20 Temmuz Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda yapılan 1.Koşuda DİYARBEKİR isimli safkan binicisi F.Çetinbaş ile oğlu 50 de üçüncü durumdayken müthış sprinti ile fotoda Eray Çizik ile start alan ASRASYAD'ı avlıyarak burun farkıyla koşarak kazandı. 2.26. 67 derece son 800: 1.00.88 oldu. Hayatında 54 kez start alan safkan 8 kez kazandı, 53 kez kum pistte koştu 8 kez kazandı. Çim pistte 1 kez koştu kazanamadı oğlu 4 yarışında başarılı olamayıp bu kez kazandı. İlk yarışında sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınızı alınız.

20 Temmuz Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 1300 metre kum pistteki 3.Koşuda ikincilik üçüncülük mücadelesinde MY FLASHING GIRL son 100'den sonra AYGÜL KIZ ile arasında 4 boy fark olmasına rağmen yapmış olduğu güzel sprinti ile fotoya iki safkan başa girme burun farkıyla veya MY FLASHING aksiyon bir daha olabilir yürüyebilir ikinci bitirebilirdi. Mesafe uzadıkça daha farklı koşacak olup Ankara pistinde dördüncü koşusu olması aksesuar KG ilavesi yapılması ilk yarışında sürprizini yapabilecek güçte görülerek notlarınızı alınız.

20 Temmuz Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda yapılan 5. Koşu Handıkap-16 4 ve Yukarı Araplar 2400 metre çim pist son 50 metrede BEKİRABİ dördüncü durumdayken müthış sprinti ile fotoda Müslüm Çelik burun farkıyla M.Akyavuz'u avladı. Müslüm Çelik fazla kırbaç kullanmaktan süre cezası yolda olup, safkan ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü. Koşuyu son metrelerde burun farkıyla veren GELİBOLU RÜZGARI ilk yarışında günün sürprizini yapabilecekleri güçte görülen notlarınızı alınız.

KOCAELİ

20 Temmuz Perşembe günü Kocaeli Kartepe Hipodromu'nda yapılan 1.Koşu Maiden 2 Yaşlı İngilizler 1200 metre kum pistte son 100'den sonra RÜZGAR CELAL fotoya ikinciliğe girerek koşuyu kazanan RUN FOR FRANCESCO'dan fotoya daha fazla kullanıma girme ve 1.16.10siyle ilk kızlık koşusunda kazanabilecek güçte görmediniz.

20 Temmuz Perşembe günü Kocaeli Kartepe Hipodromu'nda yapılan 4. koşuda 2.3.4.5'lik mücadelesinde fotoya safkanların taraklama girme safkanların dışından DESERT FAIRY koşuyu ikinci bitirirken canlı ve diri geçiş son 5 yarışında Kocaeli ve İstanbul pistinde başarısız olması bu kez ikincilik başarısıyle ilk kez Apranti E.Bozdağ binmesi ilk yarışında, inancını güçte görmediniz değil.

20 Temmuz Perşembe günü 6.Koşu Yukarı Kv-8 4 ve Araplar 1400 metre kum pisti son 100'den sonra TUNÇDAĞ BORDOMAVİ'nin dışından açığından gelirken son 50' de yanına doğru gitmesi yarım boy farkla koşuyu ikinci bitirirken TUNÇDAĞ ilk yarışında kazanabilecek güçte gördünüz alınız.