WARRIOR LION ve FIRESIGN günün tek yazılabilecek "ANKARA"

1.Koşu: 2-3

2.Koşu: 1-5

3.Koşu: 1

4.Koşu: Günün ilk ayağı bana göre zorlu bir yarış ile başlıyor. Üst gruptaki son üçüncülüğüyle dikkatli bakışları üzerine çeken (3) BEST OF CANAN'a bu formu ile ilk çarpıyı atıyorum. Son yarışını fazlaca ölçü almadığım (1) BRODBECK ve son haftalardaki çıkışını muntazam idmanlar yaparak sürdüren (4) ANADOLU HARİKASI favorimin rakipleri. Adana'dan hazır ve formda gelen (2) PERİ LİNA sevdiği mesafede ihmale gelmez. Bu kez starttan düzgün çıkış yapması halinde (10) PAPER QUEEN'den farklı bir yarış bekliyorum. Grubun kaliteli isimlerinden olan (8) SERİDAY kazanabilecek adaylardan olup (5) BANGIR BANGIR ve (11) DREAMLINER daha sonra değerlendirdiğim safkanlardır.

5.Koşu: İki yarış önce bu pist ve mesafede başarılı bir ikincilik elde eden, son koşusunda kısa mesafede yetiştiremeyerek altıncı kalsa da idman pistinde beğenilen (3) CHESTNUT CANDY'den bu kez farklı bir yarış bekliyor, ilk çarpıyı atıyorum. Gücü nispetinde tatminkar koşular sergileyebilen çime yatkın (10) QUEEN KIYMET ve ilk yarışında fazla sıkıştırılmayıp hafta içi hazırlığında formunda ilerlemeler kaydeden (9) BEWITCHED favorimin rakipleridirler. Son üç yarışında dikkat çeken bir performans sergileyip tabeladan düşmeyen (5) OĞLUM ÇİÇEK, formda jokeyi H.Çiçik ile bu kez Maiden'dan çıkabilir. Zaman zaman daha iyi gruplarda bile etkili koşabilen (1) BABA ŞAKİR ve idman durumu iyi (2) BONA FORTUNA kuponlarda bulunulmalılardır.

6.Koşu: Uzun mesafeli kum pist yarışlarını seven, son koşusunu 2000 kumda 2,08,94 ile starttan çıktığı gibi kazanan (8) GOLD DESIGN, koruduğu formuyla favorim. Uzun bir aranın ardından İstanbul sentetik pistte koştuğu yarışı sonrası daha iyi duruma gelen grubun en kaliteli safkanı (6) GÖĞÜSGEREN ve Bursa'dan formda gelen mesafeye yatkın kumcu safkan (3) COLOUR OF LIGHT favorimin rakipleridirler. Eski formundan uzak görünse de idman pistinde toparlandığı görülen seri stile sahip (4) CAGNER, kalitesi ve starttan düzgün çıkması halinde farklı sonuç alabilir. Altı ay arası olsa da bu yarışa sıkı işler yaparak hazırlanan (9) UNCHAINED kuponlarda bulunulmalıdır.

7.Koşu: Kocaeli'deki son koşusunu bu mesafede Kv-6'da kazanarak ne denli formda bir isim olduğunu belli eden idman pisti görünümü iyi (1) BERATIM ve ara verdikten sonra ilgilileri tarafından bu yarışa hedef yapılarak hazırlanan (1) ÇELİKKALKAN arasında geçmesini beklediğim bir yarış. Ayırt edilmeden birlikte yazılmalılardır.

8.Koşu: Dilbağı takısı yararlı gelip İstanbul'daki son koşusunu 2100 çimde 2,12,05 ile kazanan ve idman pistinde form durumu beğenilen (5) FIRESIGN'in yine kazanmasını bekliyor, Ved.Abiş'le tek tutuyorum.

9.Koşu: İstanbul'daki son koşusunda 1400 çimde dikkakt çekici bir dördüncülük elde eden (3) AŞKHİSARI ve son koşusunda sert rakiplerinden etkilendiği görülüp bir yarış önceki ikinciliğiyle beğenilen (1) BABA HAMDİ arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine Bursa'daki son beşinciliği tatminkar (6) SANCAĞIN ATEŞİ'nin de katılmasını bekliyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3-1-4-2-10-8-5-11

2.Ayak: 3-10-9-5-1-2

3.Ayak: 8-6-3-4-9

4.Ayak: 3-1

5.Ayak: 5

6.Ayak: 3-1-6

Son yarışları form durumu iyi CANTALOUPE'nin kazanmasını bekliyorum "İZMİR"

