LASSITER ve GIANT DREAM'in kazanmasını bekliyorum "İSTANBUL"

1.Koşu: 5-1-2

2.Koşu: 7-4

3.Koşu: 2

4.Koşu: Yakalamış olduğu güzel formuyla arka arkaya başarılı yarışlar koşmaya başlayıp idman pistinde beğenilen (1) DEGAJ, yatkın olduğu pist ve mesafeoe ilk planda şans verdiğim isimdir. Altı ay arası olmasına rağmen muntazam idmanlarındaki form durumu beğenilen (5) TOYGARIM favorimin öncelikli rakipleri. Bu kez dişine göre rakiplerinin yanında start alacak olan ve idman pistinde formunu toparlamış görülen grubun kaliteli ismi (9) ARTEMISA GENTILE'den bu kez farklı bir yarış bekliyorum. Bu tip mesafeli çim pist yarışlarını seven Ankara'daki hazırlığı güzel (8) SHIELD MAIDEN'a bir çarpı atılmalı. Son yarışını ölçü almadığım ve pilotu G.Kocakaya'yı bulan (2) BELLO BOY şanslı bir başka isim olup (1) LITTLE FRANKEL kuponlarda bulunulmalı.

5.Koşu: Grubun en formda ismi olup pist ayırt etmeksizin arka arkaya kazanma başarısını gösteren ve binicisi A.Aslan'la iyi uyum içerisindeki (6) THE GLOVE, birinciliklerine bir yenisini daha ekleyebilir, ilk planda şans verdiğim isim. Ağır sikletine rağmen bu pist ve mesafenin başarılı ismi olan bu kez denk grupta (1) KOCAVEZİR ve her geçen gün artan bir forma sahip bulunduğunu son dikkat çeken yarışı ile belli eden (4) RABATTO favorimin rakipleri olup son üçüncülüğüyle eski havasını yakalamış görülen işin ehli bir ekibi tarafından hazırlanan (7) BIG PRIZE diğer şans verdiğim isimdir.

6.Koşu: Günün zevkli ve çekişmeli geçmeye adan koşuda; bugün start alacağı jokeyi Vedat Abiş'le koştuğu son üç yarışını da gösterişli bir şekilde kazanmayı başaran Ankara'daki idmanlarında kusursuz bir görünüm sergileyen şampiyon safkan (1) BURGAS ve ilk kez sentetik pistte çıktığı son yarışını da kazanmayı başarıp bugün Fransız ünlü jokey Mıckael Barzalona ile start alacak olan klas safkan (1) AEGEAN FINALE arasında geçmesini beklediğim bir yarış. Ayırt edilmemelidir.

7.Koşu: Uzun mesafeli çim pist yarışlarına yatkın bir isim olup son iki koşusunu kazanırken bu tip rakiplerini geçen Ankara'da güzel hazırlığa sahip bulunan (6) DERYA ATEŞİ ve Ankara'da 2400 çimde Gr-1 kazanan, Bursa'daki son yarışında az farkla ikinci kalırken ne denli formda bir isim olduğunu belli eden bu kez H.Karataş'ın tercih edip bindiği (7) FUAT AGA arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine son metrelerde yapacağı etkili sprintiyle form durumu da güzel (2) BOZARSLAN'ın da katılmasını bekliyorum.

8.Koşu: Uzun bir ara verdikten sonra koşup kazandığı yarıştaki güzel formunu koruduğunu hafta içindeki idmanlarında belli eden mesafeye yatkın (3) GIANT DREAM'in yine kazanmasını bekliyor, Mer.Çelik ile tek tutuyorum.

9.Koşu: Grubun en tecrübeli ismi olup hem çimde hem de sentetikte başarılı yarışlar sergileyebilen (1) ATTARGAH, bugün şansızlığını kırıp Maiden'dan çıkabilir, ilk şansı veriyorum. İlk kez sentetik pistte mücadele verdiği son ikinciliğini oldukça başarılı bulduğum gelişen form durumuna sahip (2) ÇAĞLAR TAY ve çimde iki yarış koştuktan sonra idman pistinde formunda ilerlemeler kaydetmiş görülen (4) GÜRSELHAN favorimin öncelikli rakipleridirler. Çim pistteki son yarışı başarısız olsa da bir koşu önce sentetik pistte ikinci olurken göz dolduran (8) ZORLUBEY bir diğer şans verdiğim isim olup koşunun sürprizini (10) KEFERKUP HANIMI'ndan bekliyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3-5-9-8-2-1

2.Ayak: 6-1-4-7

3.Ayak: 1-3

4.Ayak: 6-7-2

5.Ayak: 3

6.Ayak: 1-2-4-8-10

Güzel hazırlığa sahip BLACK PHANTOM bu rakiplerinden bir adım önde "İZMİR"

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1-3-7

2.Ayak: 2-4-6

3.Ayak: 2-3

4.Ayak: 2-8-4-7-6-3-5-9

5.Ayak: 2-3-4-13-6-7-1-5

6.Ayak: 1

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2-8-4-7-6-3-5-9

2.Ayak: 2-3-4-13-6-7-1-5

3.Ayak: 1

4.Ayak: 1-2-5

5.Ayak: 4-2

6.Ayak: 8-2