Gazi Dördüncüsü MOONLIGHT FAIRY Tek Yazılabilir "İSTANBUL"

1.Koşu: 3.7.4.2.1

2.Koşu: 3.4.6.2.7

3.Koşu: 1.7.3

4.Koşu: Dereceli yarış hazırlıkları ile dikkatimi çeken (5) SUBİKE sonlardaki sprinti ile rakiplerini avlayabilir. Bursa 1200 çim pistinde ikinci olurken 1.17.61 derece elde eden (2) TUNCER şansını yüksek bulduğum diğer isimdir. 1400 çim pistteki son iki koşusunu üst üste kazanan (6) ŞANVERDİ birinciliklerine yenisini ekleyecek güçte olup, ikinci tamamladığı son yarışında kendini bulmaya başladığını gördüğüm (8) MAVİ DENİZ'i de yazınız.

5.Koşu: Ankara 1200 çim pistinde 1.21.03 ile Maiden kazanıp ardından 1300 çimde 1.26.63 ile yine fotoyu önde geçen (4) AZİMLİ favorimdir. Çim pistteki son Kv-6 koşusunu ikinci tamamlayan (1) MUCİZE HAN, dikkat çeken dördüncülüğü sonrası hazırlıkları kusursuz olan (6) KAYALARIN EFENDİSİ ve jokeyi H.Karataş ile start alacak (2) ALTINTEPE sırasıyla rakipleridir.

6.Koşu: Süper durumda olan (10) MOONLIGHT FAIRY Gazi Koşusu'ndaki dördüncülüğünde etkili sprintiyle gelip dikkatimi çekerken rakiplerine göre kilosunun da uygun olması ve Ankara'da gayet iyi hazırlanmasıyla benim tekimdir.

7.Koşu: Bursa çim pistinde kazandığı yarışı ardından etkili formu süren (2) VECTOR bir adım önde gördüğüm isimdir. Son üçüncülükleriyle yükselişe geçtiğini gösteren (7) SPECIAL ONE ile sonlarda sprintini iyi ayarlaması halinde (5) KOPDAĞ rakip gördüğüm isimlerdir. Önde boş kalırsa süratli (6) RIBERY çıktığı gibi bitirmeye çalışacak olup, (1) JUDGMENT 1600 çimdeki son koşusunu kazanmasıyla yine etkili sonuç alabilir. Grubun formda isimlerinden (4) YILDIZ TOZU ile mesafeye yatkın (3) ROSSO'da sırasıyla değerlendirilmesi gereken diğer isimlerdir.

8.Koşu: Yakın aralarla tabelada yer bulduğu son yarışı ilgimi çeken (7) ÖZGÜNTAŞ'dan etkili bir performans bekliyorum. Bursa çimindeki son uzun mesafeli koşularını üst üste kazanan (1) MAGNIFIQUE ile en sontetik kumda kazanan (2) YÜCEKAN şansını yüksek gördüğüm isimlerdir. (3) SÜLOTERCAN son koşusu ölçü alınmadan güven verirken, (6) BABA TAHSİN fit durumunu sürdürmesi ve mesafe avantajıyla yine etkili koşabilir.

9.Koşu: Kalitesi bu gruptan yüksek (6) ARAPÇELİK kısa bir istirahatin ardından sıkı hazırlanmasıyla kazanmaya yakın görünürken, dikkatimi çeken son beşinciliğine göre (9) DİLAN KIZ yakın rakip olarak önereceğim isimdir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.2.6.8

2.Ayak: 4.1.6.2

3.Ayak: 10

4.Ayak: 2.7.5.6.1.4.3

5.Ayak: 7.1.2.3.6

6.Ayak: 6.9

MUCİT TAY'ın Bu Grupta Kazanmasını Bekliyorum "ELAZIĞ"

1.Ayak: Dişi İngiliz taylarının mücadelesinde; (2) FARALINA'yı iyi durumuyla başta tavsiye ediyorum. (4) ANJELINA tabeladan düşmediği son yarışlarına göre rakip görünürken, (1) THE IRRESTIBLE mutlaka yazılmalıdır. (11) FAST TO FINISH son üçüncülüğünde dikkatimi çekerken, (3) HOVER ON THE WIND ile (5) BESTING daha sonraki ihtimallerdir.

2.Ayak: Süper bir form yakalayıp üst üste kazanan (4) KUTADGU birinciliklerine devam edebilir. Her yarışı bir öncekinden başarılı (6) ÖZARAS ile kum pistte iyi koşan (1) ALINCAHAN rakip gördüğüm isimlerdir. (7) MERVEANA son iki koşusunu üst üste kazanırken, (3) GÖKHAN CAN ile (5) OGANER'i de dikkate almanızı öneririm.

3.Ayak: Bu gruptan üstün olduğuna inandığım (1) MUCİT TAY  jokeyi F.Yardımcı ile uyum sağlamasıyla bence kazanmaya yakındır.

4.Ayak: Yarış gördükten sonra çok daha iyi duruma gelen (6) MUNTAZAM rakiplerine göre biraz daha şanslıdır. Üst sıralardan düşmeyen (1) SARI PRENSES bu kez Maiden'dan çıkabilecek güçte olup, (4) HOSPITAL GIRL ilk defa start alacak olsa da ilgi çeken hazırlıklarıyla yazılmalıdır. (3) ÇEVİK VAKTİ bugüne kadar start aldığı üç yarışında da iyi koşmasıyla dikkate alınmalı.

5.Ayak: Formuna ulaşarak son ikinciliklerinde beğendiğim (7) BIG MOON bu kez kazanmaya daha yakındır. Son koşusunda fotoyu önde geçerken zorlanmayan (8) OBLIVION yine iddialı olacaktır. Grubun formda isimlerinden olan (2) MEYDANIN ERİ ile bu kez jokeyi F.Yardımcı ile farklı koşabilecek güçteki (3) AKAN SEL'de dikkate alınmalı.

6.Ayak: Yakaladığı etkili formunu sürdüren süratli (5) ARDABEY rakiplerine çıktığı gibi hakim olabilir. Düzlük sprinti ile bu rakibini yakalamaya çalışacak olan (4) ULUGÖL fit durumuyla en ciddi rakip görünürken, birlikte değerlendirmenizi öneririm.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.4.1.11.3.5

2.Ayak: 4.6.1.7.3.5

3.Ayak: 1

4.Ayak: 6.1.4.3

5.Ayak: 7.8.2.3

6.Ayak: 5.4