21 Temmuz Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1.Koşu 1400 metre çim pistte son 450'den sonra önde ASİL ÖZLEM dışında UMUT KIZI olması bariyer dibinde AŞK VE GURUR binicisi E.Aktuğ ile hapis gibi kalıp bir yere kıpırdıyamadan safkan farklı sonuç alabileceği koşudan üçünçü ayrılırken ilk yarışında daha farklı koşacak olup notlarınızı alınız.

21 Temmuz Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2.Koşu FIRST POINT son 400'den sonra safkan bariyer dibine gitmek istemesi binicisi atını düzeltmekle uğraşmasından dolayı zaman kaybedip koşuyu üçüncü bitirirken ilk yarışında bu sorun safkanda çözülmesi durumunda ilk maiden yarışında kazanıcak güçte görüldü notlarınızı alınız.

21 Temmuz Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 5. Koşu Handıkap-15  ENDLESS TIME çime göre sentetik pistte çok daha farklı koşmakta olması bu koşusunda ilk defa 9'uncu koşusunda Ayhan Kurşun ile safkan buluşurken bekleme yarışı yapan ENDLESS TIME son vırajı 11'inci dönmesi orta kulvardan son 300'de safkanların dışına çıkarak adeta safkan uçan bir at  gibi son 150'de liderliği alması 6.5 boy farkla kazanırken ilk yarışında bir üst grupta kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

21 Temmuz Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 6. Koşu Maiden 1900 metre çim pistte MAKE WAY koşu içinde trafik sorunları yaşamasına rağmen son 100'de güzel sprinti ile dördüncü olması ilk maiden yarışında yarışında çim  pistte yumuşak 3.9 olmasından etkilenmiş olabileceğinden normal çim  pistte koşacağı ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

21 Temmuz Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 10. Koşu Handıkap 16 - 2000 metre sentetik pistte safkanların dışından koşuyu üçüncü bitiren SERHAT FIRTINASI ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü. Koşuyu beşinci bitiren DARLÖY bekleme yarışı yaparak keskin son virajı iki atın dışından koşuyu takip etmesi son virajı savrularak safkanların dışından 11.dönmesi oldukça zaman kaybetmesine neden olup son 200 de dokuzuncu geçmesi koşuyu 5'inci bitirirken ilk yarışında bu koşusunu unutun çok daha farklı koşacak olup kazanabilecek safkanlar içine notlarınızı alınız. OLGUNALP son 450'den sonra dış kulvardan gelmek istemesi son 300'den sonra dışındaki DARLÖY buna izin vermeyip  son 20 metrede orta kulvardan enseye basarak koşuyu onuncu bitirirken ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

 

BURSA

21 Temmuz Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda yapılan 2.Koşu Maiden 1400 metre kum pistte son 100'de beş safkan taraklama fotoya girmesi son 10 metrede safkanların arasından çıkarak baş-boyun-boyun farkıyla koşuyu ŞANSLI ENES 1.31.61 derecesi O.Atmaca ile kazandı. Bursa ve İstanbul çim pistinde dördüncü olup başka başarısı olmazken, iki yarışında sade KG ile koşması bu aksesuar ile safkan bütünleşerek ilk handikap yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü.

21 Temmuz Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda yapılan 5.Koşuda OĞLUM ZEKAİ  yarışın her yerinde rakiplerine hakim olup 5 boy farkla kazanma başarısı gösterirken 1.37.74 derecesi sınır gücü 1.36.50 olacak güçte olup yarış koştukça üstüne koyarak gidecek olmasıyla ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

21 Temmuz Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 9. Koşu 1400 metre kum pistte maiden yarışında HULKİ yarışın her yerinde rakiplerine hakim olması tek kırbaç vurmadan binicisi Nevzat Avcı sabah galobu yapar gibi son 50' den sonra binicisi enseye basarak 1.36.72 yaparken hayatının ilk yarışında İstanbul çim pistinde koşuyu üçünçü bitirirken çim pistten sonraki ikinci koşunu Bursa kum pistinde zorlanmadan kazanırken ilk Şartlı koşusunda kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

21 Temmuz Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 10.Koşu 1400 metre çim pistte  Handikap-16 koşusunda AFAVET son 100'den sonra güzel sprinti ile son 50 de iki atın ortasından geçerek koşuyu ikinci bitirirken fotoya canlı girmesi ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.