1.Koşu: 2-6

2.Koşu: 1-4-2-3

3.Koşu: 2-5-12

4.Koşu: 1-3-2-5

5.Koşu: Bu pist ve mesafedeki son yarışında son 200'e kadar önde forse ettiği koşuyu 1,20,20 ile yarım boyla ikinci bitirip beğendiğim (1) DOLAMAÇ seri stili ve gelişen formu ile ilk planda şans verdiğim isimdir. Yarış koştukça gelişen formu olduğunu bu pist ve mesafedeki başarılı son ikinciliğiyle belli eden (2) İYİSOY ve geçen hafta Bursa'daki üçüncülüğünü başarılı bulduğum çimci tay (4) RÜZGARKANAT favorimin rakipleri. Her geçen gün formunu bir adım daha ileriye taşıyan ve bu koşusunda "dilbağı" takısı denenecek olan (3) KAMBER BEY'de Tokaçoğlu var, ihmal edilmemeli. Bu pist ve mesafedeki son koşusunda 1,20,44 ile başarılı bir üçüncülük yapan artan forma sahip seri tay (5) TAHARGA önde boş kalırsa bitirebilir. Çimde daha başarılı yarışlar koşabileceğini son dördüncülüğünde gösteren artan forma sahip (7) TUR BİNDİREN ve son iki yarışında 1200'de hem çimde hem de kumda ikincilikler yapan (6) TILISIM daha sonra değerlendirdiğim isimlerdir.

6.Koşu: İki yarış önce bu pist ve mesafede 2,04,15 ile Kv-6'da kazanan, İstanbul'daki son koşusunda 1900 çimde Gr-2'de 1,57,84 ile başarılı bir ikincilik üçüncülük yapan (4) CANTALOUPE'nin bu formu ile kazanmasını bekliyorum. M.Kaya ile benim banko atımdır.

7.Koşu: Son iki koşusunu 1200-1300 çim pistte kazanma başarısını gösteren (7) MİKSER, yakaladığı güzel formu ile ilk planda şans verdiğim isim. Gücü nispetinde tatminkar koşular çıkaran (3) SERKANINOĞLU ve grubun en kaliteli safkanı kısa mesafeye yatkın (1) KÖYAĞASI DEMİR favorimin rakipleridirler. Hafta başı Bursa'da sert gruptaki yarışı bir nevi bu koşusunun galobu gibi gelen (6) ŞİNTAY'dan bu kez dişine göre grupta farklı bir koşu bekliyorum. Uygun kilolu (10) KRAL ÇEKO ve mesafeye yatkın (12) ÇERDİĞİN kuponlarda bulunulmalılardır.

8.Koşu: Uzun mesafeli kum pist yarışlarına yatkın bir isim olan formda safkan (3) MACELLAİO RİFATTO ve ağır sikletine rağmen her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşmaya başlayan hazırlığı iyi olan (1) BIG SADDLER arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine son ikinciliğiyle formunu bulduğunu belli eden idman pisti görünümü gayet iyi (2) GINGSENG'in de katılmasını bekliyorum.

9.Koşu: Bursa'daki son koşusunu 1300 çim pistte 1,16,06 ile starttan çıktığı gibi kolay kazanan (11) GRACİAS, koruduğu formuyla ilk planda şans verdiğim isim. Bu tip mesafeli çim pist yarışlarını seven idman pistinde beğenilen (6) LA NİNA ve grubun istikrarlı koşan ismi olup pist ayırt etmeksizin etkili koşular sergileyen (4) TANGÜL HANIM favorimin rakipleri. Uzun bir süre start almasa da bu koşusu için güzel bir hazırlık dönemi geçiren (3) KING JACKSON şanslı bir başka isim olup ağır sikletine rağmen M.Kaya'nın bindiği (1) LADY İREM kuponlarda bulunulmalı.

10.Koşu: Bir yarış koştuktan sonra Bursa'daki idmanlarında formunda ilerlemeler kaydeden (3) BAŞARAN BEY ve bu pist ve mesafedeki son koşusunda 1,20,26 ile ikinci olurken artan formu olduğunu gösteren (5) DOĞUNUN OĞLU arasında geçmesini beklediğim mücadeleden bence sonda binicisi az hata yapan kazanacaktır. Ayırt edilmemelidir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1-2-4-3-5-7-6

2.Ayak: 4

3.Ayak: 7-3-1-6-10-12

4.Ayak: 3-1-2

5.Ayak: 11-6-4-3-1

6.Ayak: 3-5

KING HESO'nun yine kazanmasını bekliyorum "DİYARBAKIR"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4-8-9-2-7-3

2.Ayak: 2

3.Ayak: 1-4-6-3-7

4.Ayak: 6-2

5.Ayak: 5-4-1

6.Ayak: 6-5-1-8-4