazmanızı öneririm.

6.Koşu: Dişi İngiliz safkanlarının Şartlı-3 mücadelesi sürprize açık olup; tekrar çıkış içerisinde gördüğüm (4) NORTHERN LAKES en güvendiğim isimdir. (5) BLACK PINK tabelada yer bulduğu yarışı sonrası daha iyi duruma gelirken, (3) LALABANY bu kez startta fazla kalmadığı taktirde adını birinciliğe yazdırabilir. (7) SOIR DE PARIS çim pisti severken, (2) MOYA AZRA en son 1700 çimde Maiden kazanmasıyla devreye girecek güçtedir. (6) GUNEF gücüne ulaşmaya çalışırken, uzun aradan sonra piste çıkacak isimler (8) WASSERFALL ile (10) SMART ILLUSION dikkate alınmalılar.

7.Koşu: Hafta arasındaki çim yarışında etkisiz kalsa da (4) BAKIRCI pist ayırt etmemesiyle bu grupta farklı koşabilir. İdman görünümü bu hafta daha fazla ilgi çekici olmasıyla (8) SESANTA Y UNO önereceğim cazip bir isimdir. Her geçen gün gelişme içerisindeki (3) WARRIOR JUSTEN güven verirken, (5) YEĞENİM MİRAÇ önemli gelişmeler içerisinde olduğunu son yarışını 2.tamamlayıp belli etmesiyle yazılmalıdır. Pist ve mesafeye yatkın (6) BETELGEUSE, düzlük sprintiyle rakiplerini avlamaya çalışacak olan (1) İŞİN ASLI, aşama kaydeden (2) DAZE ve uygun kilolu (7) KING OF TOKÇALAR sırasıyla bu yarışın şanslı diğer safkanlarıdır.

8.Koşu: Kısa mesafelerin başarılı ismi (6)MARATONCU 197 gün aranın ardından start alacak olsa da süratli stili ile bence çıktığı gibi bitirecektir.

9.Koşu: Kabiliyetli bir isim olduğunu ilk yarışını 3.tamamlayıp gösteren (6) HULKİ ile kısa bir süre dinlendirildikten sonra idman pistinde oldukça farklılaşmış görünen (10) ŞEHRİTUNCAL bu ayakta bana göre yeterli olacak isimlerdir.

10.Koşu: İzmir 1300 çim pistindeki son koşusunu kazanan (2) BAY ONUR ile İstanbul'daki son yarışında dış kulvarları dolaşarak numara götürüp fazla mesafe kat etmesine rağmen 3.olurken dikkatimi çeken (7) MÜRAVİ arasında mücadele bekliyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7.6.5.3

2.Ayak: 4.5.3.7.2.6.8.10

3.Ayak: 4.8.3.5.6.1.2.7

4.Ayak: 6

5.Ayak: 6.10

6.Ayak: 2.7